Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Photo Story 3 Tutorial
Photo Story 3 is een gratis programma voor Windows die u toelaat om eenvoudig aangepaste diavoorstellingen van alle foto's die je op je computer . Of u nu op zoek bent naar iets simpels te maken , of om Spice up your diapresentatie met gesproken tekst , muziek en aangepaste overgangen , Photo Story 3 is een handig programma dat uw foto's kan veranderen in een film in slechts een paar stappen . Foto

De eerste stap om het samenstellen van uw verhaal is om alle foto's die u wilt gebruiken toe te voegen . Selecteer " Een nieuw verhaal beginnen " op het Photo Story 3 scherm , en klik op ' Next '. Het volgende scherm is waar je bewerken en organiseren van uw foto's . Maar omdat je hebt nog geen foto's toegevoegd , moet u het op " Importeren foto's ... " knop en selecteer alle foto's die u wilt use.Don ' t bang te zijn te selectief . Als je een foto die je later realiseert dat je niet wilt gebruiken toe te voegen , kun je gewoon verwijderen . Als je nog uitzoeken wat jouw verhaal gaat uitzien , kan het nuttig zijn om elke foto die je zou kunnen gebruiken importeert zijn, zelfs als sommige van hen de laatste cut.Once je hebt je foto's geïmporteerd , je niet maken ' ll zie ze opgesteld aan de onderkant van het venster . Door te klikken op een foto , kunt u deze bewerken door bijsnijden uit een deel van de afbeelding , het veranderen van de kleuren , draaien en zelfs het verwijderen van rode eye.Rearranging de volgorde van de foto's is eenvoudig . Klik en sleep de foto's in de onderste balk en beweeg ze rond tot ze in de volgorde die u wilt . U kunt op de heen en weer pijlen onder de afbeelding om te zien hoe het klaar om looks.Once u een bestelling die je leuk hebt gekozen , klikt u op de knop "Volgende " . Op deze volgende scherm kunt u titels toevoegen aan uw foto's . U kunt titels toevoegen alleen op bepaalde foto's of ze niet te gebruiken op alle als je wilt. Ze kunnen nuttig zijn , maar zijn in het toevoegen van een beetje uitleg en commentaar aan uw verhaal. U kunt lettergrootte , kleur en locatie te wijzigen , zodat u titels kunt gebruiken of u een klein bijschrift aan de onderkant van het beeld van een reusachtige , kleurrijke titel in het midden van het frame wilt .
geluid

u kunt ook gesproken tekst en muziek om je verhaal toe te voegen , alhoewel je wel een microfoon nodig om narration.If je van plan bent het opnemen van gesproken tekst toe te voegen , kan het nuttig zijn om het plan uit voordat u beginnen met opnemen , zoals u zult moeten handmatig elke foto selecteren als u spreekt over it.While dit kan een beetje lastig zijn in het begin , is het mogelijk een goede mate van controle over uw verhaal . U kunt praten over een bepaald beeld voor zo kort of zo lang als je wilt , en Photo Story 3 zal niet doorgaan naar de volgende foto tot je klaar bent . Als je een fout maakt , kunt u de gesproken tekst van een dia te verwijderen zonder dat een van de others.you kunt ook kiezen wat voor soort transitie u wilt tussen de foto's door te klikken op de " Motion Custom " knop . Of je kunt gewoon blijven de standaard transitions.On de volgende pagina kunt u muziek toevoegen aan je verhaal , hetzij van Photo Story 3's bibliotheek van ingebouwde melodieën of van een muziek- bestand op uw computer . Hoewel dit kan een beetje flair aan uw verhaal toe te voegen , moet oppassen dat de muziek niet overstemmen de gesproken tekst .
Opslaan van uw verhaal

Op de laatste pagina van uw project , zult u in staat om uw verhaal te redden . Alle Photo Story 3 films worden opgeslagen in de WMV-formaat , maar het programma zal de omvang en kwaliteit van de video , afhankelijk van wat u wilt doen met de it.For bijvoorbeeld veranderen, als u ervoor kiest om het bestand op te slaan voor gebruik op uw computer , zal de resolutie en bestandsgrootte groter dan wanneer je ervoor kiest om het bestand op te slaan voor gebruik op uw telefoon of PDA.Once je pakte een soort opslaan en opgeslagen uw verhaal , dan kunt u het eindproduct op elk gewenst moment bekijken door het spelen van de filmbestand .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe kan ik zoeken PPT 
·De voordelen van het gebruik C…
·Hoe te tellen in een kolom in …
·PPT Definition 
·Hoe de Closing Tag zoeken in D…
·Hoe te Posters behulp Latex 
·Hoe maak je een Panorama Photo…
·Hoe maak je een PPS- bestand c…
·Hoe maak je een GIF- animatie …
  Related Articles
Printen op 4X6 Photo Paper 
Uitleg foto Naambordjes in Word Creëren…
Hoe kan ik een document bewerken met tek…
Hoe te Iconen veranderen in OpenOffice 3…
Hoe kan ik een Word- document Photo naar…
Hoe afdrukken 3 X 5 Kaartjes 
Hoe Set Up 5 met 3 kolommen in Word 2007…
Hoe kan ik Windows Photo Editor installe…
Hoe te Woorden berekenen in een Story 
  Software Articles
·Word 2007 Activiteiten 
·Hoe te Streaming Video Op een DVD 
·Solid Works 2009 Systeemvereisten 
·Hoe te Hyperlink naar een werkblad in ee…
·Hoe maak je een raster in Photoshop CS2 …
·Hoe kan ik muziek kopiëren naar een iPo…
·Hoe je tekst rond een ovaal object in Wo…
·Wat is de extensie WTV ? 
·Hoe kan ik Windows Movie Maker gebruiken…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com