Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
. Doc Vs . . Docx
DOC en DOCX zijn Microsoft Word- bestandsformaten . Geïntroduceerd met Word 2007 , DOCX gebruikt de Open XML- bestandsindeling die bestanden creëert op basis van XML . Terwijl DOCX heeft vele functies die het superieur zou achten , zijn er redenen om af en toe gebruik van de oudere DOC-formaat . Compressie

De DOCX
comprimeert automatisch wanneer u het bestand sluit , wat resulteert in een bestand dat maar liefst 75 procent kleiner dan een identieke DOC-bestand kan zijn . Door deze kleinere bestandsgrootte , DOCX-bestanden zijn gemakkelijker op te slaan , over te dragen , en e-mail - en toch hebben ze niets meer te decomprimeren dan een tekstverwerkingsprogramma dat hen kan openen vereisen
Compatability < br . >

Iedereen hotels met Microsoft Office 2007 of hoger kan DOCX-bestanden openen en bewerken zonder incidenten , met inbegrip van Office 2008 voor de Mac . Bovendien , de meest recente edities van OpenOffice.org en LibreOffice - open-source office alternatieven - zijn in staat om bestanden te openen in DOCX . Echter , als je vaak hebt om documenten te delen met mensen die niet beschikken over een nieuwere versie van Word , of als u wilt het maximale bedrag van de compatibiliteit te garanderen , kan DOC een eenvoudiger oplossing zijn .
< br > Beveiliging

Document Inspector is een programma dat is ingebouwd in Office 2007 en later die u toelaat om te gaan door uw DOCX -bestand en vind alle verborgen informatie die mogelijk zijn opgeslagen . Sommige van deze gegevens bevat persoonlijke informatie die is opgeslagen in uw Office -programma , verborgen tekst , revisie veranderingen en document headers . Deze informatie kan worden verwijderd om ervoor te zorgen dat u niet per ongeluk onthullen persoonlijke en gevoelige gegevens te picks wien van uw document .
Recovery

DOCX-bestanden
zijn gemakkelijker te herstellen dan de oude DOC-formaat . Omdat het formaat slaat gegevens op in modules , een element van het bestand zijn beschadigd of gebroken belet niet dat de rest van het bestand via het toegankelijk zijn .
Verdere Alternatieven

Als u op zoek bent om te upgraden van de oudere DOC-formaat , maar zijn niet op DOCX verkocht , een ander alternatief is ODT , de OpenDocument- tekstformaat . ODF is een alternatief voor de Open XML-formaat dat wordt ondersteund in Microsoft Office , OpenOffice.org , LibreOffice , Google Documenten en de meeste andere tekstverwerkingsprogramma's . Echter , niet alle Microsoft Office- functies te vertalen naar behoren in het ODF -formaat .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Kenmerken van WordPad 
·Hoe maak je een koptekst te ve…
·Hoe je Wordpad Vervang 
·Hoe te tabelcellen samenvoegen…
·Hoe kan ik een overschreven Te…
·Hoe kan ik een brief in een ko…
·OpenOffice Suggestions tijdens…
·Hoe je toetsaanslagen per uur …
·Hoe te AutoOpmaak van Word geb…
  Related Articles
Hoe. Docx Issues Overcome 
Hoe te repareren of herstellen tekst van…
Hoe te converteren . Doc bestanden naar …
Microsoft Office Basic Vs . Professionel…
Open Office Vs . Woord 
Wordperfect Vs . Woord 
Hoe te kopiëren & plakken van een besta…
Hoe te Wordpad documenten converteren na…
Hoe Word Perfect Opslaan als. Doc 
  Software Articles
·Wat zijn de voordelen van Adobe 9.1 ? 
·Hoe te Narration bewerken in PowerPoint …
·Hoe maak je een M4A bestand afspelen 
·Hoe kan ik een SKF -bestand importeren 
·Hoe te Skins In Rainlendar 2 
·Hoe om bestanden te extraheren uit een z…
·Hoe te Ongewenste Plugins Verwijder Phot…
·Adobe LiveCycle 8 Gebruikershandleiding 
·Hoe te Vlc converteren naar Mpeg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com