Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> File Extension Types >> Content
Wat is de extensie WTV ?
Het " . Wtv " bestandsextensie is de aangewezen extensie gekoppeld aan bestanden voor televisieprogramma's of films gemaakt door Windows Media Center stellen wanneer zij een programma . Vóór de release van Windows Media Center TV Pack 2008 deze bestanden gebruikt worden geïdentificeerd met de extensie " . Dvr - ms . " Als de standaard extensie in Windows Media Center en Windows 7 , deze uitbreiding wordt automatisch toegewezen aan opgenomen videobestanden . Functie

Nieuwere versies van Windows Media Center
toestaan ​​om live- tv-programma's of films opnemen op de harde schijf . Deze shows zijn gepland voor het opnemen van tevoren, zodat het programma vangt de video automatisch . Dit bestand extensie is moeilijk om te zetten in verschillende formaten zoals AVI en MPEG , die worden gebruikt door meer computerprogramma's dan " . Wtv ' formats , zonder de hulp van commerciële software .
Metadata

" . wtv " bestand slaat extra metadata eerdere uitbreidingen niet. Metadata is informatie over de gegevens in een bestand . In Windows TV -bestanden die gegevens worden opnamedatum , originele uitzending van de aflevering , blijkt titel , genre en inhoud . Alle Windows -tv metadata is zichtbaar voor programma's die Windows- tv-bestanden te gebruiken . De Windows- TV metadata bevat ook de digitale rechten van het bestand, dat probeert de intellectuele eigendom van de eigenaar rechten te beschermen .
Eisen

Windows Media Center vereist twee componenten om live-tv te nemen in een " WTV. " bestand . De computer heeft een TV tuner , een apparaat dat het TV-signaal wordt aangesloten op de computer . Meerdere computers zijn beschikbaar met deze component in het systeem ingebouwd , anders de tuner wordt bevestigd door middel van een interne of externe expansie apparaat . De computer heeft ook een tv -signaal bron , die de toegang tot een antenne of kabel-tv -aansluiting . Je voert het signaal in de tuner van de computer , waardoor de computer op te treden als een televisie-ontvanger .
Specificaties

Windows TV bestandsextensies
worden gebruikt door Windows- besturingssystemen, waaronder Windows 7 , Vista , 2003 , XP , 2000 en NT . Er zijn geen speciale eisen aan de " . Wtv ' extensie bestand , zolang de computer kan een van de nieuwere Windows- systemen kunnen draaien . Naast Windows Media Center , Movie Maker is een gemeenschappelijk programma wordt gebruikt om toegang te krijgen tot Windows- tv-bestanden . De technische methode voor het opnemen van een Windows- tv -bestand is het gebruik van MPEG - 2 compressie voor de video -component gecombineerd met MPEG - 1 Layer 2 compressie om het geluid af te handelen.

Previous: Next:
  File Extension Types
·Wat is de extensie Sft ? 
·Wat is de extensie FOL ? 
·Wat is de extensie Ori ? 
·Wat is de extensie GVI ? 
·Wat is de extensie . VDB ? 
·Wat is de bestandsextensie . B…
·Wat is de extensie MyDocs ? 
·Hoe om te bepalen een File Typ…
·Wat is een DMX bestandsextensi…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe kunt u uw bureaublad animeren op Vis…
·Hoe te reserveren Style afdrukken in Wor…
·Hoe te converteren naar MP4 DIVX en AVI 
·Hoe gebruik je een if-statement in een W…
·CAD Design Tutorials 
·Taal taalprogramma's 
·Hoe te Cubase 5 Leer 
·Hoe maak je een gangster lettertype in G…
·Is er een manier om PNG- beeldbestanden …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com