Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Verf Peeling Borstels voor Photoshop
Het begrijpen sommige aspecten van penselen geschikt voor het creëren gepelde verf effecten in Photoshop zal uw efficiëntie in het creëren van dergelijke effecten te verbeteren . Twee van dergelijke aspecten omvatten borstel hardheid en willekeur . Als u niet een geschikte borstel onder Photoshop galeries , maak uw eigen borstel met " Define brush preset" commando in het menu " Bewerken " 's . Hardheid

Borstels
gebruikt om bladderende verf effecten in Photoshop te creëren moet een harde rand , niet zacht . Beginnen met het maken een dergelijke rand na het selecteren van de functie " Penseel " door te klikken op de tweede meest linker drop- down controle boven het doek . Sleep de " hardheid " schuif in het kleine venster dat helemaal naar rechts om de borstel geeft een scherpe, harde rand verschijnt . Dit betekent dat alleen de pixels direct onder uw penseel zal verf ontvangen wanneer u op de linker muisknop . Soft - edged kwasten aan de randen verf op de omliggende pixels .
Willekeur

Wanneer je penselen toepassen op een gepelde verf effect te creëren , zou de verf er niet gemanipuleerd door een mens , maar willekeurig , alsof de natuur geproduceerd de verwering . Om willekeurige ogende verfstreken maken in Photoshop , gebruikt " Jitter " opties van het programma in de " Brush " -paneel. Begin door te klikken op het mappictogram Manilla boven het " Tools" -paneel , na het uitvoeren van de " Penseel " commando . Deze actie opent het "Brushes " paneel . Klik op de " Shape dynamics " punt aan de linkerkant van het paneel , sleept de " Grootte jitter " en " Angle jitter " sliders helemaal naar rechts . De volgende keer dat je verf aan te brengen met de borstel , wordt de instelling " Hoek jitter " maken de borstel draaien na elke muisklik , en de instelling " Grootte jitter " zal penseelformaat variëren .
< br > Gebruik bestaande penselen

U kunt een aantal van Photoshop bestaande penselen gebruiken om verf peeling effecten te creëren . Wat te zoeken in een penseelpunt vorm omvatten lineariteit . De borstel vorm mag niet gespikkeld kijken met ronde vlekjes , maar harkte met ruwweg horizontale of verticale lijnen . Deze vormen vertegenwoordigen zowel de looprichting van geverfd hout , en de richting waarin real-world schilders penseelstreken toepassen .
Zoek naar een Paint Peeling Brush

Begin zoeken voor een geschikte borstel vorm door te klikken op de tweede meest linker keuzemenu boven het canvas om de " Brush preset " galerij weer te geven . Blader door iconen van de galerie tot u een penseelpunt met veel lineaire elementen gerangschikt op een manier die lijkt willekeurig of op natuurlijke wanordelijke vinden . Om te beginnen met het laden van extra galerijen waarin een dergelijke borstel lokaliseren , klikt u op de knop in de rechterbovenhoek van de galerie om een lijst met borstel categorieën , zoals " Dry media " en weer " Natuurlijk . " Klik op een categorie om te laden haar borstel tips in de borstel -tip gallery .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je afbeelding verkleinen t…
·Hoe je knoppen maken op Photos…
·Hoe om te doen Tessellations i…
·Hoe om te doen Verloopvullinge…
·Hoe te Jagged Edges in PhotoSh…
·Hoe maak je een waaier van kle…
·Hoe te Draden in Photoshop Ver…
·Hoe wordt de digitale Scrapboo…
·Hoe link Adobe Photoshop 
  Related Articles
Hoe kan ik een Word- document Schakel ov…
Verf Mix Effect in Photoshop 
Hoe te Roads Paint 
Hoe u Microsoft Paint programma krijgen …
Hoe kan ik een afbeelding in Paint plakk…
Hoe u Microsoft Paint Upgrade 
Hoe te werken met Microsoft Paint 
Hoe de Paint Tool in LEGO Digital Design…
Hoe te Werkbalken Vertegenwoordigd door …
  Software Articles
·Hoe maak je een Burst in InDesign 
·Hoe te kopiëren & plakken informatie op…
·Hoe kan ik een MP4 converteren naar SCR 
·Hoe te Sphere 3D Logos maken in Illustra…
·Hoe te converteren , comprimeren en bran…
·Hoe te installeren & Run Java 
·Hoe kan ik Plaats een Grote Afbeelding o…
·Hoe te kopiëren & plakken van een laag …
·Hoe te importeren Van Filezilla om WsFTP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com