Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Vector of borstels Get on Photoshop Met Vlinders
Gebruik Photoshop om vectoren en aangepaste penselen van vlinder beelden maken door het traceren van een vlinder met de functie " Pen " , en het creëren van een aangepaste borstel met de functie " penseel definiëren " . Een voordeel van vector vlinders die raster vlinders niet delen is de mogelijkheid om de beeldkwaliteit te behouden , ongeacht hoe groot de afbeelding groeit . Vergroten raster vlinders zal blootstellen hun vierkante pixels . Om de vlinder duidelijk te zien wanneer u de borstel te laden voor het schilderen , verhoogt u de instelling " Scatter " in de " Brush " -paneel. Instructies
1

Klik op "Open " commando van het menu " Bestand " , navigeer naar en dubbelklik op een afbeelding van een vlinder op je harde schijf . Photoshop wordt de afbeelding te laden . Als u geen dergelijke afbeelding , kunt u een copyright - vrij krijgen van MorgeFile , Copyright Gratis beelden , of Public Domain Pictures .

Klik 2 de icoon pipet uit het " Tools" -paneel te lopen de functie " Pipet " , die u sample kleuren van geladen afbeeldingen laat . Klik op een vorm op de vlinder om zijn kleur te proeven .
3

Klik op de " Tools" -paneel pictogram vorm van een penpunt pen om het gereedschap " Pen " run , waarmee u te maken vector vormen . Klik op de " Shape layers" controle boven het canvas . Dit stelt u in vormen die automatisch vullen met de bemonsterde kleur , als je de vector te creëren.
4

Klik op een punt op de omtrek van de vorm waarvan u de kleur bemonsterd in stap 2 , en sleep naar een ander punt op de omtrek . Klik nogmaals en sleep en klik op de volledige omtrek van de onderliggende vlindervorm traceren .
5

Gebruik de instructies van stap 2 tot 4 voor vector vormen te maken voor de overige delen van de afbeelding van het onderliggende vlinder . Dit zal resulteren in een vector -versie van de vlinder .
6

Klik op de " Tools" -paneel pictogram gevormd als een lasso om het gereedschap " Lasso selectie " voor het selecteren van willekeurige vormen draaien , en klik vervolgens op en sleep rond de contouren van de vector vormen die u in stap 5 voltooid . Deze actie selecteert de vector vlinder .
7

Klik op " brush Definieer " punt in het menu " Bewerken " 's en typ een naam voor het penseel in het dialoogvenster dat verschijnt , zoals " vlinder kwast . " Klik op" OK "om het dialoogvenster te sluiten .
8

Klik op het pictogram penseel uit het " tools " -paneel te schilderen modus te gaan , en vervolgens op de tweede meest linkse keuzelijst controle boven het canvas om een galerij van brushes geven . Klik op de laagste , meest rechtse icoon in de galerij om uw penseel te selecteren voor het schilderen , en sleep op het doek te schilderen met de vlinder borstel .

Previous: Next:
  Photoshop
·Wat is Photoshop Elements ? 
·Photoshop Tips om een ​​foto K…
·Hoe je ontbrekende tanden Maak…
·Photoshop laagtechnieken 
·Hoe je haar te kleuren in Phot…
·Hoe maak Hair Look langer met …
·Hoe maak je een transparante F…
·Hoe de Hoeken afronden op een …
·Neon Sign Photoshop Tutorial 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te vervangen een Carriage Return in …
·Tandberg 880 Quick Guide 
·Hoe het nu tussen Werkbladen 
·Hoe te verwijderen Mijn Roxio CD Convert…
·Hoe kan ik Excel 's MAAND Functie Gebrui…
·Hoe te Kerning aanpassen voor PowerPoint…
·Hoe te WordPad converteren naar MS Word 
·Hoe kan ik een Antivirus downloaden naar…
·Hoe te openen een . IMA File Extension 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com