Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Soorten Tekstverwerking Applications
Een tekstverwerker is een applicatie waarmee u in te typen , bewerken , formaat, opslaan en printen van tekst . De tekst op het scherm verschijnt dezelfde of zeer vergelijkbaar met hoe het zal verschijnen als hardcopy . Tekstverwerkers worden vaak gebruikt door studenten , schrijvers, auteurs , desktop publishing professionals en lay-out kunstenaars . Voordat u een tekstverwerker te kopen , probeer verschillende uit . Sommige kunnen gratis worden gedownload , en andere kunnen worden gedownload voor een proefperiode . Microsoft Word

Een van de meest bekende en meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma's op de markt is Microsoft Word . Woord heeft meer dan 90 procent van de tekstverwerking markt en meer dan 450 miljoen gebruikers . Microsoft Corp eerst dit programma vrijgegeven aan de markt in 1989 , en sindsdien is er een aantal upgrades zijn geweest om de software. Woord kan worden aangeschaft als onderdeel van de Microsoft Office suite van programma's, die Excel , PowerPoint , Outlook en Publisher zijn . Woord kan worden gebruikt om de tekst op te maken en lay-out documenten te bouwen .
WordPerfect

WordPerfect
is een tekstverwerkingsprogramma van Corel Corp . WordPerfect was populair in de vroege jaren 1990 . Het is het beste voor het schrijven van eenvoudige essays en artikelen . Hoewel het niet wordt gebruikt als vandaag veel , WordPerfect is compatibel met Microsoft Word , wat betekent dat u WordPerfect -bestanden kunt openen en bewerken in het Word- programma, dan opslaan als WordPerfect -bestanden weer . WordPerfect ook kan worden gebruikt voor het formatteren en opmaken van documenten
Lotus Word Pro

Als u Lotus Notes of Lotus 1-2-3 te gebruiken . - gebruikelijk in bedrijfsomgevingen - Lotus Word Pro is een ideaal programma voor uw tekstverwerking behoeften . Dit programma werkt in overleg met Lotus applicaties zodat u opgemaakte tekstdocumenten maken en distribueren . Het wordt geproduceerd en gedistribueerd door IBM Corp Lotus Word Pro is ook compatibel met Microsoft Word en ideaal voor het schrijven van rapporten , memo's en voorstellen .
IWork Pages

Pages
is een tekstverwerkingsprogramma aangeboden door Apple Incorporated , dus als u eigenaar bent van een Mac- computer dit misschien niet de ideale optie voor uw behoeften . Het is een onderdeel van Apple's iWork suite van programma's . Pagina's kunt u elementaire tekstverwerking functies uit te voeren - het schrijven en opmaken - evenals meer complexe grafische layout acties . U kunt Pages -bestanden openen en opslaan in Microsoft Word .
En de rest

Er zijn tientallen tekstverwerkers op de markt . Andere minder bekende tekstverwerkers zijn OpenOffice Writer , Adobe InCopy , AbiWord , Microsoft Works en Scrivener . Een groeiend aantal online tekstverwerkers zijn beschikbaar en zijn Google Docs en Microsoft Office Web Apps .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een online woorden…
·Hoe software Writer 's 
·Hoe de tekst Flip in een Word-…
·Hoe te Accenttekens op Snow Le…
·Hoe te openen Word 2007 Docume…
·Hoe een postbakje Creëren 
·Hoe vindt u de Laatst gewijzig…
·Hoe de Letter Wizard in Word 2…
·Hoe te WordPerfect gebruiken 
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe maak je een monster evalueren voorst…
·Hoe maak je een unieke eerste pagina kop…
·Hoe kan ik Powerpoints samenvoegen in Of…
·Hoe te InDesign Stop Woordafbreking Woor…
·Hoe te Rijen verbergen in Google Documen…
·Hoe te Animated GIF's voor presentaties …
·Crossbones Tutorial voor Photoshop 
·Hoe kan ik een iTunes liedje Into Powerp…
·Hoe je een cirkel in Photoshop Draw 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com