Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
QuickBooks vs BusinessVision
Bij een poging om boekhoudkundige functies hanteren intern voor uw bedrijf , met behulp van een boekhoudkundig pakket kan aanzienlijk uw resultaten verbeteren en de kans op het maken van grote fouten . Twee producten die moeten worden beschouwd in dit gebied zijn QuickBooks en Sage BusinessVision . Beslissen welke optie is de beste keuze voor uw bedrijf is afhankelijk van uw specifieke wensen en uw budget . QuickBooks vs Sage BusinessVision

Intuit QuickBooks
is de meest populaire zakelijke boekhoudprogramma , vanaf deze datum van publicatie. BusinessVision is een van de vele software- aanbod van Sage , die ook produceert andere boekhoudkundige software , zoals Peachtree . Zowel QuickBooks en BusinessVision worden geproduceerd en verkocht door bedrijven met een goede reputatie en een hoge klanttevredenheid .
QuickBooks Eigenschappen

Buying QuickBooks
zal u voorzien van toegang tot veel van de basis- functies die je nodig hebt bij de uitoefening van de boekhouding voor uw bedrijf . Met QuickBooks , kunt u gemakkelijk de verkoop , kosten , klantprofielen , informatie leverancier , alsmede salarisadministratie en fiscale informatie bijhouden . QuickBooks kunt u ook uw informatie op te slaan op een externe server , die het mogelijk maakt om toegang tot uw gegevens vanaf elke computer die is aangesloten op het internet . Op fiscaal tijd , het geeft je ook de informatie die u nodig hebt in een gemakkelijk te vinden formaat .
BusinessVision Eigenschappen

BusinessVision
omvat alle van de fundamentele boekhoudkundige functies die u zou vinden in QuickBooks - en nog meer . Bijvoorbeeld , met BusinessVision , zul je 17 verschillende modules , zoals de business intelligence module vinden , waardoor je rapporteert over sales analyse , aankoop analyse en financiële rapportering . De inventaris module omvat voorraadbeheer , binnenkomende orders en inkooporders . Het heeft ook point - of-sale -functionaliteit , waardoor verkopers om bestellingen in te voeren als ze zijn genomen . Deze software helpt u niet alleen bijhouden van uw boekhoudkundige posten , het laat je vrijwel alles dat is gekoppeld aan uw bedrijf te volgen . Het heeft ook geavanceerde budgettering mogelijkheden om u te helpen bij de verkoop en kosten budgetten voor de toekomst .
Overwegingen

Als uw bedrijf is relatief klein en ongecompliceerd , gaan met QuickBooks is waarschijnlijk de meest kosteneffectieve keuze , terwijl grotere bedrijven kunnen profiteren van de extra functies die komen met BusinessVision . Echter , BusinessVision komt ook met een hoger prijskaartje , dus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de functies die u nodig hebt, zijn niet beschikbaar in QuickBooks . Vanaf de publicatie , QuickBooks komt in veel verschillende edities , met een van de minst dure opties kost $ 12,95 per maand . Met Sage BusinessVision , een single user licentie is $ 995, terwijl een 10 -user pakket is $ 4.500 .

Previous: Next:
  financiële Software
·Software die werkt met QuickBo…
·Hoe maak je een Check Met Linu…
·Hoe te Quicken installeren op …
·SEC en Edgar Filing Informatie…
·Hoe te QuickBooks Operate 
·Voorbeelden van het SAP ERP -s…
·Hoe te QuickBooks gebruiken Me…
·Hoe maak je een QuickBooks Pas…
·Hoe te Tags Vervang in Quicken…
  Related Articles
Microsoft Office Basic Vs . Professionel…
Open Office Vs . Woord 
Wordperfect Vs . Woord 
Microsoft Office XP Vs . Microsoft Offic…
Lettertype Puntformaat Vs . DPI 
Notepad vs Wordpad 
Word Vs 2003 . Word 2007 
Hoe maak je een dagboek bij te houden op…
. Doc Vs . . Docx 
  Software Articles
·Hoe maak je een Roster maken in Word die…
·Wat is de extensie Sfs ? 
·Hoe te spelen uw muziek op Windows Media…
·Hoe u een DVD - 9 Fit maken in een DVD -…
·Drupal Password Recovery 
·Hoe te verwijderen DirectX 9C 
·Wat is de extensie Phd ? 
·Hoe te Marges wijzigen in een PDF 
·Hoe kan ik muziek kopiëren van iTunes n…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com