Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe maak je een kalender Online ( gratis , printbare en /of gepersonaliseerde ) Merk
Een gepersonaliseerde kalender geeft u de mogelijkheid om belangrijke data onthouden en laat je creativiteit . Je hoeft niet naar een grafisch kunstenaar uit om een ​​professioneel ogende agenda die u kunt hangen aan de muur te creëren . Verschillende websites maken het gemakkelijk voor u om uw eigen foto's te uploaden , op een paar knoppen en het genereren van een persoonlijke kalender die data die u opgeeft toont . Omdat de kalenders zijn afbeeldingen , kunt u ze afdrukken , e-mailen naar vrienden of ze gebruiken als bureaubladachtergrond van uw computer . Instructies
Kalender Labs
1

Navigeer naar de Labs website Kalender en bekijk de drop - down menu's, tekstvakken en andere besturingselementen op de pagina . Hiermee kunt u een kalender te maken . Kopen van 2

Plak de URL van een afbeelding in de "Use Photo URL " tekstvak als u wilt dat uw agenda om een ​​beeld weer van het web . Anders klikt u op " Bladeren " en dubbelklikt op een afbeeldingsbestand dat in het bestand uploaden verschijnt . Dit venster toont mappen en bestanden van uw computer .
3

Klik op de " Maand " drop - down menu en selecteer een maand , typ een jaar in het " Jaar " tekstvak . Klik op de " Week begint met" drop-down menu en selecteer de datum waarop u wilt dat uw kalender om te starten .
4

Zet een vinkje naast 'Inclusief Week Nee " als u ' d graag de kalender om weeknummers weer te geven . Zet een vinkje naast 'Inclusief Holidays " als je wilt feestdagen in de agenda op te nemen.
5

Klik op " Create Photo Calendar ' om de kalender van de site creëert bekijken . Klik rechts op de kalender en selecteer " Afbeelding opslaan . " Klik op " Save " om de afbeelding op te slaan op uw harde schijf .
Big Huge Labs

bezoek 6 de Big Huge Labs website en klik op "Browse " om een venster dat de mappen en bestanden die op uw harde schijf laat zien . Dubbelklik op een afbeeldingsbestand dat u wilt gebruiken als agenda imago van uw om dat beeld te selecteren.
7

Bekijk de keuzerondjes in de sectie genaamd "Keep dit deel van mijn foto zichtbaar als het moet sectie worden bijgesneden " . Radioknop keuzes zijn " Center ", "Top /Left " en " Bottom /Right . "

Verplaatsen naar de 8 " sectie Welke maat kalender wilt u " en klik op een van de kalender maten in die sectie .
9

klik op " maand " om een maand te selecteren en vervolgens op " jaar " en selecteer het jaar u wilt de kalender aan .
10 tonen

Plaats een vinkje naast "Start weken op maandag " om maandag te maken startdag van de agenda 's . Klik op " Krediet In Beeld " als je wilt om een ​​krediet toe te voegen aan het beeld . Klik op "Create " om uw agenda te bekijken . Klik op " Opslaan " en klik op "Save File " sparen de kalender op uw harde schijf .
Free Printable Kalender
11

Ga naar de Free Printable Calendar website , klikt u op "Choose Your Culture ' en selecteer uw land .

Ga naar het vak Maandkalenders 12 en klik op een van de maanden als u wilt een maandkalender maken . Als u een jaarkalender liever te maken , klik op een van de jaren in de sectie " Jaarlijks tijdschema " . Nadat u de gewenste agenda klikt , de site toont het op een andere pagina en toont uw keuzes in de Customize Calendar sectie .
13

Plaats een vinkje naast "Show Holidays " als u wilt dat de kalender op vakantie zien en klik vervolgens op " Bladeren . " een bestand uploaden venster wordt geopend en toont mappen en bestanden van uw computer .
14

Dubbelklik op een afbeeldingsbestand dat u wilt gebruiken op de kalender en dan klik op " Upload Afbeelding ' om de agenda te bekijken . Klik met de rechtermuisknop uw agenda , selecteer " Afbeelding opslaan " en klik vervolgens op 'Opslaan' om de afbeelding op te slaan op uw harde schijf .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe kan ik Mijn MS Office 2007…
·Hoe te Sound In een power poin…
·Hoe Transfer PC 's op MobileMe…
·Verschillende soorten Slidesho…
·Hoe maak je presentaties gebru…
·Hoe stel ik een e-mail van een…
·NetMeeting XP Problemen 
·Hoe maak je een Process Flow D…
·Hoe maak je een film Out of JP…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Een geliefd Soul versus een Cleric in Du…
·Hoe kan ik zien of een vriend is Online …
·Hoe te branden naar een cd Zonder creër…
·Kan ik Microsoft Word van de ene compute…
·Hoe om tv te kijken in Ubuntu 
·Werkt Skype Werk met Ubuntu ? 
·Wat is een SAV -bestand? 
·Hoe kan ik een boek lay-out ontwerpen in…
·Hoe maak je een Headline in Excel maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com