Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik Column Formatteren tussen pagina's in Word 2007 wijzigen ?
Columns worden vaak gebruikt voor het opmaken van nieuwsbrieven , kranten , gevouwen folders , en formele tijdschriftartikelen . Microsoft Office Word 2007 kunt u uw tekst in kolommen , automatisch doorlopende tekst van de ene kolom naar de volgende . Met behulp van sectie-einden , kan de kolom layout in het document worden gewijzigd . Echter , kunnen standaard column opmaak op een pagina - per - pagina basis problematisch zijn als het document wordt gewijzigd . Opmaak kolommen met behulp van gekoppelde tekstvakken is een methode die een meer stabiele pagina's gebaseerde indeling biedt . Kies de methode die het beste werkt voor uw document . Sectie-einden

Het begin en het einde van kolom opmaak wordt geregeld met behulp van sectie-einden . " Volgende pagina " sectie-einden het einde van de huidige sectie en start de volgende paragraaf op de volgende pagina . " Oneven pagina " en " Even pagina " sectie-einden start de volgende paragraaf over het volgende even of oneven pagina . " Continu " sectie-einden invoegen van een nieuwe sectie op de huidige pagina .

Sectie pauzes
zijn verankerd aan een punt in de tekst , en zal bewegen als de tekst beweegt wanneer inhoud wordt toegevoegd en verwijderd . Sectie-einden zijn zichtbaar in conceptweergave of door te draaien op " Weergeven /verbergen Paragraaf Marks " in de Paragraaf groep op het tabblad Start . Om een sectie-einde te verwijderen , plaatst u de cursor in de sectie-einde en druk op de Delete-toets .
Controlling Kolommen met sectie-einden

Een selectie van de tekst kan worden opgemaakt in kolommen door de tekst te selecteren , dan is het kiezen van de gewenste kolommen in het menu " Column " in de groep Pagina-instelling op het tabblad Pagina-indeling . Word voegt automatisch Doorlopend sectie-einden vóór en na de tekst , en past de geselecteerde kolom opmaak bij die afdeling .

Om de kolom opmaak op een pagina die al is opgemaakt met kolommen te wijzigen , plaatst u de cursor op de top van de pagina waar u de nieuwe kolom opmaak te beginnen willen . Selecteer " Volgende pagina " uit het menu " Breaks " op het tabblad Pagina-indeling . Selecteer de gewenste kolom opmaak uit het menu Column , of selecteer "Meer kolommen " aan de kolom layout aanpassen . De rest van het document vanaf dit punt zal worden geformatteerd met de nieuwe kolom opmaak . Bewegen door het document , dit herhalen op elke pagina waar u de kolom indeling te veranderen . Beoordelen de nieuwe opmaak en pagina-einden als je gaat , en verwijder en opnieuw sectie-einden en opmaak indien nodig voordat u verder gaat . Om de kolommen uit te schakelen , kiest u " One" uit het menu Kolom .
Column layout met tekstvakken

Een beperking van de kolom opmaak is dat het doet geen pagina - specifieke controle . Wanneer u het document bewerken , kan de sectie-einden verplaatsen en te vernietigen uw lay-out . Als u in staat om uw document te wijzigen zonder de pagina - specifieke kolommen , gebruikt u de methode van het koppelen van tekstvakken in plaats van kolom opmaak . De tekstvakken methode geeft je veel meer controle . Hoewel deze techniek vergt veel meer werk te zetten , zal het bespaart u kopzorgen op de lange termijn .

Een tekstvak invoegen door het selecteren van " Simple Text Box" uit het menu Text Box in de groep Tekst op het tabblad Invoegen . Klik en sleep de formaatgrepen op het tekstvak om de hoogte en breedte van het tekstvak overeen met het formaat van de kolom die u wilt . Herhaal deze procedure voor elke kolom die u wilt op de pagina .

Om de tekstvakken aan elkaar koppelen , klikt u op het eerste tekstvak , klik op de knop "Create Link" in de groep " Tekst " op de Opmaak tab , en klik op het tweede tekstvak . Uw tekst wordt automatisch stromen tussen deze tekstvakken . Als u meer dan twee kolommen in uw lay-out , blijven creëren links van de ene tekstvak naar de volgende in leesvolgorde . Koppel de laatste kolom op elke pagina naar de eerste kolom op de volgende . Nu uw document is opgemaakt in kolommen , en uw column layout stevig zal blijven wanneer u de tekst en afbeeldingen te wijzigen . Als dit een lay-out die u waarschijnlijk vaak gebruiken , opslaan als een sjabloon .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe je Word 2007 converteren n…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe maak je een script invoege…
·Hoe te openen WordPad 6.0 Best…
·Hoe te Paragraaf Breedte Set 
·Hoe u Microsoft Office XP acti…
·My Word 2007 Creëert een kolo…
·Hoe om te doen een 8 - by - 10…
·Hoe maak je een OCR Document 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Excel-werkblad Fit in Wor…
·Hoe maak je een Caduceus Zorg 
·Hoe te Maps In Command & Conquer : Zero …
·Gratis Photoshop Hints , Tips & Techniek…
·Hoe te Graphics maken in GIMP 
·Hoe je je stem wijzigen voor Pivot Movie…
·Hoe maak je een vrouw maken Vergeleken m…
·Hoe te wijzigen MP3 naar CD om te spelen…
·Hoe Bewerken VLC Media 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com