Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een document bewerken met tekst en een foto
Document bewerken gebruikt om moeilijk te zijn als je de exacte software een document werd oorspronkelijk opgericht in Document bewerken niet over heeft een lange weg afgelegd sinds de begindagen van computers en computer software . De meeste documenten die tekst gebaseerd kan worden geopend door ten minste een van de programma's in Microsoft Office of het gratis alternatief OpenOffice , zelfs wanneer deze documenten bevatten een afbeelding . Deze office suites beschikken over een tekstverwerker , een foto-editor , een spreadsheet en presentatiesoftware kan openen een scala aan soorten documenten , waardoor ze de ideale plek om te beginnen als je een document wilt bewerken met tekst en foto's . Wat je nodig hebt
Office suite
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open office suite van keuze . Als u Microsoft Office , ga je gang en gebruik het . Als u niet MS Office hebben of willen niet het geld te investeren , OpenOffice is een gratis kantoorpakket dat Mac-gebruikers ook kunnen gebruiken . Beide office suites zijn voorzien van verschillende programma's kan bewerken vrijwel elk document bestandstype is . Kopen van 2

Bepaal het type document dat u wilt openen . Als het een tekstverwerker -bestand , kunt u de tekstverwerker gebruiken in uw office suite . Als het een grafisch bestand , zul je beeldbewerkingsprogramma uw suite te gebruiken . Er zijn ook software keuzes voor presentaties en spreadsheets . Als je niet zeker bent van het document bestandstype , probeer uw document te openen met elk van de programma's . U kunt een bestand niet kwetsen door te proberen om het te openen met de verkeerde software.
3

Bewerk uw document zodra je het opent. U kunt selecteren en de afbeelding in uw document te verwijderen , of u kunt op klikken met je muis en sleep om kiezen waar u het wilt verschijnen . Selecteer de optie "Omslag " , en klik op het woord - wrap stijl die u wilt . U kunt meestal kiezen voor tekstomloop hebben rond alle zijden van een afbeelding of selecteer kanten . Zodra u uw wrap optie kiest , typ de tekst zoals je normaal zou doen , en de tekst wordt automatisch rond je foto volgens uw instellingen .
4

Sla je bewerkte bestand . U kunt klikken op " Bestand , Opslaan" om het document op te slaan in hetzelfde formaat of kies "Opslaan als" om het document op te slaan om het inheemse formaat van de software die u gebruikt voor het openen en bewerken van het document .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een Two - Color Ch…
·Hoe te Angles verwijderen op e…
·Hoe maak je van een Hyper Link…
·Hoe kan ik uitschakelen Spelli…
·Hoe te kopiëren & plakken van…
·Hoe maak je een Plain Text CV …
·Hoe maak je een Time Stamp inv…
·Hoe maak je een grafiek Border…
·Hoe te Fonts in Word 2007 Sche…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Plug - ins importeren in After Ef…
·Windows Movie Maker : Dit programma kan …
·Hoe maak je een Gantt-diagram met Excel …
·Tutorial over meerdere Selves in GIMP 
·Hoe te Highlight Afwisselende rijen in E…
·Hoe een back- up van de gehele harde sch…
·Hoe te Vector of borstels Get on Photosh…
·Software Compliance Issues 
·Office Standard Vs . Professionele 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com