Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Soorten Tekstverwerking pakketten
Het vinden van een typemachine misschien een moeilijke taak te bewijzen in deze tijd van computers . Tekstverwerker is alles behalve volledig vervangen hen. Geladen met krachtige functies , deze programma's geven gebruikers de mogelijkheid om indrukwekkende documenten te maken in een relatief korte tijd . Verschillende populaire tekstverwerker pakketten bestaan ​​om de behoeften en voorkeuren van de verschillende gebruikers aan te passen . Microsoft Word

deel
van de Microsoft Office suite , Word consequent wint de titel van de meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma wereldwijd . Word 2007 beschikt over tools die het programma een grote mate van flexibiliteit te geven . Bijvoorbeeld , naast elementaire tekstverwerking functies , Word heeft ook desktop publishing mogelijkheden. Ingebouwde sjablonen kunnen gebruikers complexe uitgang zoals brochures , schema's en onkostennota's gemakkelijk te maken .
Alle p van het Microsoft Office-programma's hebben het vermogen om samen te werken . Bijvoorbeeld , kan een Excel-werkblad bestaan ​​binnen een Word-document . Woord heeft de kracht om e-mails samen met Excel-lijsten of uit een Access-database -bestand eenvoudig uitvoeren .
Microsoft werken

Een verkleinde versie van Microsoft Word , de tekstverwerker in Works 9 nog steeds bevat alle basisfunctionaliteit die nodig is voor eenvoudige toepassingen , zoals het maken van correspondentie . Het programma bevat vooraf ontworpen sjablonen . Bijvoorbeeld , als een gebruiker wilde de Works tekstverwerker gebruiken om een wenskaart te maken , de ingebouwde template sterk zou vereenvoudigen deze taak .

Tekstverwerking
maakt slechts een deel van het Works 9 suite . Het pakket bevat ook een spreadsheetprogramma , een kalender en een database. Documenten die in het Works tekstverwerker kan openen en bewerken in Microsoft Word . Evenzo kan Works een Word-document gebruiken .
OpenOffice

deel
van het Open Source software -initiatief , OpenOffice biedt een gratis pakket van computertoepassingen . Programmeurs , ontmoedigd door de hoge prijs van de software programma's de consument moet betalen , ontwikkeld OpenOffice om een ​​kwaliteit suite van producten beschikbaar voor het publiek gratis te maken .

De OpenOffice suite beschikt over een tekstverwerker, spreadsheet , presentatieprogramma , database- en grafische editor . Net als met de Microsoft Office suite , de OpenOffice programma's werken met elkaar .

Het tekstverwerkingsprogramma binnen OpenOffice lijkt op Microsoft Word 2003 . Gebruikers van deze versie van Word zou geen moeite met de OpenOffice tekstverwerker . Een bijkomend voordeel van OpenOffice tekstverwerker laat zien bij het opslaan van werk . Het programma heeft de mogelijkheid om documenten op te slaan in Microsoft Word-formaat .
Corel WordPerfect

Een van de oprichters van de tekstverwerker is Corel en WordPerfect zijn suite bevat meerdere softwareprogramma's essentieel voor zakelijke en thuisgebruikers . De suite is voorzien van de WordPerfect tekstverwerker , QuattroPro spreadsheetprogramma , Corel Presentations en WordPerfect Mail. Net als andere office suites , de Corel- producten zijn aan elkaar , zodat gebruikers gegevens uit een spreadsheet of een database in een WordPerfect-document bevatten . WordPerfect tekstverwerker stelt gebruikers in staat om documenten in een Microsoft Word- formaat op te slaan en om Word-documenten importeren .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe de Thesaurus -functie in W…
·Is er een manier om alle Cursi…
·Hoe te Bullet Points te verdie…
·Hoe kan ik een logo toe aan en…
·Hoe te coderen naar UPC 
·Hoe maak je een koptekst in Wo…
·Hoe te Fonts wijzigen in Word …
·Hoe een Doc bestand maken 
·Hoe maak je een achtergrondafb…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·How to Get Photoshop om lijnen van een b…
·Wat is een Virtual Desktop Pet 
·Hoe kan ik iTunes -bestanden synchronise…
·Hoe kan ik een WMV -bestand naar AVI con…
·Corel Paradox Training 
·Hoe naar MPEG converteren naar IFO 
·Norton Security Scan Definities 
·Hoe te Voetnoot in Excel 
·Hoe Easy Media Creator Verwijder 10 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com