Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe verander je je huidige printerinstellingen In Word 2007
Microsoft Office Word 2007 biedt opties voor het instellen van het papierformaat , marges , aantal pagina's per vel en andere voorkeuren die bepalen hoe een document wordt afgedrukt . Extra afdrukken instellingen , zoals dubbelzijdig printen en de afdrukkwaliteit , worden ingesteld bij het afdrukken van het document , en zijn afhankelijk van de functies en mogelijkheden van de printer en de software besturen van de printer . Afdrukopties

Opties voor Word
kunt u instellen wat er wordt afgedrukt en automatisch updates van het document voordat u gaat afdrukken . Toegang krijgen tot deze opties door te klikken op de " Office-knop , " te klikken op " Opties voor Word , " en het selecteren van "Display" van de knoppen aan de linkerkant van het venster Opties voor Word . De eerste twee groepen zijn weergave-opties voor het instellen van de manier waarop documenten worden weergegeven op het scherm. Kijk naar de onderste groep , genaamd " Printing opties . " Een vinkje in het vakje naast de optie geeft aan dat de optie is ingeschakeld .

" Print tekeningen gemaakt in Word "
maakt illustraties , vormen, afbeeldingen , Smart Art en andere afbeeldingen die worden ingevoegd in het document dat moet worden afgedrukt wanneer deze optie is ingeschakeld .

' Print achtergrondkleuren en afbeeldingen "
bepaalt of page kleuren en achtergronden worden gedrukt .

" Print document eigenschappen " drukt een pagina met de gedefinieerde document eigenschappen , zoals de bestandsnaam , sjabloon , auteur , en de laatst opgeslagen datum . Documenteigenschappen zijn toegankelijk onder voorbereiden op de Office-knop .

" Print verborgen tekst " sets
of verborgen tekst wordt afgedrukt . Verborgen tekst kan op het scherm worden bekeken door het controleren van de " tekst verborgen " optie onder " Always show deze opmaak markeringen op het scherm . " Als " Print verborgen tekst " is ingeschakeld , wordt verborgen tekst ook weergegeven in het afdrukvoorbeeld . < br

" velden bijwerken voor het afdrukken " > sets of terreinen , zoals datums en inhoudsopgaven , vóór het afdrukken worden bijgewerkt .

" bijwerken gekoppelde gegevens alvorens af te drukken " sets of gekoppelde spreadsheets , afbeeldingen , en andere objecten worden bijgewerkt naar de nieuwste versie op schijf opgeslagen voordat ze worden afgedrukt .
Pagina-instelling

Pagina-instelling selecteren
worden geraadpleegd op het tabblad Pagina-indeling . Klik op de "Setup pagina " pictogram in de rechterbenedenhoek van de groep Pagina-instelling om het venster Pagina-instelling te openen . Het tabblad Marges bevat de instellingen voor marges , afdrukstand , het aantal pagina's per vel . Het tabblad Papier bevat de instellingen voor het papierformaat en de bron . Het tabblad Lay-out bevat instellingen voor verticale uitlijning , kop-en voettekst instellingen , en het type break geplaatst wanneer de " Toepassen op " optie is ingesteld op " Vanaf dit punt . "
< br > Printerinstellingen

Elke printer
is anders en heeft verschillende functies , mogelijkheden en instellingen . Bij het selecteren van " Print" uit de Office-knop , verschijnt de basis- Word -venster afdrukopties , die voor de printer selecteren , instellen van de pagina's om de afdrukkwaliteit , het aantal exemplaren en andere opties voor alle documenten . Nadat de printer te selecteren , klikt u op de knop ' Eigenschappen ' naast de naam van printer tot printer - specifieke opties instellen . Gemeenschappelijke printer functies die kunnen worden ingesteld zijn tweeën dubbelzijdig afdrukken , meerdere pagina's per vel , meerdere vellen per pagina , papiersoort , grijstinten of kleur , en de afdrukkwaliteit . Raadpleeg de documentatie bij de printer voor informatie over de functies en hoe ze te gebruiken .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Wat zijn Docx -bestanden? 
·Hoe het opzetten van een 11X17…
·Hoe naar Opties op het lint Zo…
·Hoe te wachtwoordbeveiliging W…
·Hoe je 2003 Microsoft Woorden …
·Hoe de opmaak verwijderen in e…
·Hoe je pagina's Acrobat Reader…
·Hoe maak je een Hot Button Maa…
·Office software voor studenten…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Paint met Bauhaus Software's Mira…
·Hoe je Word 2007-bestanden kopiëren naa…
·Hoe kan ik een Word 2003- document dat b…
·Hoe maak je een webpagina Kopiëren naar…
·Hoe te branden twee DVD's in een keer op…
·De sterke & zwakke punten van Symantec A…
·Hoe voeg ik in Word 2007 ? 
·Hoe Word 97 Word Art Installeer Only 
·Hoe te beginnen Up the 18 Wheels of Stee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com