Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe maak je een puzzel in PowerPoint
Microsoft PowerPoint maken is een presentatie hulpmiddel dat wordt gebruikt om informatie op vergaderingen en andere evenementen te delen . Het wordt geleverd met een aantal vormen en illustraties die u helpen concepten uitleggen . Als u wilt fragmenten samen als een geheel , zoals individuen binnen een onderneming die aan een sales doelstelling blijkt , kan een puzzel helpen . PowerPoint laat je werken met puzzels als afzonderlijke of gegroepeerde stukken en aanpassen van hun inhoud en uiterlijk. Instructies
1

Selecteer " File " en "Open " in het PowerPoint -menu . Er wordt een dialoogvenster geopend. Zoek en dubbelklik op de presentatie die u wilt wijzigen . Kopen van 2

Ga naar de dia met de achtergrond die u wilt gebruiken voor de puzzel of voeg een nieuwe achtergrond . Om een ​​achtergrondafbeelding toe te voegen aan de dia , selecteert u het tabblad "Invoegen " en klik op " Beeld" van de groep "Images " . Dubbelklik op de afbeelding die u wilt gebruiken uit de " Afbeelding invoegen " dialoogvenster .
3

Klik op het tabblad "Invoegen " in de groep "Images " en selecteer " clip Art . " het taakvenster Illustraties wordt geopend .

Type 4 " puzzel " in de" Zoek " tekstveld . De resultaten voor de puzzels zijn weergegeven . Klik op de illustraties van het blauw , oranje , groen en geel puzzel . De illustraties wordt toegevoegd aan uw pagina met een grens doos omheen .
5

Klik op een hoekpunt van het vak grens . Trek aan de hoek naar binnen tot de puzzel of naar buiten om hem te vergroten krimpen .
6

Klik met de rechtermuisknop op de puzzel . Selecteer "Groep" en " Groep opheffen " in het pop - up menu om de puzzel uit elkaar te breken en te wijzigen zijn stukken .
7

Klik met de rechtermuisknop op elke puzzelstukjes die u wilt wijzigen . Kies " Tekst toevoegen " uit het pop - up menu om tekst toe te voegen aan het geselecteerde stuk . Type je tekst .
8

Klik met de rechtermuisknop op een puzzelstukje om zijn patroon te veranderen . Selecteer " Afbeelding opmaken " in het pop - upmenu . De " Afbeelding opmaken " dialoogvenster geopend . Klik op het tabblad " Fill " en selecteer "Slide achtergrond opvulling " op de achtergrond van de dia 's in de puzzel weer te geven . Klik op ' Sluiten '.

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe te converteren PowerPoint …
·Hoe te openen met ingeschakeld…
·Hoe te Handout Pages opmaken v…
·Hoe maak je een wachtwoord ins…
·Hoe maak je een cirkeldiagram …
·Hoe te Themes In PowerPoint 20…
·Hoe maak je een lus in Powerpo…
·How to: PowerPoint Looping Pre…
·Hoe kan ik een document alleen…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een URL in Windows Media Pla…
·Hoe maak je Vocals Van een Song Download…
·Hoe maak je een navigatiebalk gebruiken …
·Hoe om te verhuizen naar een scène in F…
·Wat is de extensie tgz ? 
·Hoe kan ik een Vinkje in a Box in MS Wor…
·Hoe kan ik een gepubliceerd boek in InDe…
·Hoe te SHN -bestanden branden op een cd 
·Hoe je Photoshop gebruiken voor Laser Cu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com