Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
XP Pro Audit Procedures
Met de kracht van Windows XP in je hand , dan kunt u uw computer zo configureren dat gebruikers controle toegang tot bestanden , mappen en printers . Om controle op de computer staat , moet de harde schijf worden geformatteerd met het NTFS-bestandssysteem en je moet beschikken over beheerdersrechten . Deze functie is niet beschikbaar in Windows XP Home Edition . Het omzetten van een station naar NTFS

Om een station ( D-schijf , bijvoorbeeld) te converteren naar NTFS , ga naar " Start ", klik op " Uitvoeren , " typ " cmd " in het vak "Open " en " OK " te selecteren. In het commando venster , type " te zetten D : /FS : NTFS " en druk op " Enter ". Na de conversie is voorbij , herstart je computer.
Enable Audit

audit inschakelen op uw computer , gaat u naar "Start , " klik op " Configuratiescherm " kies " Prestaties en onderhoud " en klik vervolgens op ' Systeembeheer '. In het Panel Control venster dat opent , dubbelklik dan op " Lokaal beveiligingsbeleid . " Aan de linkerkant van het Lokaal beveiligingsbeleid dialoog - venster dat opent , dubbelklik op ' Lokaal beleid ' uit te breiden . Klik in het linkervenster , klik op " Audit Policy " voor de individuele beleids instellingen weer te geven en dubbelklik vervolgens op " Audit toegang object . " Klik op de "Succes " en " Failure " selectievakjes . Klik op " OK " om de wijzigingen op .
Opgeven Bestanden, mappen en printers te slaan in Audit

Om de bestanden , mappen en printers aangeven dat u willen worden gecontroleerd , navigeer naar de locatie waar het wordt opgeslagen ( een voor een ) , klik met de rechtermuisknop op en klik vervolgens op 'Eigenschappen'. In het dialoogvenster Eigenschappen - venster dat opent , klikt u op het tabblad " Beveiliging " en kies vervolgens " Geavanceerd . " Klik op het tabblad " Auditing " en kies vervolgens " toevoegen . " In de "Geef de naam van het object te selecteren " typt u de naam van de gebruiker of groep waarvoor u de toegang wilt beperken . U kunt ook bladeren door uw computer naar de namen door te klikken op "Advanced " en vervolgens te klikken op " Nu zoeken " in het "Select Gebruiker of groep " dialoogvenster . Klik op " OK . " Klik op de " Succesvol en Mislukt " selectievakjes en klik vervolgens op " OK . " Klik op " OK" en klik op " OK . "

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe maak je een WAR- bestand m…
·Hoe te Maps Met Maak Freeware 
·Hoe maak je een Dig Output con…
·Hoe maak je een e-mail op Cybe…
·Hoe een BIN File Decode 
·Hoe maak je een spel installer…
·Hoe te Ntuser.dat Bestanden te…
·Hoe je updates voor Adobe Flas…
·Hoe te Chkdsk uitvoeren 
  Related Articles
Hoe maak je Lotus Word gebruiken Pro 
Hoe maak je een toetsenbord taal in Wind…
Hoe te Fonts in Windows XP installeren 
Hoe maak je visitekaartjes met behulp va…
Hoe je verloren gegevens in Windows XP h…
Hoe te verwijderen Office XP Pro 
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Hoe te wijzigen van een Windows XP Gebru…
Hoe je documenten in Windows XP herstell…
  Software Articles
·How to: PSC QuickScan 
·Hoe kan ik een iMac verbinding met het i…
·Flash Slideshow Transition Tutorial 
·Hoe te Cellen in Open Office Samenvoegen…
·Hoe krijg ik mijn AVG Free Email scanner…
·Hoe te Objecten in PowerPoint 
·Hoe kan ik een database maken in Microso…
·Wat zijn Blend Modes in Photoshop ? 
·Stap-voor- stap instructies over hoe je …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com