Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Word Vs 2003 . Word 2007
De Microsoft Word franchise wordt beschouwd als de standaard in de tekstverwerker zijn, met twee van de meest gebruikte data zijn Word 2003 en Word 2007 . Hoewel deze programma vergelijkbaar zijn en bieden de meeste van dezelfde functies zijn er enkele belangrijke verschillen. Werkbalken en Lint

Een van de belangrijkste verschillen tussen deze twee stukken software is het gedeelte aan de bovenkant van je scherm . In Microsoft Word 2003 kunt u een reeks werkbalken vinden , en u kunt aanpassen welke u wilt weergeven . In Word 2007 , zal u een functie genaamd vinden " The Ribbon . " Het is vergelijkbaar met een reeks van werkbalken , behalve dat het georganiseerd tabs . U kunt klikken op een tabblad om verschillende functies die u kunt gebruiken .
Live Preview

Live Preview is een functie die niet gevonden wordt in Word 2003 te onthullen , maar het is te vinden in Word 2007 . Met deze functie kunt u een voorbeeld wat wijzigingen in de opmaak eruit zal zien in uw document . Als je wat tekst in uw document gemarkeerd , kunt u de muis over het formatteren van knoppen op het lint aan de bovenkant en de wijzigingen worden automatisch vooraf worden bekeken voor u . Dit is niet de wijzigingen aan te brengen , maar alleen kunt u zien wat ze eruit zou zien .
Miniwerkbalk

ander kenmerk gevonden in Word 2007 en niet in Word 2003 is de " Mini Toolbar . " Wanneer u tekst in Word 2007 selecteert, wordt een mini werkbalk verschijnen direct erboven . Met de mini- werkbalk , kunt u een aantal mogelijkheden die u te voltooien . U kunt het lettertype wijzigen, wijzigt u de grootte van de tekst , kiest u een nieuwe kleur voor het of toepassen vet en cursief . In Word 2003 , moet u de tekst markeren en gaan tot de bovenkant van het scherm om deze veranderingen te maken .
Bestandstypen

Bij gebruik van Word 2007 , kunt u ook gebruik maken van een ander type document dat is niet beschikbaar in Word 2003 . In de versie van 2003 , het enige type document dat u kunt maken is het . Doc-bestand . In Word 2007 , kan je een . Docx -bestand te maken . Dit bestand is gebaseerd op XML en het kan u toestaan ​​om een gecomprimeerd Word- bestand wilt opslaan . Het neemt minder ruimte in beslag op uw harde schijf en is gemakkelijker te sturen naar anderen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een iTunes Song in…
·Hoe om afbeeldingen te bewerke…
·Hoe te Adresetiketten maken Va…
·Hoe maak je een Planner verdie…
·Hoe de Regelafstand Kleinere Z…
·Hoe te Pages in OpenOffice 
·Hoe maak je een wachtwoord bes…
·Welke impact heeft de typemach…
·Hoe kan ik een Word- document …
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe maak je een Wingdings gebruiken voor…
·Hoe echt uitziende Piercings in Photosho…
·Hoe je DVR - MS -bestanden converteren n…
·Hoe de Mening van Corel Wijzig Perfect 
·Hoe kan ik een Trademark Symbool invoege…
·Hoe te Aanpassen van je eigen CD Album C…
·Hoe kan ik MP4 bestanden 
·Hoe maak je een tabel gebruiken fprintf …
·Hoe te Symantec AntiVirus Processen Dood…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com