Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
AutoCAD Leren Tutorial
Zodra een plattegrond werd getekend in AutoCAD , moeten de afmetingen worden toegevoegd aan de tekening . Leren om dimensies toe te voegen aan een tekening in AutoCAD is essentieel voor architecten , ingenieurs , interieurarchitecten en mechanische tekenaars . Dimensionering van een AutoCAD- plattegrond

Om dimensies op een plattegrond toe te voegen , te beginnen door het creëren van een aparte laag voor hen . Maak een laag met de naam " dimensies " voordat u begint het plotten them.Next , klik op " maat" uit het drop - down menu . Selecteer " linear . "

Gebruik uw plattegrond, beslissen waar je wilt dat de eerste dimensie snaar te beginnen en eindigen . Als u wilt dat de dimensie te beginnen op de hoek van de buitenmuur , klik er op. Het programma wacht dan op u om het eindpunt te kiezen .

Nadat u hebt geklikt op het punt op de tekening waar u wilt dat de dimensionering te beëindigen , kunt u zo ver uit als slepen en klik op het weg van het object je wilt . Mocht u de exacte afstand van het object waar u de dimensie snaar plaatst, kunt u deze invoeren in plaats van gissen .

Wanneer u de dimensie in AutoCAD te gebruiken , het programma registreert automatisch de lengte van de dimensie voor u binnen het centrum van de dimensie string.
Making Wijzigingen

Mocht u deze tekst wilt wijzigen , zoals het kleiner maken of wijzigen van de pijlen op de einde van de dimensie om architectonische teken plaats daarvan kun je de " dimensie " drop - down menu te gebruiken . Kies " stijl ", dan " standaard" en klik op " wijzigen." Hier kunt u de pijlpunten Binnen dit tekstvak veranderen in architectonisch teken , als het past bij uw doel .

, Klikt u op het tabblad " primaire eenheden " . Verander de tekst hoogte van de gewenste meting ( 8 inches , bijvoorbeeld) . U kunt het lettertype van de tekst hier wijzigen door op de knop met de drie puntjes erop. Verander de doopvont om uw gewenste grootte en klik op ' toepassen ' om de wijzigingen te bekijken . Op dit punt, controleer je de tekstgrootte te zien of het is zoals u het wilt .

Keer klikken op een dimensie touwtje zal toestaan ​​dat zijn grips te verschijnen . Het centrum grip kunt u de locatie van de meting op de lijn te verplaatsen . De boven-en onderkant handgrepen kunt u de locatie van de lijn te verplaatsen .
Creëren Lagen van Dimensions

Mocht u een geneste laag van dimensies te creëren . herinneren dat buitenmuren worden gedimensioneerd van hoek tot hoek en ook de hoek van het middelpunt van het scherm wanneer er een op de wand . Je moet een dimensie creëren in het venster centrum , die de lengte van het midden van het venster om het begin van de volgende binnenwand . Dit stelt u in staat om metingen voor de lengte van elk binnenmuur mee , minus de ramen.

Om een geneste reeks van dimensies te creëren , klikt u op het begin -en eindpunt net zoals je voorheen deed . Volgende , kies " dimensie " uit het drop - down menu , en kies " voort te zetten. " Dit zal u toelaten om verder markering metingen op dezelfde lijn . De lijn gaat automatisch verder vanaf het laatste punt dat werd gedimensioneerd . Klik gewoon op waar u maar wilt het volgende vinkje te verschijnen . Om deze opdracht of een ander af te sluiten , klikt u op de escape-toets.

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe een ovale vorm Draw Autoca…
·De beste plugins voor Sketchup…
·Hoe maak je een BMP convertere…
·Hoe te Octave gebruiken in Cyg…
·Hoe te Matrix converteren naar…
·Hoe te voegen in een array in …
·Tutorial voor Solid Works 2009…
·Hoe te Dimension tekst uitlijn…
·Hoe te gebruiken MS Visio 2007…
  Related Articles
iWork Pages Tutorial 
Microsoft Office 2000 Tutorial 
WordPerfect 12 Tutorial 
Een Corel WordPerfect Tutorial 
Visual Basic Tutorial : Hoe maak je een …
Corel WordPerfect Tutorial voor beginner…
Wordperfect 10 Tutorial 
Word 2007 Afdruk samenvoegen Tutorial 
Word 2007 Style Sheets Tutorial 
  Software Articles
·Wat is een primaire sleutel in Oracle ? 
·Hoe kan ik dubbele records te verwijdere…
·Hoe maak PCSX2 sneller lopen op een comp…
·Hoe maak je een nieuwe pagina invoegen i…
·Hoe u een ISO Into a WMA 
·Hoe maak je een pagina in de Micosoft Ve…
·Excel Tutorials for Kids 
·Hoe maak ik meerdere Adobe PDF- bestande…
·Microsoft PowerPoint 2003 gebruiken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com