Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik XP Visual Styles op Adobe Photoshop Creëren
Microsoft Windows XP heeft een unieke visuele stijl die moeilijk te repliceren in Photoshop , tenzij u weet welke basisontwerp kenmerken te zoeken kan zijn . Deze omvatten de kleuren in XP en lettertype , alsmede het gebruik van verlopen om kleuren fuseren . Om objecten te maken in Photoshop hebben dezelfde kenmerken als Windows XP iconen , moet je skew de objecten lichtjes , en voeg een dunne zwarte slagschaduw . Tot slot zal een kleine aanpassing aan de Photoshop niveaus uw objecten te geven , dat het onderscheidend " hot " uitstraling gevonden in XP . Instructies
maken Blended Achtergronden
1

Launch Photoshop en druk op ' Ctrl - N "om het venster Nieuw document te openen . Type " 800 " in het veld Breedte en " 600 " in het veld Lengte , met behulp van ' Pixels ' als de meeteenheid . Typ " 72 " in het veld Resolution . Selecteer " RGB-kleur " en " 32 -bits " als de Color Mode en selecteer " Transparant " als de achtergrond Inhoud . Kopen van 2

Klik op de " Voorgrondkleur " staal in de Toolbox , type " 0066CC " op het gebied van de kleurkiezer " # " , klik op "OK". Selecteer de " Paint Bucket Tool " van de Toolbox en klik op het doek . De achtergrond is blauw.
3

Klik op de " Voorgrondkleur " swatch opnieuw en verander de kleur naar " # 0083D7 " in de Color Picker , dat is een lichter blauw .
< br > 4

Selecteer " New Fill Layer " uit het menu Laag en klik op " Gradient . " Klik op "OK . " de Gradient Fill venster wordt geopend . Gebruik de standaard gradiënt waar de kleur vervaagt tot een transparantie in een lineaire stijl . Type " -90 " in het veld Hoek en selecteer " uitlijnen met Layer " -optie . Klik op "OK . " Hoe lichter blauw wordt gemengd in het donkere blauw van de achtergrond.
Icons and Objects
5

Klik op de " New Layer" knop aan de onderkant van het deelvenster Lagen . Druk op " F7 " de Layers paneel zichtbaar te maken als je het niet kunt zien .
6

Draw iconen en objecten welke grootte je wilt . Pictogrammen in Windows XP zijn getekend in de maten van 48 , 32 , 24 , of 16 pixels vierkant .

Gebruik Windows XP kleuren voor iconen 7 . Blues onder # 333366 , # 003399 , # 0066CC , en # 0083D7 . Extra kleuren zijn # 996600 ( geel-oranje ) , # CC9900 ( goud ) , # FFFF00 ( geel ) en # 990000 ( rood ) . U kunt meer kleuren op het Windows MSDN vinden : Icon Design Overzicht resource onderstaande
8

Voeg tekst zoals gewenst door te klikken op de " Text Tool " in de werkbalk . . Selecteer " Tahoma " in de optiebalk of het deelvenster Teken om de standaard Windows XP fonts repliceren .
9

Selecteer " Transformatie " in het menu Bewerken en klik op ' Skew . "Type" -12 " in de " V " tekstvak gelegen in de optiebalk .
10

Selecteer " Layer Style" uit het menu Laag en klik op " Slagschaduw . " Selecteer "Normal " in het menu Mengmodus en klik op de kleurstaal om het zwart te maken . Type " 135 " in het veld Hoek , " 2 " in het veld Afstand , " 0 " in het veld Spread , " 2 " in het veld Grootte en " 0 " in het veld Noise . Klik op "OK . "
11

Pas de niveaus aan een XP " hot " uitstraling te creëren . Selecteer " Instellingen " in het menu Beeld en klik vervolgens op "Levels . " Drie inputniveaus worden gespecificeerd . Klik op het tweede invoerveld , typ " 0.75 " en klik op "OK . "

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Patroonbedekking gebrui…
·Hoe te importeren een filter p…
·Hoe te Toestellen in Photoshop…
·Photoshop start niet leesvoork…
·Hoe maak je een nieuw Verloopb…
·Hoe maak je een Multiple Photo…
·Hoe je Photoshop installeren 
·Hoe het standaard gereedschap …
·Hoe je digitaal Paint een Iron…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te VLookup Bewerken 
·Hoe Desktop INS en Microsoft Search Wind…
·Hoe te verwijderen Het schrijven op een …
·Hoe maak je een Command Line Zip 
·Hoe te Quicken installeren op een draagb…
·Hoe maak je een geluid uittreksel uit ee…
·Hoe te Semi - Transparante bijschriften …
·Hoe gegevens Dump naar een CSV-bestand 
·How to Make & Produce briefkaart 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com