Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe kan ik een dvd Van Power Point Zorg
In dit artikel leert u om uw zorgvuldig vervaardigde PowerPoint- presentatie en maken het in een dvd die zal worden afgespeeld op elke dvd-speler of computer met een DVD-station . " Maar Rob ! " , zegt u , "Er is al een artikel dat me vertelt hoe dit te doen ! " Nou , ja en nee . Terwijl er een artikel uit te leggen hoe dit wordt gedaan , het artikel moet u software van derden te downloaden . Dit artikel zal u tonen hoe het te doen met niets meer dan PowerPoint en Windows Movie Maker ( die is gratis en opgenomen in Windows XP en Vista ) . Wat je nodig hebt verhuur dvd -brander
Microsoft PowerPoint
Windows Movie Maker
Lege DVD
Toon Meer Aanwijzingen
1

ZET UW POWERPOINT < br >

Ervan uitgaande dat je al hebt zorgvuldig vervaardigd uw presentatie tot in de perfectie , zou je zweten de details van de te converteren naar iets dat kan worden bekeken op een DVD . Vrees niet ! Het proces is vrij eenvoudig , en ik zal u op uw manier in geen tijd .

De eerste stap is om uw presentatie te zetten in iets leesbaar Movie Maker . Om dit te bereiken , moet uw presentatie openen en opslaan als een Enhanced Windows Metafile . Sla het ergens als je bureaublad waar je in staat om snel weer terug te vinden . Wanneer je geraakt bespaart , wordt u gevraagd om al dan niet u alle dia's als deze of gewoon een dia redden ... je wilt ze allemaal te redden .

U moet nu een map met de naam van uw presentatie op uw bureaublad ( of waar u het heeft opgeslagen ) . Dit geeft aan dat de omzetting was een succes . Kopen van 2

Importeer uw PRESENTATIE IN FILM MAKER

Op dit punt , wil je het openstellen van Windows Movie Maker . Dit programma is gratis , en is opgenomen in alle versies van Windows XP en Vista . ( Opmerking: In Windows 7 zal Windows Movie Maker worden vervangen door Windows Live Movie Maker De functies zijn vergelijkbaar , en nog steeds toelaten om dit eHow volgen . ) Op

Start een nieuw project als je niet . al in een nieuw project standaard ( File > New project ) . Nu , klik op " Import Media " . De prompt dat opent zal worden op zoek naar foto's of films standaard , zodat verandert het bestandstype op " Alle bestanden " . Navigeer naar uw saveplace , open de map en selecteer alles daarin door op CTRL + A binnenkant van de map . Klik op " Importeren " . Dit zal al uw presentatie dia's te nemen en voeg ze als bruikbare media binnenkant van Windows Movie Maker .
3

VOEG UW DIA'S OP DE DVD

Dit onderdeel is genadig eenvoudig als goed. U zult merken dat alle dia's zijn genummerd volgens hun positie in de presentatie . Een voor een , en in orde , sleept u ze naar de lege vakjes op het storyboard .

Zodra al uw dia's zijn toegevoegd aan het storyboard , het is een simpele kwestie van het aanpassen van de timing op elke dia door over te schakelen naar tijdlijnweergave . In deze weergave kunt u de randen van het storyboard panelen sleep om andere delen van de tijdlijn om uw timing behoeften .

Zodra je hebt je timings naar waar je ze wilt hebben , ben je helemaal klaar om branden deze pup op DVD ... als je wilt .

Daarnaast kunt u muziek of video toe te voegen aan verschillende onderdelen van de presentatie voordat je het te verbranden.
4

BURN uw presentatie DISK

Als u tevreden bent met uw presentatie , gaat u naar Bestand> publiceren . Deze wizard zal begeleiden door het eigenlijke brandproces .... zo , dat is mijn que aan :-)

verlaten Ik hoop dat dit artikel is informatief en behulpzaam geweest , en ik hoop dat u geniet van uw nieuwe DVD !

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe te Publicaties converteren…
·Hoe te Kodak Easyshare Picture…
·Hoe ER diagrammen 
·Problemen met Acrobat Reader 9…
·Hoe te All of My Songs Voeg to…
·Hoe te openen een PPS Attachme…
·Hoe te Bar Graphs voor Vrije 
·De geschiedenis van de compute…
·Wat is een MHTML- document ? 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om bestanden te extraheren uit Mass …
·Hoe maak je een Foto in Photoshop Recolo…
·Nadelen van het gebruik van Skype 
·Hoe maak je een FLV Movie bestand te com…
·Zo plaatst u een afbeelding in Excel op …
·Hoe MKV bestanden branden op een DVD Met…
·Hoe kan ik een dvd Met behulp van WinDVD…
·Hoe maak je een WordPerfect document ops…
·Hoe om dvd- films bewerken & Burn 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com