Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een werkmap maken in Excel 2007
Excel geeft je een paar opties om een werkmap te maken . U kunt een sjabloon gebruiken of u kunt uw eigen werkmap . Sjablonen zijn werkboeken die al zijn gemaakt en je deze aanpassen aan uw eigen specificaties . Afhankelijk van uw behoeften , kunt u kijken naar de templates en zien of een van hen werken voor u . Lees verder om te leren hoe je een werkmap in Excel te creëren . Instructies
1

Bepaal wat uw wensen zijn . Je moet een doel voor het gebruik van Excel . Of het nu voor een budget of om het werk bij te houden , moet je weten wat je van plan bent om te bouwen . Kopen van 2

Open Excel en je zal de optie om een ​​werkmap te zien of een sjabloon gebruiken . Misschien wilt u controleren wat sjablonen zijn beschikbaar en als je het gevoel een van hen voldoet aan uw behoeften je zou kunnen proberen het gebruik ervan . Echter , aangezien de meeste werk is uniek en u kunt uw eigen gedachten hebben over hoe u de gegevens wilt presenteren , kunt u beter af het creëren van je eigen werkboek .

Gebruik kolomkoppen 3 dat zal uw leven gemakkelijker wanneer het tijd is om de gegevens te manipuleren maken . Als u gebruik namen , kunt u kolommen wilt maken met voornamen , voornamen en achternamen. Dit geeft je de keuze om later te sorteren op een van deze kolommen geven . Adressen moeten worden opgedeeld in straatnamen , steden , staten en postcodes om dezelfde reden .
4

Voer de gegevens . Als u het maken van een adresboek voor jezelf , kun je meerdere vellen te maken in uw werkmap voor vrienden , familie , collega's en bedrijven .
5

Gebruik de tabbladen aan de onderkant van de pagina . De tabbladen betekenen de verschillende pagina's of werkbladen in uw Excel-werkmap . U kunt deze hernoemen en maken ze meer belangrijk voor uw behoeften . Bijvoorbeeld , kon blad 1 vrienden , blad 2 familie en blad 3 collega's zijn.
6

Personaliseer de Excel-werkmap . Hoe meer u de werkmap je eigen te maken , hoe makkelijker het zal zijn om te werken met de data . De voorbeelden in de bovenstaande stappen al betrekken werk dat u voor uw persoonlijke behoeften zou doen , maar je kunt het over te dragen in je job ook .
7

In de werkmap als dat nodig is. De schoonheid van het gebruik van Excel-werkmappen is dat je maar een keer gegevens in te voeren . Na dat, kunt u nieuwe items of werkbladen toevoegen of verwijderen als u wilt. Gegevens bewerken is ook eenvoudig te bereiken .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Spread Sheets maken met…
·Kenmerken van Advanced Excel &…
·Hoe te Drop - Downs maken in E…
·Hoe maak je een vervolgkeuzepi…
·Hoe te dagen berekenen in een …
·Hoe de tekenset in Excel 2007 …
·Mirosoft Excel Tutorial 
·Tutorial over Microsoft Access…
·Hoe kan ik Convert Excel 2007 …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te kopiëren , back-up & Restore Wan…
·Hoe kan ik Burn Serato CD 
·Hoe te converteren naar MPG . Iso of . I…
·Hoe te spelen Warcraft III Van een ISO- …
·Hoe kan ik tekst omzetten op Adobe Flash…
·Hoe te converteren naar Datum Years in E…
·Hoe Birthday Party Kaarten maken in Micr…
·Hoe maak je een WMV- bestand converteren…
·Hoe de Telling van het Spel in Windows M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com