Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Word 2007 Style Sheets Tutorial
Microsoft Word 's style sheets , of " Snelle stijlen , " laat je alinea's in uw documenten met een enkele klik . Ze helpen ook uniformiteit en consistentie in een document of meerdere stukken van hetzelfde type te handhaven . Word geleverd met een paar voorgedefinieerde stijlsets - groepen van Snelle stijlen op basis van specifieke documenttypes . U kunt gebruik maken van deze , deze aanpassen aan uw wensen , voegen nieuwe Snelle stijlen voor hen , of maak alles nieuw stijlsets . Met behulp van Snelle stijlen

Wanneer u een nieuw document te starten of open een bestaande , opent Word het document weergeven van het hoofdmenu , of " tabblad , " werkbalk aan de bovenkant van het venster . De Snelle stijlen worden weergegeven in de sectie " Stijlen " van de werkbalk . U kunt veel van de stijlen om een ​​hele paragraaf van toepassing door te klikken in de paragraaf en vervolgens op de gewenste knop stijl in de werkbalk . Een aantal van de stijlen , zoals ' Nadruk , " " Intense " en " Strong , " worden toegepast op alleen het woord waar u de cursor plaatst . Om deze stijlen toepassen op meer dan woord , selecteert u de woorden die u wilt toepassen de stijl op , en klik vervolgens op de knop stijl.
Behulp stijlsets

Standaard Word opent documenten opgemaakt met de normale of "Default ( Black and White ) " Style Set. Om de Style Set naar de andere van de ingebouwde indelingen , zoals , zeg , " Elegant , " of " Formeel , " klik op de " Change Styles " knop ( het dubbele " A " -pictogram ) , kiest u "Style Sets " te wijzigen van de fly - out menu , en selecteer vervolgens de gewenste Style Set uit de volgende fly - out . Woord re - indelingen alle tekst die stijlen op hen van toepassing op de stijl instellingen in de nieuwe set hebben .
Wijzigen en aanmaken Nieuw Snelle stijlen

Word
ondersteunt een paar manieren om Snelle stijlen te wijzigen . De meest eenvoudige methode is om de stijl van de eigenschappen van het palet bewerken . Klik op " Styles ", de kleine knop onder " Change Styles , " om het palet te openen . Klik vervolgens op de knop rechts van de snelle stijlen die u wilt wijzigen . Kies " Wijzigen" van de fly - out . Dit opent het " Wijzigen Style " dialoogvenster . Zoals lettertype , gewicht , kleur en grootte - - U kunt uw wijzigingen te maken van hier . Wanneer u klaar bent met het maken van uw wijzigingen , kunt u opslaan de stijl van de oorspronkelijke naam , het vervangen van de oorspronkelijke, of geef het een nieuwe naam , het verlaten van de oude snelle stijl intact en het toevoegen van een nieuwe stijl aan de lijst .

een nieuwe Opmaakset

u kunt een nieuwe stijl Set van een bestaande als deze maken: Zoek en selecteer de ingebouwde Opmaakset met opmaak die nauw overeenkomt met het type van de indeling die u willen . Klik op " Change Styles , " " Stelt Style" select vormen de fly - out menu , en kies vervolgens "Opslaan als Quick Style Set" uit de volgende fly - out . Gebruik de " Wijzig Style " dialoogvenster om nieuwe Snelle stijlen te wijzigen en te creëren .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik een elektronische h…
·Hoe je True Type Fonts install…
·Hoe te Paragraaf Marks verberg…
·Hoe te PDT bestand converteren…
·Hoe te kopiëren uit een bevei…
·Hoe je Recente documenten wiss…
·Hoe te Faxvoorbladen maken in …
·Hoe de Heerser in Word 2007 wi…
·Hoe te converteren 2007 Word D…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Knipperlicht Types in After Effects CS4 
·Hoe kan ik een Emoticon Bunny Merk 
·Hoe te openen een Microsoft 2007 Documen…
·Photoshop Elements Compatibiliteit met V…
·Microsoft Office Word 2007 Uninstall 
·Hoe te converteren een TIF naar BMP 
·Hoe kan ik zoeken naar een Skype -nummer…
·Hoe aan lightbox 2 configureren met Drup…
·Hoe maak je Watermark een Picture in Pow…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com