Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Verschillende soorten Slideshows
Slideshows toestaan ​​om informatie te presenteren in een spannende en visueel aantrekkelijke manier . Technologie is sterk verbeterd sinds de oorspronkelijke projectoren . Nu vele verschillende technologieën bestaan ​​zodat u een reeks dia's te tonen , biedt meerdere manieren om uw presentatie te maken , afhankelijk van uw behoeften en die van het publiek . Naast de traditionele diaprojectoren , kunt u dia's te tonen met computer software , films maken of zelfs diavoorstellingen plaatsen op websites . Slide Projector

Traditionele dia
werken door voering van een groep van speciale transparanten of dia film rond een diaprojector . De projector werkt door schijnt een fel licht door de transparantie , waardoor het beeld projecteert op een oppervlak als een effen muur of een vel papier . De presentator beweegt de dia's handmatig . Er zijn veel verschillende diaprojectoren ; carrousel projectoren die de dia's in een ring , en overhead projectoren vaak gezien in klaslokalen , regelen zijn twee voorbeelden
Slideshow Software

opeenvolgende beelden . software , zoals Powerpoint , Picasa en Photo Story , zijn computerprogramma's die u toelaten om computer-based diavoorstellingen te creëren . In deze programma's elke dia op de computer te maken u , tekst en kunst toevoegen digitaal , met behulp van tools van het programma . Wanneer u klaar bent met het maken van uw diavoorstelling , kunt u een laptop computer op een digitale projector en open uw diavoorstelling . Dan kunt u uw diavoorstelling bedienen met de computer en de projector zal elke dia projecteren op een manier die vergelijkbaar is met een traditionele projector . Dit soort slideshow heeft meerdere toepassingen voor vele soorten presentaties waar u behoefte aan visuele informatie te tonen om mee te gaan met uw toespraak .
Movies

Veel computer
programma's kunt u films te maken met uw diavoorstelling , indien in plaats van het geven van een presentatie , wilt u gewoon een verzameling van foto's laten zien . Enkele veel voorkomende softwareprogramma's die u in staat om dit soort films te maken zijn Animoto , Apple's iDVD en Wondershare 's DVD Slideshow Builder . U kunt onder andere muziek met deze soorten slideshows als add speciaal scherm doekjes om de diashow te populair te maken . Dit soort diavoorstellingen kan leuk zijn voor bijeenkomsten zoals reünies of bruiloften waar de dia's niet hoeft te worden begeleid door een soort van meningsuiting .
Websites voor

Slideshows
kan worden Internet - gebaseerd , alsmede , op blogs of websites . U kunt gebruik maken van de computer website talen zoals Flash en Javascript om uw website te coderen om de foto's in een set patroon voor een persoon het bekijken van de site te wijzigen . Deze slideshows kan worden geregisseerd door de kijker of automatisch gewijzigd , afhankelijk van uw voorkeuren .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe te downloaden Flash Player…
·Hoe kan ik mijn eigen Screen S…
·Microsoft Silverlight Install …
·Hoe maak je een 3D Flash Met e…
·Hoe te SlideShare Bestanden Af…
·Hoe maak je een Picture Slides…
·Hoe Video dupliceren van een D…
·Hoe te Verhalen Creëer Online…
·Hoe te Put Achtergrondmuziek e…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe kan ik een Word- document schalen na…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
  Software Articles
·Hoe je Acties Van Photoshop Delete 
·Hoe te gebruiken MS Word 's Schrijfwijze…
·Wat is het verschil tussen Open Office e…
·Hoe PowerPoint converteren naar PDF op e…
·Hoe te Genuine Windows Advantage verwijd…
·Hoe vindt Hoog gewaardeerd en aanbevolen…
·GIMP 2 Browser Help 
·Hoe te Streaming Music Kopieer 
·Hoe te Mcafee Endpoint Encryption verwij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com