Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te werken in OpenOffice
OpenOffice is een cross- platform productiviteit office suite te vergelijken met Microsoft Office . De suite beschikt over een tekstverwerker ( Write) , een spreadsheet ( Calc ) , een presentatieprogramma ( Impress ) , een tekenprogramma ( Draw ) en een databank ( Base ) . OpenOffice is een open source productiviteit suite , wat betekent dat gebruikers vrij kunnen bugs rapporteren , suggereren functies en zelfs deelnemen aan de ontwikkeling van de suite . Het beste van alles , OpenOffice is gratis . U kunt leren hoe je effectief werken in de OpenOffice suite , ongeacht de kantoorsuite je gewend aan het gebruik . Instructies

Download 1 en installeer de OpenOffice Suite ( zie bronnen ) . OpenOffice is gratis en beschikbaar voor diverse platformen in vele talen . Kopen van 2

Gebruik schrijven voor al uw tekstverwerking behoeften . De tekstverwerker , Write , heeft een interface vergelijkbaar met Microsoft Word 2003 en is in staat het creëren van eenvoudige brieven tot complexe documenten . U kunt afbeeldingen toevoegen aan documenten schrijven ook. Als u al documenten hebt gemaakt in een andere tekstverwerker , kunt u deze bestanden openen in Write waarin Word , WordPerfect en vele andere bestandsformaten leest .

Gebruik Calc 3 op dezelfde manier waarop je zou gebruiken Microsoft Excel . Calc is de OpenOffice spreadsheet , ook in staat het openen van Excel-bestanden . U kunt Calc gebruiken om gegevens te formuleren , creëren urenbriefjes , of bijhouden van de inventarislijsten .
4

Gebruik Draw en Impress in combinatie . Draw is de OpenOffice tekenprogramma vergelijkbaar met Microsoft Paint . Tekeningen gedaan in Draw kan worden gebruikt in de media presentaties die u maakt met Impress , de OpenOffice equivalent van Powerpoint . Impress kan de meeste tekst , grafische en media- bestanden die worden ondersteund door PowerPoint , waardoor Impress ideaal voor media - rijke presentaties en diavoorstellingen .
5

Gebruik Base om complexe databases te verwerken. Base werkt als Microsoft Access . Met Base kunt u boekhouding van het bedrijf te houden in een doorzoekbare database of maak database- programma's aangepast aan de behoeften van uw bedrijf past .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe de Open voorbeeldvenster g…
·Hoe maak je een lege pagina in…
·Hoe te Marks opmaken op een la…
·Hoe maak je een brochure behul…
·Hoe maak je een sjabloon Word …
·Hoe de afdrukbare tekens in ee…
·Hoe kan ik een Word Voetnoot v…
·Hoe kan ik een Word- bestand c…
·Wat zijn de 10 verschillende o…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Computer Games voor 2 -jarigen 
·Hoe maak je visitekaartjes in Photoshop …
·Hoe de Skype Namen in Verwijder een Drop…
·Hoe te vellen dupliceren in Excel 2007 
·Hoe kan ik een MP3 Van een FLV Extract 
·Hoe kan ik een tijdelijke tabel in Acces…
·Hoe te Clean Tekst verdienen met No Para…
·Hoe de helderheid van de Silverlight Pla…
·Wat is een PFA fout? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com