Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
AutoCAD Ontwerp Tutorial
Zodra u uw grondplan getekend in AutoCAD , kunt u ervoor kiezen om een hoogte die elke muur trekken . Tekening verhogingen zijn een belangrijk onderdeel van het ontwerpproces . Het helpt de ontwerper visualiseren wat de muur van elke kamer eruit zal zien en wat design elementen moeten worden toegevoegd . Met verhogingen beschikbaar voor de klant zal helpen visueel presenteren van de ruimte om uw klant op een manier die verbale beschrijvingen niet kan. Hoewel muren , ramen en deuren hier worden besproken , moeten andere visuele elementen worden toegevoegd na het tekenen van de fundamentele hoogte van elke muur . Het creëren van Binnenlandse Hoogteverschillen

Kijk
van de bestaande AutoCAD plattegrond en beslissen welke muur u wilt beginnen met . Vervolgens maakt u een kopie van de lijn die die muur . Verplaats deze lijn ver weg van de plattegrond , zodat u een duidelijke tekening ruimte .

Vervolgens , maak een kopie van deze lijn en verplaats deze naar de top van de muur te vertegenwoordigen. De meting van de wandhoogte worden weergegeven door de afstand tussen de twee lijnen ( bijvoorbeeld een wandhoogte van 8 voet : de twee lijnen 8 meter uit elkaar . ) Zet vervolgens twee lijnen elkaar met verticale lijnen om een ​​rechthoek te vormen . Deze eenvoudige rechthoek zal nauwkeurig de kale muur waar u mee werkt .

Elke muur wordt getrokken in een verhoging begint in deze zelfde manier . Echter , wanneer de deuren of ramen bestaan ​​, zullen ze nodig hebben en moeten worden getrokken .
Toevoegen Deuren naar de Elevation

Selecteer de "lijn " command en klik op de lijn die de vloer om te beginnen met het tekenen van de deur . Teken een verticale lijn die de vloer lijn verbindt aan het plafond lijn , die de hoogte van de deur . Kopieer deze lijn , het verplaatsen naar rechts of links om de andere kant van de deur te wijzen . Sluit de twee lijnen boven de bovenkant van de deur te wijzen . Een kleine cirkel ( s ) om waar de deurklinken worden . Gebruik de " offset " commando om een ​​rechthoek rond de deur, die de deurpost staat te creëren .
Toevoegen van Windows op de muren

Om een ​​venster te tekenen , beginnen met het kopiëren van de vloer lijn en het naar boven om de afstand van de vloer dat het raam zal beginnen vertegenwoordigen . Vervolgens kopieert het plafond lijn en daarna naar beneden de afstand die het venster zal beginnen vanaf het plafond .

Maak richtlijnen voor de verticale zijkanten van het venster op dezelfde wijze door het maken van kopieën van de verticale wand lijnen en bewegen ze over de afstand die ze moeten de verticale randen van het raam vertegenwoordigen . Kijk naar de rechthoek die door deze richtlijnen aan te raken elkaar . Dit gebied moet dan worden getraceerd , met behulp van de " rechthoek " commando . Nadat dit gedaan is , moeten alle van de richtsnoeren worden gewist . De randen van het venster kan worden toegevoegd met behulp van de " offset " commando . Ruiten kunnen ook worden getrokken in , met behulp van de " rechthoek " commando en het wissen van ongewenste richtlijnen later .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe te digitaliseren bouwplann…
·Hoe kan ik een titel in een fi…
·Hoe maak je een Hyperboloid in…
·Hoe om te leren CAD ​​Software…
·Hoe te Integralen behulp van M…
·Hoe te Dbstop Exit in MATLAB 
·Catia Draadframe Modeling Tuto…
·Hoe de Transfer Function voor …
·Wat zijn de voordelen van Micr…
  Related Articles
Ontwerp een logo in Word Met Embedded Te…
Hoe maak je een 3 - kolom Flyer ontwerp 
iWork Pages Tutorial 
Microsoft Office 2000 Tutorial 
WordPerfect 12 Tutorial 
Een Corel WordPerfect Tutorial 
Hoe te Tickets ontwerpen Online 
Visual Basic Tutorial : Hoe maak je een …
Hoe de Border in MS Office ontwerp 
  Software Articles
·Hoe doet u mee . M4V bestanden 
·Hoe kan ik Excel Voorspelling Functie Ge…
·Skype Tech Hulp 
·Wat is een DSN in een SQL Server ? 
·Hoe maak je een typografische Portret in…
·Hoe te verwijderen Tunebite snelle dubbe…
·Hoe je HBO opnemen op een DVD 
·Hoe om tekst te Wikkel in Photoshop 
·Hoe te TeX Install 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com