Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
PaperPort Alternatieven
Digitaliseren software , zoals PaperPort van Nuance , werkt met een scanner voor het digitaliseren van papieren documenten of foto's naar een formaat dat leesbaar is door PDF of tekstverwerking software van uw computer . Als u in de markt voor een software- programma dat de stapel papier zitten op de hoek van uw bureau kan nemen en zet hem in digitale bestanden die u kunt opslaan op uw harde schijf of gemakkelijk te delen met collega's of vrienden , zijn er een aantal programma's die kunnen helpen . eDoc Organizer

eDoc Organizer
is een document management programma dat helpt gebruikers scannen , importeren , ordenen , zoeken en delen van documenten . Het programma omvat optische tekenherkenning ( OCR ) verwerking van gescande documenten en de mogelijkheid om doorzoekbare PDF's automatisch te creëren , waardoor eDoc een handige keuze voor kantoor aan huis of zakelijk gebruik . Een volledig functionele 30-dagen proefversie van eDoc is beschikbaar als een gratis te downloaden vanaf de website van de fabrikant .
Scanitto Pro

Master's
ITC Software Scanitto Pro wordt beschreven door de fabrikant als " lichtgewicht , snel , en niet overladen met tonnen onnodige functies . " Dit zal een beroep op gebruikers verlaten PaperPort achter vanwege systeemvereisten of de complexiteit van PaperPort . Scanitto Pro is voorzien van optische tekenherkenning , een keer scannen , en de mogelijkheid om gescande foto's opslaan op een indrukwekkend scala aan beeldformaten . Dit is nuttig voor thuisgebruikers van plan op het creëren van een digitaal archief van de familie foto collectie. De fabrikant biedt een gratis , downloadbare proefversie .
VueScan Professionele

Hamrick Software's VueScan Professionele scansoftware biedt de mogelijkheid om beelden direct van Adobe Photoshop te importeren en met een TWAIN -driver voor het werken met Microsoft Word-documenten - twee tijdbesparende functies . Terwijl VueScan bevat geen OCR vermogen , het ondersteunt de mogelijkheid om batches van foto's tegelijk scannen en biedt de gebruiker uitgebreide controle over de kwaliteit scannen en bestand output formaat . De fabrikant biedt een gratis proefversie te downloaden van hun website .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te DAA converteren naar ee…
·Hoe te NRI converteren naar IS…
·Hoe om verwijderde bestanden v…
·Hoe een bestand te verwijderen…
·Hoe maak je een grafiek maken …
·Heb ik Toshiba ConfigFree ? 
·Hoe de IE8 wizard Groepsbeleid…
·Hoe te Break Up RAR bestanden …
·Hoe te Classroom Management Ap…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Alternatieven voor AppleWorks 
Alternatieven voor Microsoft Office voor…
Alternatieven voor Windows Media Player 
Partition Magic Alternatieven voor Vista…
Hoe te PaperPort-documenten bekijken met…
Alternatieven voor Chkdsk 
Desktop Search Alternatieven 
Partition Magic Alternatieven voor Windo…
  Software Articles
·Hoe maak je een website met Photoshop en…
·Hoe je tekst Wikkel in PowerPoint 
·Hoe de PowerPoint AutoInhoud Wizard 
·Hoe Microsoft Access-database Unlock 
·Hoe Video Transfer Met een USB 
·Hoe te Verkanting Transitions berekenen …
·Hoe RMVB bestanden naar iTunes 
·Hoe PDF naar Word Zet Doc Online Free 
·Gratis Grafisch Ontwerp Programma 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com