Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Computer Animatie voor beginners
Als u ooit gedroomd om een animator , het creëren van wacky cartoons , dramatische geanimeerde kunstfilms , of gewoon het maken van een geschetste stok - figuur duik uit een platform in een kopje water , hoeft u niet langer een dure studio en jaren van training aan de slag . Een redelijk fatsoenlijke computer en een aantal eenvoudige gratis software kan je geanimeerde visies tot leven te brengen . Computers Change Everything

In het begin van deze eeuw , toen de eerste films van welke aard waren net gemaakt , animaties zijn gemaakt door nauwgezet elk frame op papier tekenen en fotograferen het om het in een onder film . Animaties zijn tegenwoordig steeds weergegeven frame per frame , maar computer software heeft een groot deel van de verveling van elementaire animatie taken verwijderd . Met behulp van software , afzonderlijke delen van een geanimeerde frame kan gemakkelijk worden verplaatst , zonder dat u de hele scène , of zelfs een hele karakter opnieuw te tekenen . Storyboard programmering kan zelfs toestaan ​​om " bewegen " objecten met een paar simpele commando's in plaats van op individuele frames te creëren op alle. Camera's en verlichting kan worden toegevoegd om vormen net als ze zouden kunnen als je aan het filmen waren een live - action film , waardoor effecten die een uitgebreide achtergrond in het tekenen te bereiken zonder de software zou nemen .
Software < br >

Een aantal animatie- programma's beschikbaar zijn , variëren sterk in de complexiteit , het gebruiksgemak , functies en prijs . Een populaire gratis programma genaamd Blender wordt gebruikt nogal wat door hobbyisten . Het is een krachtige 3D -animatie -programma , maar heeft een beetje een leercurve te overwinnen . Anim8or is een eenvoudig 3D-animatie -toepassing. Flash , van Adobe , is een veel gebruikt programma voor het maken van webpagina animaties en heeft een grote gemeenschap van gebruikers , zodat tutorials om mee te beginnen zijn niet moeilijk te vinden . Het is niet gratis , hoewel ( $ 699 op het moment van dit schrijven ) , en ook vergt een beetje geduld te leren . 3DS Max en Maya zijn andere professionele - level 3D-animatie suites . Voor kinderen , Toon Boom Animation biedt Animationish en Flip Boom , zowel goedkoop , eenvoudig te leren programma's die u zullen helpen kinderen animeren hun tekeningen . Fluxtime is een online tool waarmee kinderen te maken en publiceren animaties voor het web .
Tutorials
p Met een van deze stukjes software , de beste plek om te beginnen is met een paar eenvoudige tutorials die u bekend bent met de software , de concepten en de interfaces zal krijgen . Tutorials geven je ook de tevredenheid van de voltooiing van een project in een korte tijd . Na een paar tutorials zijn voltooid , zal u zich comfortabel genoeg om je eigen projecten te beginnen voelen .
Klassen

Hoewel het heel goed mogelijk voor een computer animator om volledig zelf- onderwezen , de meeste mensen doen het best met enige instructie . Computeranimatie wordt regelmatig onderwezen op universiteiten , community colleges , for-profit technische opleidingscentra , en door middel van online programma's . Vóór de ondertekening van een cheque , neem je tijd lessen selecteren , en probeer een gratis aanbod dat een site of instelling kan bieden . Controleer het internet te lezen over ervaringen van andere gebruikers voordat forking over veel collegegeld .
Meer te leren

Na het beheersen van de basis , een goede manier om te blijven leren is door de gebruiker forums . CGArena bijvoorbeeld heeft fora talrijke onderwerpen en allerlei software . Door informatie uit te wisselen met andere gebruikers , kunt u oplossingen te vinden voor problemen animatie , advies over hoe verder te gaan met een idee of project , en waarschuwingen over valkuilen anderen hebben ontdekt .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe te Pivot Stickfigure Gebru…
·Hoe een Flash Movie Loop Zorg 
·Flash Transitions Tutorial 
·Hoe maak je een Preloader in F…
·Hoe te Deeltjes Vervangen Met …
·Hoe maak je een foto als een .…
·Hoe te wijzigen CATIA Drafting…
·Wat is Flash Catalyst 
·Hoe te Borders verwijderen Van…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe kan ik een Word 2003 Dictionary naar…
Hoe maak je een CV Computer vriendelijk …
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
  Software Articles
·Hoe maak je een Crystal Report exportere…
·Het verschil tussen File Processing Syst…
·Hoe eigen bijschriften in Word 2007 toev…
·PaperPort Alternatieven 
·Hoe te Scandisk verwijderen 
·Wat is ParetoLogic DriverCure ? 
·Hoe maak je een Trendline in Excel Draw 
·Hoe je RAM -bestanden afspelen zonder Re…
·Hoe je Palm Informatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com