Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te SRT Samenvoegen met MP4- bestanden
Een SRT -bestand is een standaard , op tekst gebaseerde ondertitel formaat dat een reeds bestaande videospoor begeleidt . SRT tracks kunnen worden in-of uitgeschakeld met behulp van uw computer media player , maar het samenvoegen of ze hardcoding naar MP4 video vereist software die beide tracks kunnen combineren in een . Dit wordt ook wel multiplexing . Verschillende gratis opties zijn beschikbaar om te downloaden , waaronder XviD4PSP en open-source software zoals Avidemux en TEncoder . Merk op dat enig verlies van beeldkwaliteit kan optreden wanneer hercodering tekst en video tracks . Instructies
samenvoegen SRTS en MP4s gebruik van online startpagina XviD4PSP

Bezoek XviD4PSP 's 1 . Klik op de " Download " knop aan de bovenkant van het scherm en wacht tot XviD4PSP te downloaden naar uw computer . Dubbelklik op de " . Exe " -programma bestand en volg de installatie XviD4PSP 's aanwijzingen . Ga akkoord met de licentievoorwaarden en start het programma . Kopen van 2

Klik op de knop " Open" in de linkerbovenhoek van het scherm en zoek uw inbreng MP4 video in het pop - up venster . Dubbelklikken of markeer het pictogram en kies "Openen . " Audio van uw MP4- en video- encoding elementen wordt automatisch geladen in het linker gedeelte van het scherm .

Press 3 de tabblad " Ondertitels " aan de bovenkant van het scherm en selecteer " toevoegen . " Navigeer naar uw input SRT bestand , markeer het pictogram en klik op " Add " of "Open . "
4

Klik op de knop "Opslaan" in de buurt van de bovenkant van het scherm om een opslaglocatie voor uw geconverteerde MP4 en SRT video kiezen . Noem uw video en klik op " Opslaan " om terug te keren naar het hoofdscherm .
5

Druk op de " Encode " knop in de rechterbovenhoek deel van XviD4PSP om de codering te starten .

hardcoding SRT Ondertitels Met Avidemux
6

Open uw webbrowser en bezoek de SourceForge download pagina voor Avidemux . Scroll naar beneden en zoek de download link die overeenkomt met het besturingssysteem van uw computer . Klik op de betreffende link en wacht Avidemux om te downloaden naar uw computer . Dubbelklik op het gedownloade bestand " . Exe " -bestand en volg de aanwijzingen op het scherm installatie-instructies . Ga akkoord met de licentievoorwaarden en geopend Avidemux .
7

Klik op het tabblad "Bestand " in de linkerbovenhoek van het scherm en druk op 'Openen'. Blader door de inhoud van uw computer, zoek je ingang MP4 video en open het in Avidemux .

Druk op 8 van de " filters " knop onderaan het tabblad video aan de linkerkant van het scherm en selecteer ' Ondertiteling . " Klik op de " Ondertitelaar " ; icoon
9

Klik op de " + "-teken in de rechterbenedenhoek van het venster en druk op de knop "Bladeren" tegenover de Subtitle veld File . . Zoek uw input SRT bestand in het pop - up scherm , markeert u het pictogram en klik op " Add " of "Open . "
10

Klik op de knop 'Bladeren' naast de Font ( TTF ) veld in de buurt van de rechterbovenhoek van het scherm en kies een lettertype voor de ondertiteling voor een " . ttf " bestandsextensie van directory van uw computer . Controleer de " C : WINDOWS \\ Fonts " . Directory voor lettertypes op uw computer is geïnstalleerd
11

Druk op de "Set Grootte en positie " knop in het midden van het scherm om de ondertiteling Grootte invoeren en positie preview-venster . Kies een lettergrootte met behulp van de pijltjes omhoog en omlaag in de linkerbovenhoek van het scherm . Stel de positie van uw ondertiteling met behulp van de schuif balken aan de boven -en rechterkant van het scherm .
12

Klik op ' OK ' als u klaar bent . Druk op de knop "Opslaan" aan de bovenkant van hoofdscherm Avidemux 's , kiest u een uitgang locatie voor uw samengevoegde bestanden en klik op "Opslaan " om het coderen te starten .
Samenvoegen SRT -en MP4- bestanden met TEncoder
13

Open uw internet browser en bezoek de TEncoder homepage op de SourceForge -website . Klik op de " Download " icoon in de buurt van de bovenkant van het scherm en wacht tot de laatste versie van het programma te downloaden naar uw computer . Voer het " . Exe " programma -bestand wanneer de download is voltooid en volg de installatie TEncoder 's aanwijzingen , het installeren van alle VobSub , FFMPEG of VisualDub onderdelen , maar zorg ervoor dat MEncoder gebruiken als uw primaire coderingsoptie . Ga akkoord met de licentievoorwaarden van het programma en geopend TEncoder .
14

Open een nieuw zoekscherm Windows Verkenner en maak een nieuwe map . Zoek uw inbreng MP4 video en sleep het pictogram naar de nieuwe map . Laat dit venster geopend .
15

Open een tweede Windows zoekscherm Verkenner en zoek uw input SRT bestand . Sleep het SRT -bestand in dezelfde map als uw MP4 . Hernoem je SRT bestand , zodat het dezelfde naam heeft als uw MP4 , maar houden hun individuele bestandsextensies . Bijvoorbeeld , als uw MP4 is de naam " mpeg4video.mp4 , ' je ondertitel bestand moeten lezen " mpeg4video.srt . "
16

Klik terug naar TEncoder en druk op de " + Add " , knop in de linkerbovenhoek . Zoek op uw computer via het pop - up zoekvenster , zoekt u uw inbreng MP4 en selecteer " Add " of "Open . "
17

Klik op het vakje " Enable Ondertiteling " in de buurt van de bodem - rechterbenedenhoek van het scherm, zodat een vinkje verschijnt . Uw SRT ondertiteling wordt automatisch geladen met uw MP4 video .
18

Kies een veilige locatie voor uw output MP4/SRT bestand door te klikken op de "Output Path " knop aan de onderkant van het scherm . Selecteer een map of een andere locatie op uw computer en druk op 'Opslaan'.
19

Druk op de " Subtitle Settings " om eventuele extra ondertiteling configuraties te kiezen , zoals lettertype , kleur en grootte . Klik op de knop " Encode " om automatisch begint samenvoegen uw MP4 en SRT bestanden .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·How Do You Save een dvd When I…
·Hoe kan ik iTunes Music Get on…
·Hoe internet de video-opname c…
·Hoe te Raw DV converteren naar…
·Hoe maak je bewegende GIF make…
·Hoe kan ik video's bijsnijden …
·Hoe maak je een video van Sony…
·Hoe maak je een WMV -bestand i…
·Hoe maak je opnieuw installere…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·McAfee Connection Poging Geblokkeerd 
·Hoe te gebruiken Photoshop CS3 te tekene…
·Wat is Microsoft Office 2007 goed voor? 
·Photoshop 7.0 Scarface Photo Effects 
·Hoe je tekst invoert in Powerpoint 2007 
·Hoe maak je een macro wijzigen 
·Wat is Kerning voor Fonts ? 
·Hoe je Photoshop-bestanden Resize aan DP…
·QuickBooks Bar Code Gereedschap 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com