Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Eisen voor een Word- sjabloon Document
Een handige functie van Microsoft Word is de mogelijkheid om templates te creëren . Een sjabloon bevat informatie die u wilt opnieuw op te gebruiken en om nieuwe documenten te maken . U kunt vele functies toe te voegen aan uw sjabloon , inclusief tekst , opmaak , macro's , aangepaste werkbalken en formulieren . Hoewel er geen eisen voor wat moet gaan in een sjabloon , wilt u misschien om wat planning doen voordat je een te maken. Sjablonen Zijn Patronen

U mag niet weten dat elk document dat u maakt in Word is gebaseerd op een sjabloon . Wanneer u Word opent , verschijnt er een document , dat is gebaseerd op de sjabloon Normal . Dit document patroon kunt u bepalen welke inhoud op te nemen in een document en geen zorgen over wat lettertype dat u gebruikt of wat uw marges of uw pagina-oriëntatie . Voordat u een sjabloon , beslissen of dit gaat om een document dat u van plan bent om steeds weer opnieuw te gebruiken en te zijn . Sjablonen mag niet de inhoud van het document , noch zijn zij bedoeld voor eenmalig gebruik .
Microsoft sjablonen

deel
van het planningsproces van de schepping template moet zijn om te controleren wat templates zijn reeds beschikbaar . Niet alleen het Woord komen met vele templates , maar er zijn ook extra templates beschikbaar op de Microsoft- website te downloaden . Het creëren van een goed model sjabloon voor iets als een nieuwsbrief kost tijd . U kunt altijd een sjabloon op de Microsoft- website en wijzigen van de sjabloon voor uw eigen doel om jezelf te redden wat tijd . Om een lijst met sjablonen te zien , klik op de Open Office -knop in Office 2007 en klik op " Nieuw . " Aan de linkerkant van uw nieuwe dialoogvenster kunt u een lijst met sjablonen te zien of u kunt een van de Office Online- sjablonen te selecteren en te kiezen om te downloaden . In Office 2003 , klikt u op " File " en " Nieuw , " en u kunt uw sjabloon opties , waaronder de mogelijkheid om versies van Microsoft downloaden .
Uw eigen
< br >

Elk bedrijf en individu heeft unieke behoeften , dus er is niet een enkele set van eisen voor de schepping template . Als je kijkt naar wat sjablonen zijn beschikbaar voor u en vinden ze te ontbreken , maak uw eigen door de planning van de secties van uw model , zodat ze kunnen worden gebruikt over en weer . U kunt starten vanaf een document dat u hebt al meerdere malen gemaakt en wijzigen , of u kunt starten vanaf een blanco pagina . Nogmaals , kijk je naar het formaat van het document , niet de inhoud .
Saving sjablonen

Of u uw sjabloon hebt gemaakt of besloten om een ​​wijziging van iemand anders , moet u het opslaan als een sjabloon bestand . In Office 2007 , klikt u op het Open Office -knop en selecteer "Opslaan als . " Als je ziet het dialoogvenster , klikt u op de " Opslaan als type " pijl naar beneden en sla het bestand op als een document sjabloon , of . Dotx . In Office 2003 , klikt u op " File " en " Save As , " en van de " Opslaan als type " pull - down lijst en selecteer Document Template , of . Dot .
Uw Template < br >

Zodra je het hebt opgeslagen als een template -bestand , kunt u dan gebruik maken van uw sjabloon door te gaan naar de Open Office -knop en klik op " Nieuw " in Office 2007 . Als je niet ziet je template vermeld, selecteert u de sectie " Mijn sjablonen " ; selecteer uw sjabloon en klik op "OK . " In 2003 , je " File " en " Nieuw . " Onder het tabblad Sjablonen , selecteer " Op mijn computer , " dan is de nieuwe sjabloon hebt opgeslagen . Wanneer u klikt op "OK ", moet u de nieuwe sjabloon te krijgen als een document voor u om uw inhoud toe te voegen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een stroomschema i…
·Hoe maak je een Index Tab afdr…
·Hoe Page Numbers Verwijder op …
·Hoe te Exponenten in Word Expr…
·Hoe te Matrices op Word Zorg 
·Hoe te tekstvakken verwijderen…
·Hoe kan ik kopiëren en plakke…
·Hoe kan ik een envelop in Word…
·Hoe kan ik Word 2003-bestanden…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe Word Gegevens toevoegen aan een Exce…
·Hoe te openen een WPS- document in MS Wo…
·Hoe kan ik een envelop in Microsoft Word…
·Hoe te verwijderen PC Protection Center 
·Geavanceerde Microsoft Access 2003 Train…
·Hoe te Animated Kerst Displays Zorg 
·Hoe meer dan een persoon aan Excel sprea…
·Wat is de Kleine Anker pictogram op Open…
·Wat is de extensie BR ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com