Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik uitschakelen Spelling en grammatica controleren in een vreemde taal versie van Microsoft Office ?
Microsoft Office bevat de mogelijkheid om gebruikt te worden in verschillende talen , waaronder de toepassing van verschillende woordenboeken gebruikt voor spelling -en grammaticacontrole . Het vermogen van de spelling -en grammaticacontrole uit te schakelen is beschikbaar in alle versies van Office , voor het geval je het niet wilt . Het proces van het uitschakelen van de spelling -en grammaticacontrole moet worden herhaald voor elk programma in Office - er is geen manier om het uit te schakelen voor alle programma's tegelijk . De stappen zijn vergelijkbaar voor alle programma's , waaronder Word , Outlook , Publisher en PowerPoint . Instructies
Microsoft Office 2010
1

Klik op het tabblad " File " op het menu "Bestand" , selecteer "Opties ".

Klik op " Proofing 2 , " deselecteer de selectievakjes voor" spelling controleren tijdens het typen " en " Mark grammatica terwijl u typt . " Voor Outlook , klikt u op "Mail" en vervolgens " Editor Options ", dan deselecteer de selectievakjes in voor spelling -en grammaticacontrole . PowerPoint , Publisher en Visio hebben een selectievakje voor " Hide spelfouten " in plaats van " Mark grammatica terwijl u typt. "

Klik 3 " OK" om de wijzigingen toe te passen .

Microsoft Office 2007
4

Klik op de ronde " Microsoft Office " knop met de Microsoft Office -logo in de linker bovenhoek van het programmavenster in Word en PowerPoint . Klik op het menu "Extra " in de Outlook , Infopath , OneNote , Publisher , SharePoint Designer en Visio -programma's .
5

Selecteer " Opties voor Word ", " Opties voor PowerPoint " of " Opties " uit het menu . Kies " Spelling " en vervolgens " Opties voor spellingcontrole in de Infopath , OneNote , Publisher , SharePoint Designer en Visio -programma's .
6

Klik op " Controle " in Word of PowerPoint , of selecteer het tabblad" Spelling " in Outlook , klik op ' Spelling en AutoCorrectie . "
7

klik op" Uitzonderingen voor " om het menu te openen en selecteer " Alle nieuwe documenten " uit te schakelen voor alle nieuwe documenten in Word . te schakelen het af voor het document dat u momenteel aan , selecteert u de naam van dat document .

Klik op de selectievakjes te deselecteren 8 " Controleer spelling tijdens het typen " en " Controleer grammatica terwijl u typt "
Microsoft Office 2003 en ouder
10

9

Klik op " OK" om de wijzigingen toe te passen > Selecteer " tools" uit de bovenste menubalk , selecteer "Opties ", " Spelling" en vervolgens " Opties voor spellingcontrole " ( uitgever ) of " Pagina Options " ( Frontpage ) .
11

Klik op de " spelling en grammatica " of" " tabblad in het " spelling en Stijl opties "dialoogvenster . Klik op de " " tabblad in FrontPage , de " General " categorie in OneNote , of de " spelling tabblad spelling " in InfoPath .
< br >

Klik op 12 in de selectievakjes voor " de spelling controleren terwijl u typt , " "Controleer grammatica als u type" of "Verberg spelfouten " te deselecteren of selecteer deze opties en schakel de spelling-en grammaticacontrole functie . < br >
13

Klik op " OK" om de wijzigingen toe te passen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik een AutoCorrectie- …
·Hoe maak je een URL invoegen i…
·De evolutie van de tekstverwer…
·Word 2007 Autocomplete Tips 
·Hoe maak je een Cross Line Voe…
·Hoe te Normal.dot bijwerken in…
·Hoe om te zien de Heerser in e…
·Hoe bekijkt een DOCX 
·Hoe te Normal.dotm bewerken in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Geïnstalleerde Avast en mijn computer z…
·Hoe om muziek bestanden te comprimeren o…
·Hoe te Graph Functies op PowerPoint 
·Hoe te SRT Samenvoegen met MP4- bestande…
·PowerPoint CD Tips 
·Office Access 2007 Kernbegrippen 
·Soorten Tekstverwerking 
·Hoe maak je jezelf beter Kijk in Photosh…
·Hoe te Ungrey gegevensbestanden op Skyri…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com