Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe kan ik een DVD ISO -bestand te converteren naar een AVI- bestand
Een DVD ISO-bestand bevat alle video-en audio-opnamen dat maakt de hoofdfilm , de trailers , de commercials en de menu's die , samen met de gegevens informatie die is nodig zijn om te navigeren tussen deze video-en audiobestanden . Omdat de ISO van een DVD is niet een echte video -bestand , maar een image-bestand , het kan niet direct worden omgezet in een video-bestandsformaat , zoals AVI . De video- bestanden op de schijf kan echter worden uit de ISO uitgepakt en vervolgens geconverteerd naar AVI . Instructies
Extract Video van de ISO
1

Installeer een extractie- programma op uw computer . Basis extractie programma's die het video-object , of VOB , bestanden kunnen trekken uit een ISO image bestand op te nemen WinRAR en WinZip . U kunt zowel WinRAR en WinZip gratis downloaden online . Kopen van 2

Navigeer naar de map op uw harde schijf waar de DVD ISO-bestand dat u wilt converteren naar AVI is gevestigd . Om naar de map te krijgen , klikt u op "Start" en kies " Computer " of "Mijn Computer 'in het menu ' Start ' . Dubbelklik op het station met de map is opgeslagen op , zoals de " C : " drive , en volg het pad naar de map
3

Blader naar het ISO- bestand in de map . en met de rechtermuisknop op het bestand . Uit het menu dat verschijnt , kiest u " uitpakken . " De VOB-bestanden worden getrokken uit de ISO en opgeslagen samen met de originele ISO in de map .
Zet Video AVI
4

Open de Media - Convert media conversie systeem in uw webbrowser . Terwijl tal van media conversie systemen kunnen online worden gevonden , alleen Media - Convert bevat " VOB " onder haar ondersteunde bestandsformaten .
5

Klik op " Bladeren " en ga naar de map met de VOB bestanden bevat de extractie programma getrokken uit het ISO-bestand . Dubbelklik op het VOB-bestand dat u wilt converteren naar AVI .
6

Open het menu " Output Format " in Media - Convert . Klik op de optie ' Audio Video Interleave ( . Avi ) " .
7

Voer een e-mailadres in het vakje in " Geavanceerde instellingen " als u wilt dat de geconverteerde AVI- bestand wordt naar u gemaild . Zo niet , laat u het vak leeg en klik op de knop "OK " .
8

Laat de Media - Convert page up , terwijl het bestand converteert als u geen e-mailadres hebt ingevoerd . Zodra de conversie is voltooid , verschijnt er een download link op de pagina . Klik op de link en kies " Opslaan als" om het bestand te downloaden naar uw computer . Sluit de Media - Convert pagina als u een e-mail adres ingevuld. Wanneer het bestand conversie is voltooid , verschijnt in uw e-mail inbox een mailtje van Media - Convert . Open de e-mail , klik op de link en kies " Opslaan als" om het bestand te downloaden .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe te Nrg converteren naar MP…
·Hoe MKV -bestanden te creëren…
·Hoe maak je een VIDEO_TS map P…
·Hoe maak je een goede foto sli…
·Screen Recording Software voor…
·Windows Media Player is traag …
·Programma's die MOV convertere…
·Hoe te besparen en Print uw co…
·Hoe kan ik een dvd opslaan op …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Trainer Opmerkingen Gebruik Tijde…
·Hoe kan ik Excel 2003 upgrade naar 2007 
·Hoe kan ik een Photo Story in PowerPoint…
·Hoe kan ik een Word- document maken Bred…
·Hoe je tekst te vervangen door een Graph…
·Hoe PowerPoint exporteren naar een PDF 
·Hoe maak je een YouTube videoclip in Mic…
·Hoe te bekijken Reveal Codes in MS Word 
·Hoe maak je een gele scherm op Dolphin F…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com