Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe je de wizard Grafieken gebruiken in Access om een grafiek te maken
Access is een ideale toepassing om te gebruiken wanneer u grote hoeveelheden en vele soorten gegevens op te slaan . Wanneer u het nodig om een ​​aantal van die gegevens te presenteren , een tabel of rapport maakt meestal meer zin met een grafiek toegevoegd. In plaats van extra tijd en energie te besteden uitzoeken hoe u uw gegevens over te dragen naar Excel om een grafiek die u moet afdrukken en afzonderlijk weer te geven , tijd besparen door gebruik te maken van de wizard Grafieken in Access een grafiek rechtstreeks op uw rapport of formulier toe te maken . Wat je
Access 2003 , 2007 of 2010
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de Access-database . Rechtermuisknop op het rapport of formulier waarop u een diagram wilt toevoegen , en selecteer "Design View" om het te openen in de ontwerpweergave , dat is een venster met de onderliggende ontwerp van uw formulier of rapport dat de details en de eigenschappen van de displays dozen , knopen en andere items in uw object . Met behulp van Ontwerpweergave maakt het makkelijker voor u om wijzigingen aan te brengen in de manier waarop een Access- object eruit ziet en handelingen . Kopen van 2

Ga naar het menu "Invoegen" en klik op " Grafiek " in Access 2003 . Klik op de ' Grafiek ' knop in de groep van het tabblad " Ontwerp" in Access 2007 of 2010 " Controls " . Klik op het formulier of rapport waarin u de grafiek wilt plaatsen. De Wizard Grafiek wordt geopend . De Wizard Grafiek is een klein venster die u door de stappen om nauwkeurig de grafiek die u nodig heeft te maken.
3

Selecteer de tabel of query van waaruit u gegevens wilt verkrijgen tot een te creëren grafiek . Om een tabel te kiezen , klik op de " Tables " knop en klik op de tabel die u wilt gebruiken in de lijst gepresenteerd. Om een query te kiezen , klikt u op het "Query " knop en klik op de naam van de query die u wilt gebruiken uit de lijst gepresenteerd. Klik op de knop "Volgende " aan de onderkant van het venster .
4

Kies de velden die gegevens bevatten die u wilt opnemen in de grafiek . Om een veld te selecteren , klikt u op de veldnaam in de " Beschikbare velden " lijst . Klik op de enkele pijl naar rechts in het midden van het venster om dat veld te verplaatsen naar de " Fields voor Grafiek " lijst . Herhaal , het toevoegen van maximaal zes velden om de " Fields voor Grafiek " lijst . Klik op de knop "Volgende " aan de onderkant van het venster .
5

Selecteer het type diagram dat u wilt maken door te klikken op het type grafiek onder " Welk type van de Grafiek Zou je graag . " Voor meer informatie over een specifiek diagramtype uit te vinden , klikt u op het type om een beschrijving te bekijken in de rechterkant van het venster Wizard Grafieken . Klik op de knop "Volgende " aan de onderkant van het venster na een grafiek selecteren . Selecteer layout -opties . Slepen en neerzetten veldknoppen van de rechterkant van de Wizard Grafieken op het monster grafiek in het hoofdvenster Wizard Grafieken . Klik op de knop "Volgende " aan de onderkant van het venster .

Type 6 in een titel voor de grafiek in het " Wat titel Wilt u voor uw Grafiek " Box . Selecteer "Ja" of "Nee" onder "Wilt u het overzicht naar een Legend display ? " Een legende is een vak naast of onder de grafiek die nader door het identificeren van de kleuren of patronen die in de grafiek geeft . Klik op de "Finish " knop aan de onderkant van het venster Wizard Grafieken .
7

Klik op de knop "Opslaan" op de "Standard Toolbar " in Access 2003 of de "Quick Access Toolbar " in Access 2007 of 2010 naar de grafiek opslaan toegevoegd aan uw rapport Access of vorm .

Previous: Next:
  Database Software
·Wat zijn Kubussen in SQL Progr…
·SQLite Data Types 
·Hoe gegevens Quality Metrics O…
·Hoe maak je een Cell in PL /SQ…
·Hoe maak je een WDB File Open 
·Wat is de ACT Database Softwar…
·Hoe kan ik een keuzelijst Maak…
·Hoe maak je een Combo Box Bevo…
·Hoe een Access -formulier Comb…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Lightsaber Light Make Up…
·Hoe maak je een werkmap maken in Excel 2…
·Hoe te Floral Tekstframes zoeken voor Wo…
·Hoe u de grootte van een Scroll Box voor…
·Hoe te Nagios installeren 
·Hoe te converteren PFS : First Choice na…
·Hoe wordt de digitale nieuwsbrieven make…
·Ook wel een ISO - - Hoe 
·Hoe te Veranderingen in PowerPoint 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com