Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe om audio van een MOV- bestand op een Mac
In een typische video -bestand , de audio en video zijn beide samengeperst in een, waardoor het makkelijker wordt om te synchroniseren en het maken van het bestand te verkleinen . Dit is typisch in verschillende formaten van video camera's en mobiele telefoons , zoals AVI , MP4 of MOV . Echter , kan het geluid zelf worden geëxtraheerd uit de video , waardoor u alleen de audio -bestand , uit Mac 's iMovie -programma . Instructies

Open iMovie 1 en maak een nieuw project . U hoeft niet om het te noemen iets speciaals omdat je niet nodig hebt nadat je het geluid hebt uitgepakt . Kopen van 2

Klik op het MOV-bestand , sleep deze naar het iMovie-venster , waardoor het in een van de vakjes aan de rechterkant , dit is waar alle bestanden die u importeert zal verschijnen . Wacht tot de MOV-bestand te importeren . Als het klaar is , zal het pictogram verandert om te laten zien welke video wordt weergegeven in het bestand .
3

Klik op het bestand en sleep het naar de bodem, waar het zegt " Sleep clips hier uw project uit te bouwen . " Dit zal je toestaan ​​om het direct te bewerken , kan het enige tijd te maken te nemen als het een groot bestand , maar zal verschijnen als een lange -pictogram op dat gebied wanneer het wordt gedaan . Rendering wordt weergegeven als een kleine rode balk die beweegt van links naar rechts op het icoon zelf . Als het verdwijnt , is het teruggeven voltooid .

Klik 4 " Geavanceerd ", klik op " Extract Audio . " De audio van de clip zal worden genomen en weergegeven als een aparte , paarse balk net onder de video balk .
5

Klik eenmaal op het videobestand en druk op de " delete " om het te verwijderen . Alleen de audio moet blijven . Klik op 'Delen' in het bovenste menu , dan " delen " weer . Kies "Full Kwaliteit " uit het drop - down menu , tenzij u wilt dat het bestand moet worden gecomprimeerd , wat de kwaliteit ervan kunnen beïnvloeden , klik vervolgens op de knop 'Delen' . Noem dit wat je wilt , en klik op ' Opslaan '.
6

Zet het nieuwe MOV bestand naar een andere indeling met behulp van een online conversie service zoals Zamzar . Dit zal u laten te zetten in een formaat dat u kunt gebruiken voor muziek , zoals MP3 , en sla het op uw computer .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe je video's Flip in iMovie 
·Hoe kan ik AVI converteren naa…
·Wat voor een bestand is een DV…
·Hoe een goede Wallpapers Krijg…
·Hoe maak je een VCD 
·Hoe kan ik FLV Films downloade…
·Waarom is het scherm zwart aan…
·Hoe te Voice In een film 
·Hoe om audio uit WMV -bestande…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Sounds Toevoegen aan Magix Music …
·. Bup File Extension Informatie 
·Hoe kan ik een DVD naar Xvid comprimeren…
·Hoe te coderen FFmpeg & TrueHD 
·Hoe een Office 2007 licentiecode wijzige…
·Microsoft Excel 2003 is traag in de Pagi…
·Hoe je alle van de campagnes Unlock in S…
·Hoe kan ik een Word- in Acrobat 8 Vervan…
·Hoe kan ik een envelop in MS Word toevoe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com