Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe krijg je toegang tot de Mini Toolbar In Word 2007 ?
De Mini -werkbalk in Microsoft Office Word 2007 is een kleine , zwevende werkbalk met gemeenschappelijke knoppen voor tekstopmaak , zoals lettertype , vet , cursief en tekst centreren . Het lijkt nabij uw cursor , waardoor het snel en eenvoudig op standaard opmaak toe te passen zonder te hoeven gaan naar het lint . Functie

De Mini Toolbar bevat een aantal knoppen en menu's voor toegang tot gemeenschappelijke opmaakfuncties normaal vinden onder het tabblad Start op het lint . Deze tools zijn onder andere: Lettertype , Tekengrootte , Grow Font , Shrink Font , Snelle stijlen , Format Painter , vet, cursief , Centrum , Tekstmarkeringskleur Kleur , lettertype kleur , Inspringing verkleinen , Inspringing vergroten , en Bullets . Alle knoppen en menu's gedragen zich net als hun tegenhangers Ribbon , met uitzondering van de Snelle stijlen , die gelijkwaardig zijn aan de knop " Meer " in de groep Stijlen zijn .
Met de Mini Toolbar
< br >

Wanneer u tekst selecteert met de muis , zal de Mini Toolbar pop-up , net boven en rechts van uw muiscursor . Afhankelijk van uw weergave-instellingen , kan het fade-in en lijken semi - transparant . Beweeg uw muis in de Mini Toolbar om het te laten lijken . Klik op de juiste knop opmaak om de opmaak toe te passen , net als het gebruik van dezelfde opmaak knoppen en menu's op het lint . Klik bijvoorbeeld op de knop Lijst met opsommingstekens om de geselecteerde tekst te zetten in een lijst met opsommingstekens , en selecteer de gewenste stijl van het opsommingsteken uit het menu naast de knop Lijst met opsommingstekens .

De Mini Toolbar verschijnt in elke context waarin u hebben gekozen tekst , inclusief tabellen en tekstvakken . Als u graag om een hele rij of kolom met tekst in een tabel , selecteert u die rij of kolom met de muis cursor net boven of aan de zijkant van de eerste cel en klik , en de Mini Toolbar verschijnt .

de Mini Toolbar verdwijnt als u met uw muis rond te veel bewegen na het selecteren van tekst , zoals het bewegen tot het lint om zijn knoppen en menu's te gebruiken . Maak het weer verschijnen van de tekst opnieuw te selecteren .
Instellingen

De Mini Toolbar kan worden uitgeschakeld zodat het niet pop-up wanneer u het selecteren van tekst . Klik op de Office-knop . Klik op de knop Opties voor Word om het venster Opties voor Word te openen . In de sectie " Popular " , klikt u op het selectievakje naast " Show Miniwerkbalk over selectie " , zodat de checkbox wordt gewist . Klik op de knop " OK " om de instelling op te slaan . Weer inschakelen door het herhalen van dit proces , op het selectievakje een vinkje .

Voegen ingang van december 2009 , kan de Mini Toolbar niet worden aangepast . Aanpassingsmogelijkheden voor de gebruiker van de Mini Toolbar is een populaire feature request , en kan door Microsoft worden toegevoegd in de toekomst . Uw aangepaste Snelle stijlen verschijnen in het Styles menu Snel op de Mini Toolbar .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe een Tri - Fold Met OpenOff…
·Hoe maak je een Microsoft- sof…
·Hoe maak je een grafische best…
·Hoe maak je een Microsoft Offi…
·How to Get Rid van stippellijn…
·Hoe te Brievenpapier Verdeel i…
·Hoe maak je een Business Card …
·Hoe te delen Word-documenten t…
·Hoe te Formatteer Bullets naar…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je QuickTime gebruiken met MOV -best…
·Help met Headers in Microsoft Word 
·MilkShape Animatie Tutorial 
·Hoe te Ondertitels toevoegen aan MP4 -be…
·Hoe te SRT File Software 
·Hoe te Kopieerbeveiliging Van de iTunes …
·Hoe kan ik AVI DivX converteren naar DVD…
·Hoe je etiketten op een Mac afdrukken 
·Hoe kan ik Blu - ray converteren naar MP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com