Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe maak je een Panorama Photoshop Zorg
Als snapping verscheidene schoten van een expansieve scene gewoon niet doen , sommige fotografen kiezen in plaats van een panoramische opname op de computer te maken . Deze techniek " steken " samen een opeenvolgende reeks van verspringende 's . Het produceert een brede kijkhoek van een scène . Photoshop- gebruikers kunnen het hulpprogramma Photomerge gebruiken om dit te bereiken . Photomerge neemt deze individuele shots en weeft ze samen om een naadloze visuele tapijt te creëren . Om de beste resultaten te krijgen , gebruik geen vervorming lenzen , zoals de fisheye lens . Vermijd in-of uitzoomen tussen de opnamen . Wat je
Digitale camera
Statief
computer moeten met Photoshop en Photomerge nut
Toon Meer Aanwijzingen

Shoot afbeeldingen 1 met een digitale camera zat op een statief . Gebruik een statief dat horizontale rotatie mogelijk maakt . Gebruik een plat , stabiel oppervlak , zoals een hek of board , als u niet beschikt over een statief . Neem uw ​​foto's stapsgewijs van links naar rechts , na elk schot het draaien van de camera een beetje . Je moet ongeveer 40 procent van de overlap van de ene foto naar de volgende . Haal een paar schoten uit elke hoek en vergelijk ze daarna. Camera-instellingen bijstelt indien nodig . Kopen van 2

Importeer uw foto's van uw camera naar uw PC . Open de foto in Photoshop in de volgorde waarin u ze geschoten ( van links naar rechts ) . Selecteer de lay- blending optie die u wilt gebruiken . Bijvoorbeeld , " de Sferische ' layout -optie het beste is voor 360 graden uitzicht scènes . Ga naar " File " en vervolgens " automatiseren " en klik op " Photomerge . " Kies "Auto " in het dialoogvenster . Klik op " Geopende bestanden toevoegen . " Photomerge zal dan steek je beelden samen tot een panoramisch beeld .
3

Vlak de afbeelding door te klikken op " Een laag maken " onder het menu " Lay-out " . Als uw foto kantelt naar links , ga naar het menu " Beeld " en klik op " Draaien ". Kies de juiste graden rotatie totdat het beeld verschijnt om het niveau te zijn . Klik op de "Crop " icoon van de " icoon " menu op uw foto verkleinen . Maak andere benodigde aanpassingen aan tint niveaus , verscherpen , saturatie en belichting .

Zoom 4 uit en geef uw imago een laatste keer -over . Maak de laatste aanpassingen ( dwz tint niveaus en blootstelling ) . Zorg ervoor dat de foto is samen te komen , zonder enige zichtbare gaten . Het kan zijn dat een aantal van de voorgaande stappen om inconsistenties vast te herhalen . Sla de afbeelding op door te klikken op " File " en vervolgens " Opslaan als. "

Previous: Next:
  presentatie Software
·ProShow Producer 4 Tutorial 
·Hoe maak je een Tattoo afdrukk…
·Hoe een OpenOffice Impress pre…
·Hoe je foto's bewerken in een …
·Hoe maak je een Slideshow ceat…
·Hoe te PPTX converteren naar J…
·Hoe de SQL in Crystal Reports …
·Hoe kan ik gratis AVI Slidesho…
·Hoe naar films in OpenOffice I…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te CUE & BIN bestanden Burn 
·Contact opnemen met Norton Internet Secu…
·Hoe maak je een WMV -bestand opslaan als…
·Hoe te verwijderen NOD32 
·Hoe u Windows Dock in Excel Visual Basic…
·Hoe te inspringen leden in Microsoft Wor…
·Hoe kan ik een HDV camera Gebruik voor S…
·Hoe te Oude Windows Backup Files Delete 
·Hoe doet u mee een Live Meeting 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com