Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe maak je presentaties gebruik Mind Maps Deliver
Mind maps zijn een manier van denken en visueel communiceren . Met behulp van vele takken , kunt u uw gedachten en de punten die je maakt in uw presentatie op een visuele manier te organiseren . Elke tak bevat een detail of een concept ; aanverwante sub - takken worden gegroepeerd in de belangrijkste takken . Sommige mind maps zijn erg groot en gedetailleerd , en dus vormen een probleem als je ze wilt gebruiken in een presentatie . Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om dit probleem te minimaliseren als u PowerPoint of een soortgelijke diashow software te gebruiken , of u kunt een instrument meer specifiek geschikt is voor mindmaps te gebruiken . Wat je nodig hebt
Buzan 's iMindMap
of
een gratis lidmaatschap aan Prezi.com
Een lidmaatschap van Mind42.com , en Microsoft PowerPoint
Toon Meer Instructions
gebruik Buzan 's iMindMap
1

Maak een mindmap in Buzan 's iMindMap software . Als je het te maken , rekening houden met de volgorde die u wilt gebruiken bij het leveren van uw presentatie . Maak de takken in deze volgorde . Als u de volgorde wilt wijzigen, selecteert u " Tak Bestellen " in het menu icon Bekijk . Wanneer gij uw mindmap met behulp Presentatie modus , zal de software stap voor stap door de kaart in deze volgorde . Kopen van 2

Stel uw presentatiemogelijkheden . Selecteer " Presentatie View " in het menu dat naar beneden van het pictogram modus in de bovenste werkbalk daalt . Verkiezen om het voorschot door het toevoegen van een sub-tak op een moment of door toevoeging van hele belangrijke takken in een keer door het instellen van " Animation Type . " Wat u besluit op dit punt hangt af van de complexiteit van uw mindmap en de lengte van de tijd die je hebt voor de levering van uw presentatie . Het is meestal effectiever om te laten zien elke sub - tak wordt apart toegevoegd , maar als je nodig hebt om een ​​overzicht van een gecompliceerde mindmap in een korte periode van tijd te geven , kunt u ervoor kiezen om te gaan door het toevoegen van elke hoofdtak als geheel . < br >
3

Stel de animatie timing met de schuifbalk aan de onderkant van het scherm . Deze timing is afhankelijk van uw voorkeur en hoeveel tijd je hebt om te spreken . U kunt ook opties instellen voor de presentatie van het gebruik van een persoonlijk scherm dat een andere visie dan het projectiescherm toont , als u dat beschikbare technologie . Als u een laptop computer zal hebben op het podium en u wilt dat uw notities in plaats van wat het projectiescherm wordt weergegeven weergeven, kunt u deze optie gebruiken .
4

Presenteer uw mindmap met " Presentatie bekijken . " Klik op de muisknop , druk op de spatiebalk of gebruik de pijltjes onderaan het scherm om door te gaan , tak naar tak . Spreken over het onderwerp weergegeven in het eerste filiaal , en ga dan verder naar de volgende.
5

Maak aanpassingen zoals u presenteren . Als u nodig hebt om terug te gaan en iets te verduidelijken als u presenteren , kunt u ook gaan in omgekeerde volgorde door op " pagina up " op het toetsenbord of via de achterwaartse pijl . Je kunt ook gewoon bewegen de mindmap rond op het scherm door grijpen elke witte ruimte met uw muis en het te verslepen . Dit is een goede manier om te wijzen op een relatie tussen de huidige tak en een andere tak , bijvoorbeeld .
Met Prezi
6

Maak een nieuwe presentatie met behulp van een gratis lidmaatschap bij Prezi.com , de online presentatie software . Geef het een naam en beschrijving , kies een van de stijlen , en klik op " Open me ' om het te openen . Je begint met een leeg scherm . Klik in het midden om te beginnen met het maken van een mindmap diagram . Typ de tekst voor het centrum (hoofd ) rubriek .
7

verder toevoegen van elementen van je mindmap . Zetten in woorden en zinnen eerst , te groeperen per branche . Voeg vervolgens lijnen voor de takken . Klik op de blauwe bubbel menu in de linkerbovenhoek , dit is waar u overstapt op verschillende modi . Selecteer " Shapes . " Maak dikke of dunne lijnen en pijlen met behulp van de " Shapes " optie om uit de vrije hand te tekenen . Volg hulp op het scherm te bewegen of re-size items en afbeeldingen toe te voegen .
8

Bepaal hoe u uw presentatie te stromen en zet het pad van de diavoorstelling wilt . Klik op de blauwe bubbel menu en selecteer de optie ' Pad ' . Een goede plek om te beginnen zou zijn om de hele mindmap grafiek tonen . Centrum van het diagram in het scherm met behulp van uw muis om de plaatsing aan te passen . Klik vervolgens op ' Capture ' en de eerste stop op uw presentatie zal een overzicht van de gehele grafiek worden . Klik vervolgens op een item om helemaal naar binnen Of inzoomen inzoomen op een tak en selecteer " capture " opnieuw als u meerdere items in hetzelfde scherm te tonen . Blijven toevoegen aan het pad tot je de hele mindmap grafiek hebben gedekt . Elke blauwe genummerde cirkel is de volgende stop op het pad van uw presentatie . Sleep de kleine blauwe cirkels in het midden van elk segment naar een andere locatie om een dia in tussen twee haltes op je pad toe te voegen , indien nodig. Klik op een nummer om het te bewerken of te verwijderen .
9

Sla uw presentatie ( het zal online worden opgeslagen ) . Als u een kopie wilt opslaan op je harde schijf , klik op "Exit" in de rechterbovenhoek , selecteer vervolgens uw presentatie en kies "Download" uit de opties . Als je toegang hebt tot internet wanneer u uw presentatie geeft , kunt u presenteren van het online exemplaar .
10

Lever uw presentatie . Open uw presentatie en klik op de blauwe bubbel menu . Selecteer " Show . " Klik op de pijl in de rechterbenedenhoek om vooruit vooruit , een stap op een moment na de genummerde haltes op de weg die u hebt gemaakt . U kunt uw muis of een presentatie clicker gebruiken .
11

Alternate tussen " big picture " shots gemaakt met behulp van de optie ' Capture ' in het menu Pad , en schoten die ofwel tonen de individuele elementen of nevenvestigingen van de mindmap . Het grote ding over Prezi is de zoom- animatie -functie . U kunt een tak laten zien met verschillende sub - branches , dan inzoomen op een van de sub - takken en zoom dan naar de volgende sub-tak , verder door die hele sub - tak en vervolgens uitzoomen om de kijkers eraan te herinneren wat de hele mindmap eruit ziet . Ga dan op om in te zoomen via een andere tak .
12

details Zet door in te zoomen verder . Als u een paragraaf of twee van de tekst met betrekking tot een sub-tak ( of als u wilt een beeld met betrekking tot die sub-tak toevoegt ) , kunt u inzoomen nog meer met uw muis , totdat je een lege plek te tonen naast de tekst in het midden van je scherm . Typ uw tekst of plaats uw beeld is er . Klik op het item en sleep het middelste cirkel aan re-size het. Na het tonen van de sub-tak , inzoomen op de tekst die ermee verbonden zijn , die zo klein als een kleine stip kunnen voorkomen wanneer u de hele kaart te bekijken tonen , maar zal zijn perfect leesbaar als je inzoomt op het. Dit is een manier voor detail om een map toe te voegen zonder dat het algehele beeld verschijnen rommelig .
Gebruik Mind42 en PowerPoint
13

Maak een mindmap met een gratis lidmaatschap op Mind42.com , de gratis mindmap software die direct in uw browser . Begin in het midden en klik op een knooppunt , en het type tekst voor die toe te voegen . U kunt dan op de tekst naar een ander knooppunt van het centrum toevoegen, of sub- nodes uit de node u zojuist hebt gemaakt .
14

Maak je mindmap look pretty . Zodra u al uw knooppunten en sub - nodes , klik op een van hen om de grootte of de kleur van de tekst wijzigen , een link , een afbeelding of een pictogram . Al deze opties zijn beschikbaar in het menu dat verschijnt wanneer u op de tekst van een knoop klikt .
15

Sla uw mindmap met het pictogram dat lijkt op een diskette in de linkerbovenhoek in de werkbalk . Dit bespaart het online in het geval je het weer nodig hebt . Exporteert dan het gebruik van het symbool onder het symbool opslaan . Deze actie zal een doos waarin u een naam en het formaat kunt kiezen . Kiest u voor opslaan als JPEG . Een doos zal verschijnen waarin u een map kiezen op uw computer waar het beeldbestand wordt opgeslagen .

Open PowerPoint 16 . Maak een nieuwe presentatie . Plaats de JPEG u hebt gemaakt van je mindmap , dimensionering het om een ​​hele dia vullen . Of als je wilt concentreren op slechts een deel van de mindmap op een moment , dan kunt u de JPEG op verschillende dia's en , voor een ieder , vergroten zodat een deel van gaat uit de rand en het centrum op slechts het gedeelte dat u wilt op elke specifieke dia .
17

Bespreek de mindmap , tak naar tak . Breiden over verschillende onderwerpen door het invoegen van dia's met tekst en afbeeldingen in tussen de dia's die delen van de mindmap te tonen . Organiseer uw presentatie door te laten zien de hele mindmap eerst , en dan verder om te laten zien elke tak close-up . Afhankelijk van hoe ingewikkeld uw mindmap is , kunt u terug wilt gaan , tussen praten over individuele takken , en tonen de gehele opnieuw kaart om uw kijkers geven een overzicht .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe maak je een Panorama Photo…
·Hoe u uw eigen Flash Slideshow…
·Hoe ER diagrammen 
·Hoe te PPT -bestanden converte…
·Hoe te Wanted Posters maken 
·Hoe te Turn Back op de Windows…
·Hoe te Integers In Smartboard 
·Hoe de werkbalken verwijderen …
·Hoe naar films in OpenOffice I…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te F.TOETS Functie Excel Met 
·Hoe te Onbeschermde Word-documenten Toeg…
·Hoe maak je een Microsoft Excel-formule …
·Computer Backup Storage Devices 
·Hoe te verzachten Black & White in Photo…
·Hoe maak je 2D- Stick Animatie Maken 
·Software om Pump Up Your Productivity 
·Hoe maak je een FLAC bestand met Mac Toa…
·Hoe kan ik Google Books downloaden als P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com