Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
De voordelen van het gebruik Camtasia
Camtasia door TechSmith is een zeer populaire technologie die wordt gebruikt als een " screen capture "-toepassing voor het maken van demonstraties en eLearning presentaties . Het biedt gebruikers vele voordelen die kunnen helpen een presentatie te organiseren en presenteren grondiger . Interface

De applicatie heeft een gebruiksvriendelijke interface --- benadrukken bruikbaarheid voor de technologisch - validen mensen . Programmering vaardigheden zijn niet nodig voor de werking ervan . Het creëren van een presentatie in Camtasia is in veel opzichten vergelijkbaar met het maken van een film , en de interface componenten zijn vergelijkbaar met de aanwezigen in video software zoals Windows Movie Maker . Zijn functies zijn ontworpen om eenvoudig te gebruiken, maar ook de kwaliteit .
Vastleggen Opties

Camtasia
kan worden gebruikt om het scherm opnames vast te leggen van een bepaald gebied op de schermen , een specifiek venster , het hele scherm , of van programma's --- zoals PowerPoint . Alle materialen binnen Camtasia zijn verdeeld in een tijdlijn . Ontwikkelaars kunnen een Camtasia opname bestand in te voegen in de tijdlijn door te selecteren en deze uit de clip bak , waarin de gesorteerde bestanden bevat slepen . De verschillende soorten media worden gescheiden in tracks binnen de tijdlijn . Voor extra effect op de presentatie , kan Camtasia gebruikers rechtstreeks opnemen van MS PowerPoint 2003 of MS PowerPoint 2007 . Alle afbeeldingen worden automatisch opgeslagen bij het uitvoeren van een directe opname door Camtasia .
Formats

Ontwikkelaars
hebben de mogelijkheid met Camtasia om presentaties opslaan in verschillende formaten, zoals zoals Adobe Flash , Windows Media streaming video , MP3 audio -en geanimeerde GIF . Toch kunnen bepaalde soorten inhoud , zoals quizzen , alleen worden opgeslagen in specifieke formaten . Ontwikkelaars die kennis van video -toepassingen hebben kunnen gebruik maken van de methode van het maken van presentaties met behulp van individuele films Camtasia 's te maken . De real - time opname functie die het biedt is gunstig voor ontwikkelaars die behoefte hebben aan gedetailleerde schermafbeeldingen en hebben geen problemen met het bewerken van video -inhoud in de tijdlijn .
Feedback & Resultaten

Camtasia stelt gebruikers in staat om direct feedback en recordresultaten via e-mail of compatibele software te krijgen . Het systeem staat bekend als deelbare Content Object Reference Model ( SCORM ) .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe te tekenen in Open Office …
·PPT Gereedschap 
·Hoe te Opslaan als in Acrobat …
·Hoe kan ik een Nieuws Intro in…
·Hoe te Speech in Adobe Reader …
·Hoe maak je een Smart Board ge…
·AutoCAD Plot Styles 
·Hoe kan ik Powerpoints samenvo…
·Hoe maak je een hyperlink op K…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe maak je een Gradient Leer Verticaal …
·Hoe te Box & whiskerdiagrammen maken in …
·Hoe te vergelijken twee documenten in Mi…
·Hoe je tekst Reliëf in Microsoft Word 
·Hoe te WSP toe in WSS 
·XP Pro Audit Procedures 
·Hoe te Medailles verdienen in MapleStory…
·Hoe om afbeeldingen te maken Into Mural …
·Hoe maak je een Works Tekstverwerker -be…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com