Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe te Crystal Reports 9 Leer
Crystal Reports 9 is de eerste applicatie voor het melden van gegevens voor grote bedrijven . Of de database van uw bedrijf maakt gebruik van Unicode , SQL , OLAP -of XML , Crystal Reports 9 presenteert de gegevens in rapporten op maat . Ontwerp rapporteert aan de uitstraling van het bedrijf stationaire passen en opnieuw te gebruiken dat ontwerp over meerdere rapporten . Als je nieuw bent aan het gebruik van Crystal Reports 9 bent , er zijn vele manieren om de software te leren, zodat u rapporten voor uw bedrijf kan creëren. Wat je nodig hebt
On -the - job training
Cursussen
Boeken profiel Online tutorials
Toon Meer Aanwijzingen

Request 1 op - de - job training van uw werkgever of leidinggevende . Aanpak van een collega die is met behulp van Crystal Reports 9 en vraag hem of hij je zou leren de basisprincipes van hoe het te gebruiken . Sinds Crystal Reports 9 wordt het meest gebruikt door grote bedrijven , moet er mensen die kunnen laten zien hoe de software te gebruiken . Uw werkgever kan zelfs een trainingsprogramma reeds voor werknemers nieuwe Crystal Reports 9 . Kopen van 2

Volg een cursus buiten het werk om meer over Crystal Reports 9 leren . Lokale technische hogescholen kunnen bieden cursussen over het onderwerp. Kijk voor klassen die een hands - on leeromgeving die u direct kunt leren Crystal Reports 9 in het software- programma te bieden . Probeer cursussen op Crystal Reports 9 van verkooppunten zoals Crystal Training Source of krijgen on-site training van Ken Hamady , de zelf -beweerde Crystal Reports Training Expert .
3

Lees boeken om u te helpen leren zowel beginners als geavanceerde technieken voor het gebruik van Crystal Reports 9 . Probeer boeken zoals " Sams Teach Yourself Crystal Reports 9 in 24 Uren " door Joe Estes of " Mastering Crystal Reports 9 " door Cate McCoy en Gord Maric . Houd deze boeken op uw bureau op het werk , zodat u kunt verwijzen naar hen wanneer je vast komt te zitten met behulp van de software . Kies een boek dat duidelijk screenshots van Crystal Reports laat zien en dat legt precies hoe de software te gebruiken voor verschillende soorten meldingen .
4

Lees online tutorials als je vastloopt op bepaalde problemen in Crystal Reports 9 . Goede tutorials kan je laten zien hoe te gebruiken pull en push methodes van de rapportage met behulp van schema's en voorbeelden . Kijk voor tutorials die uw specifieke data-opslag methode, zoals ASP.NET , XML of JAVA gebruiken als rapportage methoden variëren. Met Crystal Reports 9 tutorials met foto's om te helpen u door de grafische aspecten van het maken van een verslag .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Wat is een presentatie Graphic…
·Hoe te converteren een PPT om …
·Hoe te converteren een PPT naa…
·Hoe maak je een PPS Bewerken 
·Hoe maak je een digitale Story…
·Hoe kan ik gratis AVI Slidesho…
·Doel van een presentatie Graph…
·Hoe aan onbenullige trein een …
·Hoe maak je een Power Point pr…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Computer Surge & Power Backup Systems 
·Hoe je Media Player Stop Van Het toevoeg…
·Hoe maak je een glanzend uiterlijk in GI…
·Hoe je tekst uitlijnen in InDesign 
·Microsoft Word gebruiken 
·Software voor DVD-weergave 
·Hoe link Adobe Photoshop 
·MS PowerPoint Tutorial 
·AVG Anti - Virus 8.0 laat me niet instal…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com