Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een Word 2003 Dictionary naar een andere computer
Wanneer u een spellingcontrole uit te voeren , Microsoft Word doorzoekt de standaard woordenboek evenals uw aangepaste woordenlijst voordat u te waarschuwen voor een mogelijke spelfout . De aangepaste woordenlijst kan de gebruiker - specifieke woorden die je kiest om toe te voegen aan het woordenboek tijdens het uitvoeren van een spellingcontrole bevatten . U kunt ook handmatig woorden aan de aangepaste woordenlijst toevoegen ( of verwijderen) . U kunt ook een kopie van uw aangepaste woordenlijst in Word 2003 van de ene computer naar de andere . Wat je nodig hebt
Microsoft Word 2003
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek uw aangepaste woordenlijst ( u kunt meerdere aangepaste woordenlijsten hebben ) onder " Documents and Settings " op uw harde schijf op : C : \\ Documents and Settings \\ gebruikersnaam \\ Application Data \\ Microsoft \\ Proof . In deze bestemming touwtje , " username" is de naam van uw computer of de naam die u gebruikt voor het aanmelden bij Windows . Vervang de map Proof bestand . Kopen van 2

Gebruik Windows Verkenner " username" met je gebruikersnaam bij het zoeken naar de map en de map Proof waarin de aangepaste woordenlijsten wonen lokaliseren . U kunt ook de optie Zoeken in het menu " Start " om te zoeken naar de map Proof .

Wanneer u de map Proof vinden , zal je minstens een tekstbestand te vinden . Er kunnen meer tekstbestanden als u een aangepaste woordenlijst in aanvulling op de standaard woordenboek dat is ingesteld met de installatie van Word gemaakt . De standaardnaam voor de aangepaste woordenlijst is " Custom ".
3

Na het vinden van de aangepaste woordenlijst , kopiëren naar een cd of USB-stick . Om dit te doen , met de rechtermuisknop op het bestand en stuur het naar het apparaat dat u gebruikt voor de overdracht . Als alternatief kunt u e-mail de aangepaste woordenlijst .
4

Op je overbrengingtoestel , hernoem het bestand ( bijvoorbeeld " Custom2 " ) . Op die manier zal je niet overschrijven de aangepaste woordenlijst op de tweede computer . U kunt meerdere aangepaste woordenlijsten hebben in Word . Woord zal zoeken door ze allemaal in aanvulling op de standaard Word woordenboek wanneer een spellingcontrole wordt uitgevoerd .
5

Om dat woordenlijst beschikbaar van Word, start Word maken .
6

In het menu " Extra" , kies "Opties . " het dialoogvenster Opties wordt weergegeven .
7

Selecteer de " Spelling en grammatica " tabblad . Klik vervolgens op de " Aangepaste woordenlijsten ... " knop . Het dialoogvenster Aangepaste woordenlijsten verschijnt .

Klik 8 op de "Add ... " knop , zoek de CD of USB-stick voor uw hernoemde Aangepast woordenboek bestand , klikt u op het woordenboek bestand dat u wilt over te dragen , en klik vervolgens op " OK . " Als het selectievakje naast uw overgebracht woordenboek doet een check in het niet , klik dan op de doos . Wanneer u vervolgens een spellingcontrole uit te voeren , zal uw overgebracht woordenboek ook worden doorzocht .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te DOCX -bestanden wijzige…
·Hoe om te doen in - tekst cita…
·Hoe maak je een Map tijdlijn o…
·Verschillende tekenstijlen voo…
·Hoe maak je een docx- document…
·Hoe te Addition Problemen in W…
·Hoe maak je een Tent Card beid…
·iMap Entourage Issues 
·Hoe kan ik Windows Search Resu…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren naar Zin zaak in Open…
·Hoe te Streaming Online Video Record 
·Hoe te Pinnacle Studio 12 Download 
·Hoe PowerPoint 2007 dia's Samenvoegen 
·Hoe kan ik XP Visual Styles op Adobe Pho…
·Hoe om zoekwoorden gescheiden door een k…
·Hoe je Adobe Reader 8 Problemen 
·Hoe te converteren naar MSWMM WMV -forma…
·Hoe te activeren spellingcontrole in MS …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com