Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe te Streaming Video Op een DVD
De komst van streaming video is toegestaan ​​individuele gebruikers live -inhoud uitgezonden op manieren voorheen alleen beschikbaar voor tv-netwerken . Kijkers die willen een online uitzending op te nemen , of het nu webisodes of een online conferentie , kan dit doen met behulp van een van de vele beschikbare streaming video recorders , en ze kunnen die video naar DVD met behulp van software die al op de meeste besturingssystemen geïnstalleerd vrij gemakkelijk te schrijven . Wat je nodig hebt
Video capture software verhuur dvd- writer verhuur dvd- schrijfsoftware
Toon Meer Aanwijzingen
Het vastleggen van de video
1

Start de video- vangen software . Er zijn veel programma's die gratis proeven te bieden , zoals Snapz Pro , dat is zowel Mac-als PC-compatibel . Er is ook freeware beschikbaar voor Windows , inclusief WM Recorder en CamStudio ( zie bronnen ) . Elk van deze programma's werkt in wezen op dezelfde manier , alleen het vastleggen van een geselecteerd deel van het scherm en het schrijven naar de harde schijf .

Open de streaming video in de browser 2 . Probeer om te vergroten de videoweergave zoveel mogelijk , want dit zal zorgen voor een betere kwaliteit bestand .
3

Teken een kader rond het beeldscherm via het gereedschap Selecteren in de video capture-programma . Alles binnen dit vak wordt opgenomen , dus wees voorzichtig om de doos te trekken tot aan de randen van de video , zodat u geen extra ruimte.

Druk op Opnemen 4 hebben . Dit zal de vangst van de streaming video te starten.
5

Stop de opname wanneer de video is afgelopen . Dit zal een conversie proces dat kan enkele minuten duren initiëren . Het programma zal dan bespaart het geconverteerde bestand op de harde schijf , waarschijnlijk een map binnen het programma , tenzij u een andere directory opgegeven .
Burning naar DVD

Launch 6 het branden van dvd -software . Mac-computers zijn uitgerust met een programma genaamd iDVD , terwijl de meeste pc's uitgerust met een dvd-branders worden geleverd met gratis software zoals Sonic DVDit ! , NeoDVD , of een van Ulead DVD-producten .

Import 7 de videobestanden gered door de video- capture-programma in de dvd- brandprogramma functie " importeren " in het menu "Bestand " . Sommige programma's hebben ook een gemakkelijke knop "Toevoegen " aan de bovenkant van het programmavenster .

Press 8 " Burn " zodra u alle bestanden die u wilt op de dvd hebt geselecteerd. Dit zal de codering te starten . Het beste is om zo weinig andere programma's draaien tijdens het branden mogelijk om fouten te voorkomen . Het kan enkele minuten of zelfs uren duren , afhankelijk van de snelheid van de computer en de grootte van de bestanden .
9

Voltooien of " sluiten" van de disc . De meeste programma's wordt weergegeven prompt in de buurt van het einde van het proces vragen of u de schijf wilt finaliseren of te sluiten . Nadat de schijf is voltooid , zult u niet worden toegestaan ​​om meer gegevens toe te voegen . Maar als je het niet af te ronden , zal alleen de computer waarop u werkt in staat om het te lezen .

Zodra het programma rondt de schijf , moet de streaming video die u opgenomen klaar om te spelen op een DVD-speler .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe te converteren naar Flash …
·Hoe om audio van een MOV- best…
·Hoe te werken met MP4 -bestand…
·Hoe kan ik een DVD ISO -bestan…
·Hoe maak je een Animated GIF i…
·Hoe gemakkelijk downloaden DVD…
·Hoe maak je een RealPlayer Vid…
·Hoe maak je een video aan vide…
·Hoe te streamen van een PC naa…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te VLC converteren naar QuickTime 
·Hoe om bestanden te bewerken in VTS 
·Hoe kan ik HTML e-mail embedden in Offic…
·Tutorial over Acrobat Forms 
·Hoe je uitschakelen AVG 
·Hoe kan ik een Word- document 's Wachtwo…
·Hoe kan ik links in mijn Word-documenten…
·Stempel effecten in Photoshop 
·Hoe je de wizard Grafieken gebruiken in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com