Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Problemen met Acrobat Reader 9
De Adobe Reader 9 is uitgebracht als een update naar de laatste versie . De software stelt u in staat om Adobe Portable Document Format -bestanden ( PDF ) en fungeert als de open standaarden voor de elektronische distributie van documenten bladeren . Adobe PDF-bestanden te behouden alle de opmaak en de graphics van het oorspronkelijke stuk . Het biedt tal van weergavemogelijkheden op verschillende zoomniveaus te wijten aan het detail eisen . De meest indrukwekkende eigenschap van Adobe Reader 9 is de zoek-en collaboration tools . Er zijn echter een aantal zaken nog steeds dwars de gebruikers van Adobe Reader 9 . Een beveiligingssysteem Probleem

een kritieke kwetsbaarheid is gevonden in Adobe Reader 9 . Dit veiligheidsprobleem kan de software leiden tot crash en de kwetsbaarheid zou kunnen worden misbruikt door een aanvaller via het uitvoeren van willekeurige code op een vervaardigd PDF -document . Er is buffer overflow kwetsbaarheid bestaat in Adobe Reader 9.0 en eerdere versies . Het is een bekend probleem en de update naar Adobe Reader 9.1 zal dit veiligheidsprobleem op te lossen.
CVE ( veelvoorkomende beveiligingslekken en blootstellingen ) 2009-1493

Een methode in de JavaScript API in Adobe Reader 9.1 en eerdere versies laat aanvallers op afstand uitvoeren van een Denial of Service ( DoS ) of toestaat om willekeurige code uit te voeren via een vervaardigd PDF-bestand , die een aanval initieert . Gelukkig is deze zekerheid probleem geïdentificeerd en een update uitgebracht door Adobe kan dit probleem oplossen. Gebruikers van Adobe 9.1 wordt aangeraden om de update te installeren .
CVE - 2010-2883

andere belangrijke kwetsbaarheid geïdentificeerd in Adobe Reader 9.3.4 en eerdere uitvoeringen voor alle platforms waaronder Windows die kan leiden tot een ongeluk en mogelijk maken een indringer het geïnfecteerde systeem te bedienen . Exploitaties van de kwetsbaarheid gemeld . Adobe werkt nog steeds in de richting van een oplossing voor dit probleem .
Een bekend probleem

Dit probleem ontstaat wanneer het proberen om Word 2007 converteren naar PDF . Twee - pagina displays worden omgezet in een one - page display. Om dit probleem aan te pakken , klikt u op het icoon ' PDF Create "op het Acrobat- lint ( Acrobat PDFMaker ) in uw Word-document , slaat u de PAD en opnieuw te openen in Acrobat of Reader . Ga dan naar > Afdrukken > Pagina Handling Bestand , kiest u ' Folder afdrukken ' in de ' Pagina-schalen ' drop -down en klik op OK .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe je PPT maken Quizzen 
·Hoe te Fotoverhaal Gebruik 
·Hoe Songs spelen met de Apple …
·Hoe maak je Sidebars in een Th…
·Hoe een FlexiSIGN Basisregistr…
·Hoe te converteren een PPT naa…
·Hoe te Zet Muziek op OpenOffic…
·Kan ik Sla de proefversie van …
·Flash Tunnel Effect 
  Related Articles
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe te briefhoofd maken met Word 
Hoe kan ik een Word - Processing documen…
Hoe je tekst te vervangen door een Graph…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe maak je tekeningen met tekst toevoeg…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe te Wijzigingen bijhouden gebruiken m…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Word- document convertere…
·Hoe kan ik geluid in een PowerPoint voor…
·PowerPoint naar Word Converters 
·Hoe je gesprekken met Skype naar de VAE 
·Hoe je WoW Gold met PayPal Bestel 
·Hoe te Queries Join in OpenOffice 3.0 
·Hoe te Graphics bijsnijden in Microsoft …
·Hoe te FFDShow inschakelen voor FireDTV 
·Hoe maak je een site Uitzondering Toevoe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com