Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe te Hyperlink naar een werkblad in een andere werkmap
Werkbladen kunnen gebruikers koppelen aan locaties binnen het werkblad of naar bronnen buiten het werkblad . Een hyperlink is een tekst die verwijst naar een andere locatie . Gebruikers kunnen een hyperlink naar een bestaand bestand of webpagina , een plaats in het document , een nieuw document of een e - mail adres aan te maken . Een hyperlink maken naar een werkblad in een andere werkmap is niet veel anders dan een hyperlink naar elke locatie maken . Microsoft Excel 2007 biedt gebruikers de mogelijkheid om een hyperlink efficiënt te maken . Updates van de software kan de vereiste stappen te veranderen , maar Excel heeft hyperlink gebruik toegestaan ​​voor meer dan een decennium . Wat je nodig hebt
Excel 2007
besturingssysteem Windows
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de spreadsheet die u wenst te verbinden . Zorg ervoor dat u het werkblad binnen die spreadsheet die u wilt weergeven wanneer u het opzetten van de hyperlink te vinden . U kunt door middel van werkbladen in een werkmap schakelen door te klikken op het werkblad tabbladen aan de onderkant van het werkblad . Zodra het werkblad is geselecteerd , bespaart de werkmap en sluit uit het bestand . Kopen van 2

Open de werkmap waarin u een hyperlink te creëren . Ga naar de cel waar u de hyperlink te zijn . Klik op die cel en typ een woord of een beschrijving die u wilt gebruiken als uw hyperlink . Bijvoorbeeld, als u een koppeling naar een financieel werkblad van een vorig jaar , typ " 2008 Cijfers ' als uw hyperlink tekst . Druk op de toets " Enter " .
3

Klik eenmaal op de cel met de tekst erin . Selecteer het tabblad "Invoegen " in het menu lint aan de bovenkant van het scherm door erop te klikken . Klik op " Hyperlink " om een ​​link naar een andere locatie te maken . Een dialoogvenster verschijnt automatisch .
4

Doorzoek de bestanden naar de spreadsheet vinden met de informatie die u wilt hyperlink naar . Klik door de map te plaatsen totdat u een lijst met de bestanden die u wilt hyperlink . Het kan een minuut duren om het bestand afhankelijk van waar je het gered vinden .
5

Dubbelklik op de bestandsnaam . Het dialoogvenster wordt automatisch gesloten en de tekst die u wilde gebruiken voor de hyperlink wordt blauw en onderstreept weergegeven . De hyperlink is nu gevestigd . U kunt de hyperlink werkblad door te klikken op de link die je gemaakt . Een kennisgeving beveiliging kan verschijnen , maar klik op " Yes " om verder te gaan om je hyperlinks werkblad . Sla uw nieuwe werkmap .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Redenen voor het gebruik van e…
·Hoe te schikken in Columns & R…
·Is er een Transponder Command …
·Hoe te berekenen van de Break-…
·Hoe je Musical Song lijsten Ma…
·Hoe kan ik meerdere werkmappen…
·Hoe kan ik een aangepaste Spre…
·VBA Size Limit voor Arrays 
·Hoe krijg je het Data Cluster …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een EM Dash op een Mac Make 
·Hoe maak je een tekstbestand openen 
·Hoe je Romeinse cijfers weergeven in Exc…
·Hoe te Ondertitels Creëren 
·Hoe vindt u een Illustrator- serienummer…
·Hoe u uw pc Herken PS2 Games 
·Hoe maak je een PDF- bestand te splitsen…
·Hoe je Turbo Tax 2005 Install 
·Programma's te vinden Openbare WiFi Loca…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com