Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Principes van Animatie Tutorial
Wanneer we spreken over de principes van animatie , is het onmogelijk om de grote invloed die de Disney kunstenaars gehad op de animatie-industrie vergeten, door hun toewijding , werden deze principes gedefinieerd en vastgelegd als de instrumenten van de handel van de animator . Als een potlood en papier , mag geen animator zijn zonder het boek , ' The Illusion of Life : Disney Animation , " waar de term " principes van animatie "werd bedacht , het is een bron van onschatbare waarde om echt te leren van de geschiedenis en betekenis van de beginselen van animatie , waarop alle animatie kennis gebaseerd . Squash en Stretch

De meest vitale principe van de animatie is squash en stretch , zonder dat, lijkt animatie stijf en kunststof ( dit is een van de beperkingen erven in 3 - D animaties ) . Het eerste stel wordt uitgetrokken tot een enigszins overdreven lengte en de uiteindelijke vormen is afgeplat om de impact te benadrukken . Disney animators trok antropomorfe ' halfgevulde ' meelzakken om hun begrip van deze principes te perfectioneren , zodat ze konden meer overtuigende tekenen .
Timing

Dit is waar de prestaties vaardigheden en acteren echt schijnt in de animator 's arsenaal aan instrumenten . Door middel van praktische observatie vaardigheden , een stopwatch en een spiegel , moet de kunstenaar bepalen hoe de tijd zich zal gedragen tijdens hun reeks handelingen. Het is een goed idee voor een animator om wat improvisatie en beweging lessen nemen om hun kennis van hoe het lichaam werkt en hoe de interactie tussen de personages zou kunnen vorderen breiden .
Storytelling
< br >

het idee achter het specifieke stukje animatie moet worden opgevoerd in een volkomen duidelijke en nauwkeurige manier , als aan het publiek comfortabel met de reeks van gebeurtenissen wordt verwacht dat zij de animator volgen door te maken . Het verhaal moet maatregelen voor te leggen met anticipatie , zoals de stereotiepe verzamelen van de adem en puffend de schouders voordat marcheren in een conflict . Eenvoudige fysieke aanwijzingen van opzet of doel kan een geanimeerd verhaal vooruit te rijden .
Direction

Letterlijk genomen , de richting van het teken verwijst naar hoe hij door een scène beweegt . Met rechtuitstand animatie , een animator begint met het eerste frame en gaat vooruit tot aan het einde van een scène . Pose - to- pose principes gebruik sleutel poseert met duidelijke intentie en vult in het midden acties met afbraak en in - tussen tekeningen ( de tekeningen die leiden van een getekende kernactiviteit naar de volgende ) .
De Kijk

Zonder zorgvuldige aandacht voor de algemene look en feel van uw animatie , is het onmogelijk om het te laten samenkomen . Met verschillende kunstenaars betrokken , moet er een verenigende stijl aan de personages en de wereld ontwerp. De tekening moet top - notch zijn om consistente kwaliteit te handhaven , en de personages moeten kunnen ongehinderd bewegen door de beperkingen van de betrokken kunstenaars .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe kan ik Maak Button Symbole…
·Poser 6 Specificaties 
·Hoe maak je 3D Flash Animator …
·Hoe maak je een 3D- button in …
·Hoe maak je een JibJab Type Fi…
·Hoe te Run Garry 's Mod Offlin…
·Bouw een virtueel huis Simulat…
·Tutorial voor UV Texturing in …
·Hoe te wijzigen van een FLA Va…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Hoe Page Breaks Zet in een Excel -werkbl…
·Hoe maak je een tabel verwijderen in Wor…
·Wat is het verschil tussen Extreme Progr…
·Hoe om eBooks te bewerken in Mobi -forma…
·Hoe kan ik downloaden van een kopie van …
·Hoe maak je een reactie Box invoegen in …
·Animation Master animatieprogramma 
·Hoe om films te branden op DVD op een Ma…
·Hoe maak je een Excel -werkblad Freeze D…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com