Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe u een DVD - 9 Fit maken in een DVD - 5
Of je koopt lege dvd's of film schijven , zijn ze meestal van de DVD - 5 variëteit . DVD - 5 verwijst naar de grootte van de schijf , die meestal 4,7 . Sommige DVD's , echter maximaal 8,5 GB aan gegevens die de meeste verwijzen als DVD - 9 discs . Sommige filmproducenten gebruiken DVD - 9 -schijven voor films die langer zijn dan het gemiddelde van twee uur of degenen die veel menu of clip extra's zijn uitgevoerd . Het is een goed idee back-ups maken van uw films in het geval dat u de originelen beschadigen . Veel dvd-ripping toepassingen kunt u DVD - 9 films te comprimeren en relatief eenvoudig branden op goedkopere DVD - 5 discs . Wat je nodig hebt verhuur dvd -brander verhuur dvd - rom-station verhuur dvd kopiëren of rippen toepassing
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download een programma waarmee u rippen en kopiëren van DVD - 9 films . Toepassingen zijn onder andere AVS DVD Copy , DVD Cloner en DVDFab ( zie bronnen ) . Kopen van 2

Klik op "Start " en " Computer . " Open de map waarin u het installatiebestand voor de DVD copy /ripper programma opgeslagen . Dubbelklik op het installatiebestand en volg de instructies op het scherm in de installatiewizard . Na het installeren van de DVD-kopie -programma , start de computer opnieuw als dit wordt gevraagd .
3

Start de DVD copy /ripper programma op uw computer . Plaats de DVD - 9 film die u wilt kopiëren naar een DVD - 5 -schijf in de dvd- brander of dvd - rom-station . Als het venster Automatisch afspelen van Windows verschijnt , sluit u dit .
4

Klik op de " Add " of "Browse" knop op de werkbalk kopieerprogramma dvd . Selecteer de stationsletter voor het dvd-station met de DVD - 9 -schijf en klik op de "OK" of " Open" knop .
5

Klik op de " Copy Options " of " Output Options " drop -down lijst of werkbalk link in de dvd- kopieerprogramma . Selecteer de " Only Film , " "Video Only " of "Zonder Extras optie ' .
6

Plaats een lege DVD - 5 disc in de DVD -brander . Nogmaals, als het venster Automatisch afspelen verschijnt , sluit u het.
7

Klik op de " brander ", " Output Drive " of " Copy To " te koppelen aan het programma werkbalk kopie . Selecteer de stationsletter voor uw dvd -brander met de lege DVD - 5 disc .
8

Selecteer een map voor het opslaan van tijdelijke bestanden , indien daarom wordt gevraagd door het programma . Sommige DVD copy /ripper toepassingen vereist dat u een map voor het kopiëren van film gegevens voordat daadwerkelijk het branden op schijf opgeven . Zelfs als de toepassing een tijdelijke opslag -bestand , hoewel, het verwijdert de gegevens na het schrijven van het naar de lege schijf .
9

Klik op de "Output Size " " Voorkeur formaat" of " Output Size " drop - down lijst koppeling op de werkbalk . Klik op en selecteer de " Single DVD5 Disc , " " Standard DVD" of " Single 4.7GB " optie .
10

Klik op de " File Burn " of " Copy link" op de werkbalk . Wachten als de dvd copy /ripper programma kopieert de film data naar het geheugen en vervolgens naar de lege DVD - 5 disc . Afhankelijk van de snelheid van uw computer en de grootte van het filmbestand op de DVD - 9 -schijf , kan het kopieerproces minuten of een paar uur duren .
11

Haal de nieuwe DVD - 5 disc van de brander wanneer daarom wordt gevraagd . Gebruik de schijf in een standaard DVD-speler zoals je normaal zou doen . Bij het afspelen van de DVD , alleen het filmbestand is zichtbaar - menu- opties of extra's zijn niet opgenomen op de nieuwe DVD - 5 disc

.

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik een SWF in RealPlay…
·Hoe te converteren MPEG naar W…
·Software voor Video Effects 
·Ondoorzichtigheid in Adobe Aft…
·Hoe DVD converteren naar WMV M…
·Hoe te converteren van MOV naa…
·Hoe de taal in KM Player Veran…
·How Do You downloaden films su…
·Hoe om dvd- films bekijken met…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·U kunt branden Foto's op een DVD + R sch…
·Hoe om uw stem opnemen vanaf uw Mic on A…
·Hoe te Python 460PK Install 
·Hoe te Toevoegen aan JDownloader 
·Hoe maak je een rij of kolom in Excel so…
·Hoe te Weeks & dagen berekenen tussen tw…
·Wat zijn verborgen voorwerpen in Avira ?…
·Hoe maak je een browser cookies te accep…
·Hoe SQL scripts vanuit een Microsoft SQL…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com