Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Soorten Tekstverwerking
Tekstverwerking wordt gedefinieerd als de aanwezigheid van automatisering tijdens de handeling van het schrijven en redigeren . Terwijl de eerste apparaten genaamd " tekstverwerkers " werden uitgebracht in de jaren 1960 , bijna alle tekstverwerking gedaan door de vroege 2000's was op computers . Vroege tekstverwerkingsprogramma's waren grof en gewoon toegestaan ​​om te schrijven en te bewerken , maar in 2010 tekstverwerkers bevatte veel verschillende tools en opties die de gebruiker toestaan ​​om documenten aan te passen in relatief geavanceerde manieren. WordPad

Sommige tekstverwerkers vandaag nog relatief eenvoudig . WordPad , bijvoorbeeld , is een kale tekstverwerker die wordt geleverd met Microsoft Windows . WordPad kunt u maken, opslaan en bewerken van tekst voor gebruik in brieven of rapporten . WordPad kunt u ook bekijken en uw document af te drukken . WordPad heeft opties om het lettertype en de grootte van de tekst te veranderen , maar het biedt minder doopvontkeuzen dan robuuster tekstverwerkingsprogramma's .
Microsfot Word

Microsoft Word
, afzonderlijk of als onderdeel van de Microsoft Office 'suite' van programma's verkocht , is een complete en krachtige tekstverwerker . Woord bevat alle elementaire tekstverwerking functies die WordPad heeft , maar biedt een aantal manieren om te formatteren en te personaliseren uw document . Woord heeft ingebouwde programma's die uw spelling en grammatica zal controleren , zelfs terwijl u typt . Woord geeft u de mogelijkheid om foto's , grafieken , tabellen en objecten naast of rond uw tekst in te voegen . Als een geavanceerde tekstverwerkingsprogramma , wordt Word ontworpen zodat u uw document te publiceren op een manier die je kunt kiezen . Belangrijkste concurrent van Word , WordPerfect , is een zeer vergelijkbaar tekstverwerkingsprogramma en de keuze tussen hen komt meestal neer op voorkeur van de gebruiker , in plaats van beschikbare functies .
Pages

Pages is een tekstverwerker van Apple die is ontworpen voor gebruik met Macintosh-computers . Pagina's bevat alle functies die nodig zijn van geavanceerde tekstverwerkers , zoals opmaak en spellingscontrole , maar het programma richt zich op het ontwerp eerder dat functies . Pagina's wordt geleverd met tal van templates en heeft een gemakkelijke methode voor het veranderen van de manier waarop de tekstverwerker ziet op je scherm , zodat u zich kunt concentreren op het algemene ontwerp van uw document . Pagina 2009 kunt u ook documenten met behulp van Microsoft Word-bestanden openen en opslaan , zodat u uw gegevens kunt gebruiken , zelfs als u weg bent van je Mac .
OpenOffice Writer 's

OpenOffice.org 3 is een tekstverwerkingsprogramma ontworpen met behulp van open - source-ontwikkeling , wat betekent dat iedereen kan kijken naar alle van de broncodes van het programma tot verbetering of fix bugs suggereren . De Schrijver stukje van de OpenOffice.org -software is een tekstverwerker die alle basisfuncties en een paar opmaak en het ontwerp extra's heeft . Als je ervaring hebt met andere tekstverwerkingsprogramma's , echter kan je het moeilijk vinden om alle taken die je gewend bent aan het doen op dit ene doen . OpenOffice.org heeft wel de advantge van het zijn volledig gratis .
Google Docs

Google Documenten ' Documents programma is een tekstverwerker met een functionaliteit niveau ergens tussen WordPad en Word . U mag sommige manipulatie van het formaat en kan foto's of clipart voegen , maar het mist een aantal van de professionele stijlen en opmaak keuzen gevonden in Word of WordPerfect . Google Docs is een online tekstverwerker , wat betekent dat het programma en uw documenten worden opgeslagen op het internet . Het hebben van alles online beschikbaar kunnen samenwerken gemakkelijker te maken , vooral omdat Google Docs real - time wijzigingen van anderen zal laten zien op de documenten die u bekijkt.

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Tekstverwerking Onderwijs Acti…
·Hoe afdrukken Out Church Bulle…
·Hoe te herstellen My Word Pass…
·How Do You Turn Off the Date S…
·Hoe maak je een stamboom in Wo…
·Hoe maak je een tekstvak Opaqu…
·Grammaticacontrole Gereedschap…
·Hoe maak je een Microsoft OneN…
·Wat is Docx ? 
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe te spelen Mijn Disney Keuken in Wind…
·Hoe maak je een lopend totaal van de tij…
·Wat is de extensie Gra ? 
·Hoe te Voorbeeldweergave een Excel -werk…
·Hoe. NET class library gebruiken in Exce…
·Hoe maak je een transparante PNG verdien…
·Hoe kan ik een Word- document afdrukken …
·Hoe maak je een mov-bestand volgen 
·Hoe je MS Word Wijzigingen bijhouden geb…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com