Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Tutorial over Microsoft Access Combo Box
Alle soorten gegevens moeten worden geïdentificeerd , geraffineerd , gestandaardiseerde , gesorteerd , gecategoriseerd en vooral , aan het werk gezet voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik . Access 2007 is gemaakt om flexibel genoeg zijn om aan deze behoeften , met inbegrip van de toekomstige eisen te voldoen . Een belangrijk kenmerk van Access is de Combo Box tool, die zorgt voor consistente en snelle verzameling van zinvolle gegevens . De ingang gecreëerd via dit venster is zeer nauwkeurig , er zijn geen spel-of typefouten . In dit voorbeeld zie je een heel eenvoudige database in Access 2007 te maken met een veld dat de namen van steden verzamelt , en een Combo Box op dat gebied . Instructies
1

Selecteer "Create " in de menubalk van uw geopende database , en selecteer "Table . " Kies de "Design View ", gevonden in de linkerbovenhoek van het scherm , en de naam van de nieuwe tabel "City . " Laat het eerste veld aan de primaire sleutel veld zijn , noem het tweede veld "Stad " en selecteer de "Data Type" voor het veld " Plaats " te zijn " tekst . " Pas de grootte van het veld " Plaats " indien gewenst in het gebied Properties , aan de rechterkant van het scherm , om het groter .

Schakelaar op " Database View " 2 maken en beginnen om uw tafel te bevolken met de namen van de steden door het intypen van plaatsnamen . Access slaat automatisch uw gegevens , u hoeft niet te sluiten of op te slaan om te schakelen naar een andere tafel
3

Schakel terug naar "Ontwerp View" als je eenmaal een aantal verschillende namen stad hebt ingevoerd . . Klik op het veld "Stad " en dan vinden het vak "Data Type" voor het veld " Plaats " in het gebied Eigenschappen. Selecteer het pijltje en kies " wizard Opzoeken " uit die lijst . Klik op " Ik wil de opzoekkolom om de waarden opzoeken in een tabel ... " Selecteer 'Volgende'.
4

Selecteer uw " City" tafel uit de lijst van meerdere tabellen Access displays , en kies " Next . " Access geeft de velden die beschikbaar zijn in de tabel zijn , selecteert u het veld "Stad " en klik op de pijl naar rechts , aan het actieve gebied bewegen . Klik op " Next " en plaats uw veldnaam in de eerste lijn . Je hebt ook de mogelijkheid om uw lijst alfabetisch te sorteren . Selecteer 'Volgende'.

Place 5 een vinkje , door op de spatiebalk , in de "Verberg Key Column " - dit wordt aanbevolen . Maak eventuele aanpassingen van het veld grootte voor de beste pasvorm . Kies " Finish ".
6

Respond 'Ja' op de vraag : " . ? De tabel moet worden opgeslagen voordat relaties kunnen worden gecreëerd Bespaar nu "
< br >

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Drie - as Graphs behulp…
·Hoe te schrijven aan een tafel…
·Hoe kan ik meerdere cellen in …
·Wat is een Pull Handle in Exce…
·Hoe u Windows Schakel in Excel…
·Help met Excel Array Fomula 
·Microsoft Access Classroom Tra…
·Zoals prijslijsten - - die moe…
·Hoe de controle van de Kleuren…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
  Software Articles
·Hoe vindt u & vervangen Afbeeldingen op …
·Wat is een Registry Checker ? 
·Hoe Microsoft ActiveX installeren 
·How to Get Rid van newlines 
·How to Set Up een NanoPad voor Ableton 
·Hoe maak je een groepsbeleid Wijzigen om…
·Hoe maak je een lettertype in uw compute…
·Hoe kan ik video's invoegen in een Power…
·Hoe maak je een Excel 2007 Button Face I…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com