Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wordperfect Vs . Woord
Twee van de belangrijkste tekstverwerkingsprogramma's zijn Woord , geproduceerd door Microsoft , en WordPerfect , geproduceerd door Corel . Terwijl de twee programma's uit te voeren op dezelfde basisfunctie , tekstverwerking , zijn er fundamentele verschillen tussen de twee . De verschillen in de manier waarop het programma werken , en de segmenten van de computergebruikers die voornamelijk gebruik de twee producten . Geschiedenis

Wordstar
was de eerste tekstverwerkingsprogramma die voor brede distributie in de retail markt beschikbaar was. Echter , WordPerfect voor DOS snel overwon Wordstar , omdat gebruikers bijna universeel geloofd dat het een veel beter product . De klantenservice voor WordPerfect ook gegenereerde hoge klantentrouw . Nochtans , werden de eerste versies van WordPerfect voor Windows slecht uitgevoerd en buggy . Dit liet Microsoft Word naar WordPerfect inhalen van het marktaandeel in de jaren 1990 . Vanaf de late 20e eeuw , werd WordPerfect verbannen naar een niche-product in de tekstverwerker markt .
WordPerfect

WordPerfect
is wat bekend staat als een stroom - geformatteerde programma . Dit betekent dat veranderingen formaat binnen een WordPerfect-document worden toegepast op het document vanaf het punt dat de wijziging is aangebracht , tenzij en totdat de gebruiker een ander formaat verandering maakt . WordPerfect bevat ook een functie bekend als Reveal Codes , waarmee de gebruiker om alle opmaak in een document te zien , waardoor het makkelijker om problemen met de opmaak te corrigeren of te verwijderen .
Microsoft Word

Microsoft Word
is een object based programma . Woorden , moet zinnen , alinea's en andere segmenten van het document gekozen worden voor indeling verandert . Het formaat wijzigingen gelden alleen voor de geselecteerde tekst , tenzij de gebruiker specifiek aangeeft dat formaat wijzigingen moeten gelden voor het gehele document of om het document naar voren uit de punt van de indeling wijzigingen zijn aangebracht . Hoewel Word bevat een functie genaamd Opmaak weergeven in het menu Opmaak , is het niet gelijkwaardig functies uit te voeren om de opdracht van de Reveal Codes in WordPerfect .
Advocaten en WordPerfect

Hoewel Microsoft Word is verreweg het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma , een belangrijk segment van de juridische gemeenschap nog steeds gebruik maakt van WordPerfect . Functies zoals paragraaf nummering , inhoudsopgave en bronvermelding zijn vooral geschikt voor de juridische documenten . De Reveal Codes , tafels en paginanummering functies maken ook WordPerfect erg populair bij advocaten . Het opnemen van de mogelijkheid om WordPerfect-documenten te converteren naar PDF maakt het ook advocaten om WordPerfect te gebruiken in hun kantoren , terwijl het leveren van documenten die hun klanten op hun computers kunnen lezen .
Mac-gebruikers

Microsoft Word is beschikbaar voor PC en voor Mac-gebruikers . Word-documenten geproduceerd op een pc kan worden gelezen door Word op een Mac en vice versa . WordPerfect , aan de andere kant , gestopt met het produceren van een Mac - compatibele software -pakket in het midden van de jaren 1990 . Niettemin , WordPerfect voor Mac liefhebbers blijven om het product te gebruiken , vormen online support groepen en het maken van WordPerfect voor Mac 3.5 , de laatste versie , geproduceerd door Corel , beschikbaar als een gratis download van een aantal websites over de hele wereld .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Formulieren Scannen naa…
·Hoe de Paperclip herstellen in…
·Hoe te openen WPS bestanden in…
·Hoe maak Mijn Header Image Bre…
·Hoe je Jigsaw Puzzles Maak in …
·Hoe je twee Word-documenten Fi…
·Hoe te Card Borders Maak in Of…
·Hoe te Matrices op Word Zorg 
·Hoe te AutoSummarize in Word 2…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe de menu Cache in Drupal Herbouw 
·Hoe maak je een PowerPoint Slideshow Loo…
·Hoe partitie zonder gegevens wissen 
·Hoe maak je mijn Windows computer Kijk a…
·Hoe maak je een kalender Online ( gratis…
·Hoe je helderheid in Weergave op Need fo…
·Hoe kan ik een database zoeken naar Sing…
·Hoe u Windows Media Center Tijdzone inst…
·Hoe om te achterhalen als ik Word op mij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com