Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
How to Set Up een NanoPad voor Ableton
Korg's nanoPAD reeks MIDI- controllers zijn bijna uniek voor hun kleine formaat en draagbaarheid . Met Korg 's multi - apparaat , USB - MIDI -stuurprogramma is geïnstalleerd , zal nanoPADs werkt met elke Windows - of OS X - gebaseerd systeem met zeer weinig verdere setup . Zij zullen ook goed aansluiten op een van de grote digitale audio werkstation ( DAW ) applicaties . Ableton Live , bijvoorbeeld , zal herkennen een goed geïnstalleerd automatisch NanoPad . De gebruiker hoeft alleen in staat stellen de nanoPAD in de voorkeuren dialoog Ableton Live's te gaan gebruiken voor het elementen van Ableton Live te controleren . Instructies
1

Open uw favoriete webbrowser en ga naar de website van Korg 's ( korg.com ) . Klik op de link "Support" op de top . U zal worden genomen om de customer support pagina . Open de " Selecteer een product " drop - down menu en kies " nanoSERIES . " Klik op 'Zoeken'. In de resulterende pagina op het tabblad " downloads" . Download de nieuwste versie van de Korg USB - MIDI-stuurprogramma . Kopen van 2

Installeer het USB - MIDI-driver . In zowel Windows en OS X , dubbelklikt u op de "Install Korg ISB - MIDI -apparaat " icoon om het installatieproces te starten . Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien .
3

Sluit de nanoPAD de USB- kabel aan op de nanoPAD de USB-aansluiting te vinden op de linkerkant van het apparaat . Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op een beschikbare USB- poort op uw computer . De nanoPAD wordt automatisch ingeschakeld zodra aangesloten .
4

Open Ableton Live . Zodra wordt is geladen , opent u het menu "Bestand " en kies " Voorkeuren . " De Ableton Live voorkeuren dialoog zal verschijnen . Klik op het tabblad " MIDI /Sync " . De nanoPAD zal worden vermeld als een beschikbaar apparaat in het gedeelte " Input " of " Actieve apparaten . " Klik erop om het te selecteren en sluit het venster Voorkeuren .
5

Klik op de " MIDI "-knop in de rechterbovenhoek van Ableton Live's standaard Arrangement View . Alle bedieningselementen in Ableton Live , dat kan worden bediend met de nanoPAD wordt gemarkeerd in het paars . Deze controles zijn toegewezen aan een controle op de nanoPAD .
6

Klik op een controle in Ableton Leef dat u wilt bedienen met de nanoPAD . Trigger de controller op de nanoPAD dat u wilt koppelen aan die controle in Ableton Live . Bijvoorbeeld , als u wilt dat de nanoPAD 's X /Y pad met de volume regelen , klikt u op de belangrijkste volumeknop Live en raak vervolgens de nanoPAD 's X /Y controller . Een pad , knop of andere controller op de nanoPAD kunnen worden toegewezen aan elke controle in Ableton Live op deze manier . Klik op de knop " MIDI " opnieuw wanneer u klaar bent met het toewijzen van controllers.

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe kan ik iTunes maken een de…
·Hoe te streamen met ProScan 
·Hoe kan ik muziek kopiëren va…
·Hoe te RealPlayer Geschiedenis…
·Hoe om ringtones te maken in V…
·Hoe om verwijderde Playlists O…
·Hoe je RAM- bestanden af ​​te …
·Hoe maak je een Short Wave Rad…
·Hoe kan ik een afbeelding in e…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Geluidseffecten maken in een Stri…
·Hoe maak je een Animated Movie Online te…
·Hoe je acties op Toepassen om een nieuwe…
·Hoe te Knoppen klikbare maken in AS2 
·Fusion 3 Problemen op een MacBook Pro 
·Solid Works 2009 Systeemvereisten 
·Hoe te Rechtvaardiging gebruiken in Phot…
·Hoe te versturen naar Klembord als tekst…
·Hoe te Kolommen op Works 2003 Merk 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com