Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe maak je een 3D- button in Adobe After Effects
Een 3D-knop is een visueel hulpmiddel vaak gebruikt voor interactieve websites , Flash-animaties en andere internet - gebaseerde projecten . Foto - based software kan vaak deze objecten te creëren met een paar eenvoudige klikken , maar als je nodig hebt om een digitale motion software Adobe After Effects gebruiken om de toets te maken , dan zijn er meerdere manieren . Nadat de toets is gemaakt, kunt u tekst toevoegen , zet hem 3D en animeren het gebruik van de camera tool. Deze tutorial is van toepassing op alle versies van After Effects . Instructies
1

Maak een nieuwe compositie met het icoon Composition . Typ in de lengte die u wilt dat de 3D- knop om te animeren voor en druk op " OK". Kopen van 2

Klik met de rechtermuisknop in het venster " Lagen " en selecteer "Nieuw " en " Solid . " Selecteer de basiskleur basis u wilt gebruiken voor de knop . Druk op " OK " en de gekleurde laag verschijnt in het venster " Monitor" .

Klik 3 op de " Mask" shape tool uit de werkbalk . Klik en sleep om de knop vorm die u wilt gebruiken te creëren . Zodra de vorm wordt gevormd , klik met de rechtermuisknop op het masker en selecteer " Aftrekken " om alle gekleurde vaste stof te verwijderen omheen . U ziet nu de knop vorm en een zwarte achtergrond .

Klik 4 op de knop laag om deze te markeren . Ga naar " Layer " en " Make New Layer Composition . " Selecteer de " Transform alle attributen naar New Composition " en klik op " OK . " De knop verschijnt nu in een nieuwe samenstelling en op de " Monitor " -venster .
5

Selecteer de " Text " icoon . Klik en sleep om een tekstvak te maken in de knop . Typ de tekst die u wilt , en gebruik het venster " Text Editor " om afstand , het lettertype en de lettergrootte aan te passen .
6

Klik met de rechtermuisknop in het venster lagen en selecteer " Nieuw " en " Solid . "Kies een tweede kleur voor de vaste om meer diepte toe te voegen . Bijvoorbeeld, als je de knop is een donkerrode , kies een lichte juiste je kunt mixen inch Klik op de functie " Mask " en de laag een masker over de gekleurde vaste stof .

Type 7 " M , M "om het masker opties voor de gekleurde vaste stof te laden . Sleep de optie " Masker Veer " over totdat de twee kleuren in elkaar overlopen en voeg 3D-diepte aan het object .

Type 8 in " Lens Flare " op de "Effecten en Presets" menu . Sleep de " Lens Flare " effect op de knop laag. Het zal een lens flare toe te voegen aan de knop een 3D - achtige textuur te geven . Gebruik de " Controls Effect " venster om de lens flare passen . Proberen om het volledig te houden op de knop , en niet afgesneden aan de randen.
9

Terug naar de oorspronkelijke compositie . U ziet nu de 3D- knop in het midden van de zwarte samenstelling . Klik op de " 3D Enable " icoon naast de knop laag. Hierdoor kunnen 3D-eigenschappen voor de knop .
10

Klik met de rechtermuisknop in het venster " Lagen " en selecteer "Nieuw " en " Camera ". Selecteer "OK ​​" en een nieuwe camera laag zal vormen .
11

Selecteer het gereedschap ' Camera Pan " . Klik in het venster " Monitor " en beweeg de camera rond om de 3D ​​-knop te zien . Maak de " keyframes " icoon op de camera om de 3D-animatie van de knop in te stellen.

Previous: Next:
  animatie Software
·Wat is een Flash Decompiler ? 
·Hoe om Print Artist Install 
·Hoe je tekst Fade in Flash CS3…
·Hoe te ARC tekst in Flash 
·Hoe maak je een Picture Slide …
·Hoe maak je een poll in Flash …
·Hoe de cursor in Flash C3 Vera…
·Computer Animatie voor beginne…
·Hoe te Animated GIF Kleinere Z…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te wijzigen een Avast ! Key 
·Hoe Een gesprek beantwoorden met Skype 
·Hoe maak je een Flash website met Dreamw…
·Wat is de extensie . Blb ? 
·Microsoft Office Compatibility Met Vista…
·Hoe maak je een PowerPoint- demonstratie…
·Hoe te Lyrics In Rhythmbox 
·Opzetten Instructies voor een iCloud -ac…
·Hoe gebruik ik de functie ZOEKEN in Exce…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com