Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je digitaal Paint een Iron Helm voor een man in Photoshop
Beschermende kleding, zoals een helm nodig is voor vele beroepen en ook bij het raken van de weg met een tweewielig voertuig , maar er zijn geen vereisten voor of deze helmen moeten zijn gedragen bij het nemen van foto's . Digitaal te voegen in een helm op een bestaande foto of een schilder van de grond af , profiteren van gereedschappen Adobe Photoshop . Met Photoshop krijg je niet alleen de controle over kleur en stijl van de helm , maar je hebt ook de mogelijkheid om een ​​metal - achtige functie toepassen op uw werk om het beeld realistischer te maken . Instructies

Open Photoshop 1 . Om een helm op foto een bestaande man te schilderen , klikt u op het menu "Bestand " . Klik op " Open ", navigeer naar de foto en dubbelklik op de afbeelding . Anders klikt u in het menu " File " en selecteer " Nieuw . " Typ " ManHelmet " in het vak "Naam" . Typ de afmetingen van de helm doek in de " breedte " en " hoogte " doosjes , zoals " 5 " voor elk . Selecteer "duim " van de twee drop-down menu's en " White " uit het menu " Achtergrond Inhoud " . Klik op de knop " OK " om het doek te openen . Kopen van 2

Klik op de " New Layer " icoon , die eruit ziet als een gebogen - hoek notitie , aan de onderkant van de " Layers " palet . Een nieuwe laag 1 wordt toegevoegd aan het palet .
3

Dubbelklik op de top - links plein van de " Color Picker " aan de onderkant van de " Tools" venster . Kies een kleur voor de helm - u zult het zijn metalen verschijning in een latere stap geven
4

Klik op de functie " Brush " , die eruit ziet als een penseel . . Trek de borstel menu , tweede van links op de bovenste werkbalk en kies de dichte cirkel cursor . Schuif de " Size " bar " 10 . "
5

Plaats de cursor op de " ManHelmet " canvas . Teken de bovenste halve cirkel koepel van de helm , dan verder langs de onderkant van de uitsparing van waar het hoofd van de man zal gaan vormen .
6

Klik op het gereedschap " Emmertje " op de " Tools" deelvenster en klikt u in de helm omtrek te vullen met kleur .

Schakelaar 7 terug naar de functie " Brush " , verander kleuren in de "Color Picker " en details toe te voegen aan de helm , zoals een mond guard , oog schild en decoratie op de helm zijkanten .

Dubbelklik op laag 1 in het " Layers" palet 8 . Klik een vinkje in het " Bevel and Emboss " vak om de helm lijken meer 3 - D . Vink het vakje " Satin " om het de verschijning van ijzer te geven . Klik op de knop "OK " .

Rechtermuisknop op Layer 9 1 en selecteer " Afbeelding pletten . " Klik op het menu "Bestand " . Als u een nieuwe Photoshop- bestand voor de helm gemaakt , klikt u op de optie "Opslaan" . Als u foto van een man geopend , klikt u op de "Opslaan als" optie . Hernoem het bestand en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Glas navigatie…
·Hoe maak je een Soft Edge verd…
·Maak een drop - down menu met …
·Hoe maak je een Camera Raw in …
·Hoe Vul in een vorm met een pa…
·Hoe te converteren een afbeeld…
·Inktfilters Photoshop 
·Hoe maak je een Volledig werke…
·Hoe te Gebogen Letterlijke tek…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je adressen importeren van MS Word n…
·Wat is het verschil tussen MS Word Theme…
·Hoe je bestanden met behulp van Zip Perl…
·Hoe DVD activeren X Copy 
·Hoe om te vertragen Credits in Sony Movi…
·Heeft WordPad Neem de Plaats van Notepad…
·AVG probleemoplossing 
·Wat is Microsoft Office Project Professi…
·Programma's naar MP3 Songs Transfer naar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com