Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Knipperlicht Types in After Effects CS4
De oprichting van knipperende lichten in Adobe After Effects CS4 kan veel verschillende soorten lampen te maken van marquee tekenen , knipperende sirenes of de controle lampjes op een robot . Zonder het gebruik van een third- party plug-in , worden de knipperende lichten gemaakt en gemanipuleerd met behulp van de ' Vegas Effect . " Dit effect is ingebouwd in " After Effects " en heeft meerdere aanpassingsmogelijkheden . Set Up

Klik
op de effecten van " Presets " venster . Typ in " Las Vegas " en de " Las Vegas Effect " verschijnt in het vak . Slepen en neerzetten dit effect direct over het mediabestand dat u wilt de knipperende lichten toe te voegen aan . De standaard lampjes verschijnen op het scherm en surround het object dat u ze te passen . Klik op het tabblad ' Effect Controls "om de verschillende instellingen voor het project te zien . Vouw de pijlen op de instellingen om nog meer opties te zien .
Aanpassingen

Selecteer de " Stroke " type. Dit is wat de lampjes rond zal vormen . Als u wilt dat de lichten om te vormen rond de vorm in het project , selecteert u de " Beeld Contours . " Als u wilt dat de verlichting te vormen rond een bepaald gebied , selecteer " Masker /Pad . " Als u kiest voor " Masker /Path , " selecteer de functie " Masker " aan de bovenkant van het scherm en maak het pad voor de vorm van de lichten . Stel de segmenten van de lichten om te zien hoeveel lampen u wilt toevoegen aan het project .
Details

Pas de gegevens op verschillende soorten knipperende stellen lichten . De " lengte " geeft de grootte van de lampen. De breedte breidt de lichten in een cirkelvorm . De " hardheid " laat zien hoe dicht de lichten zijn . Kies een startpunt voor al deze aanpassingen , omdat ze kunnen worden geanimeerd en aangepast gedurende het hele project . Kies de kleur van de knipperende lichten met de pipet of de kleurselectievenster .
Animatie

Klik op de key frame pictogrammen voor alles wat u wilt aanpassen in de animatie . De " Dekking " en " Hardheid " pictogrammen moeten worden geactiveerd om de zwaailichten te creëren . Sleep de tijdbalk navigator aan de start van het project . Stel het beginpunt van het licht . Beweeg nu de navigator om het punt waar u de lichten te knipperen . Bijvoorbeeld , als u wilt dat de lichten om elke seconde knipperen , breng het aan de ene seconde mark . Zet de dekking op " 0 % . " Beweeg de navigator een andere tweede en stel de dekking op " 100 % . " Herhaal dit hele tijdlijn om het knipperende licht effect te creëren . Klik op de "Preview Render " icoon om het een geanimeerd voorbeeld .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe te ARC tekst in Flash 
·Verschil tussen Flash en Shock…
·Hoe maak je een gratis Moving …
·Hoe maak je een kerst ornament…
·Hoe om URL's toevoegen aan Fla…
·Codec Explained 
·Hoe te Curves in Flash Draw 
·Hoe te Drag Make & Drop Flash …
·Principes van Animatie Tutoria…
  Related Articles
Soorten Tekstverwerking pakketten 
Soorten Tekstverwerking Applications 
Naam Vier Soorten tekstverwerkingsdocume…
Soorten Word Processing Equipment 
Soorten Schrijven Fonts 
Soorten Tekstverwerking 
Vier typen van Word Processing Documente…
Word Document Types 
Soorten van Automated Word Processing Eq…
  Software Articles
·Hoe te Uitvoer op OneNote Toegang 
·Hoe maak je een opgenomen Webcam uploade…
·Hoe te vertellen wat SAP release You Are…
·Hoe te gebruiken Photoshop CS2 naar Morp…
·Hoe een beroerte in Photoshop Sollicitee…
·Hoe te GIF gebruiken Resize GIMP 
·Boris FX Tutorials 
·Hoe niet Jagged Shapes in Photoshop Maak…
·Hoe maak je een groep van zoekwoorden in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com