Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Animation Master animatieprogramma
Animatie Master is een goedkope 3D- animatieprogramma markt gebracht door HASH Inc dat veel van de functies die u zou verwachten van een programma kost duizenden dollars kan uitvoeren . Net als programma's zoals Maya en Cinema 4D , kan het worden gebruikt om het model , textuur en rig karakters voor animatie . Het heeft ook een goede controle van de omgeving , waaronder verlichting . En wanneer u uw scène hebt gemaakt , kunt u snel renderen van een kwaliteit animatie . Animatie Meester Modeling

creëren van een model in Animation Master is een verrassend eenvoudig proces . Terwijl de meeste modelbouwers werken door het creëren van een groot aantal polygonen , Animation Master maakt gebruik van een splines - based bouwsysteem . Wat dit betekent is dat je gewoon kunt importeren een aantal schetsen die je hebt gemaakt en een paar splines ( regels ) vanuit verschillende invalshoeken naar de ruwe uiterlijke vorm definiëren . Vervolgens extrusie van de oppervlakken en te verfijnen . En zo makkelijk als dat , je hebt je 3D-model !
Gebruik van de handmatige

Met Animation Master , heeft HASH een heel andere benadering van de handmatige zij leveren met het programma . De meeste handleidingen zijn droge lijsten van kenmerken en functies , maar de handleiding die meegeleverd wordt met Animation Master is volledig gebaseerd op tutorials en projecten . Dit stelt u in staat om te leren terwijl het doen , geeft u direct feedback over je voortgang . De handleiding begint met zeer eenvoudige concepten en geleidelijk verhoogt de complexiteit totdat u volledig thuis in instrumenten van het programma en hun toepassingen . De tutorials gebruiken modellen met het programma op de cd geleverd . Deze aanpak kan in eerste instantie verbijsterend voor mensen die gewend zijn aan meer traditionele handleidingen , maar als je de stok met het , zult u zien dat de handleiding alles volledig uit.
Verlichting en Rendering

De verlichting in Animation Master is eerste klas , zodat u lichten hun positie en eigenschappen ( zoals helderheid of falloff ) toevoegen, verwijderen of aanpassen . Maar u kunt ook gebruik maken van de lichten om effecten toe te voegen aan je scène . Bijvoorbeeld , kunt u eenvoudig toevoegen volumetrische filters om effecten zoals rook of mist voegen . En wanneer het tijd is om je animatie te renderen , Animation Master geeft je veel opties om uit te kiezen , zoals een normale 3D render of een "Toon " stijl renderen . En natuurlijk kunt u de grootte , de kwaliteit en de output formaat en passen .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een driedimensiona…
·Interactieve E - cards voor ki…
·Hoe maak objecten verdwijnen i…
·Hoe kan ik geld Woorden Blink …
·Hoe maak je een ActionScript C…
·Hoe te installeren AdobeFlash …
·Hoe te wijzigen CATIA Drafting…
·Wat doet WAV Stand voor in Fla…
·Hoe maak je een online Flash-f…
  Related Articles
Hoe kan ik een Master document in Word C…
Hoe je Master File Tables Recover 
Hoe maak je een Dig Output converteren n…
Hoe je Master Visual Basic 6 
Hoe de Master Database Rebuild in SQL Se…
Hoe maak je een SQL 2000 Master Database…
Hoe kan ik een Master Database herstelle…
Hoe kan ik een Master Key in SQL Server …
Hoe maak je een QuickTime Animatie van e…
  Software Articles
·Hoe af te nemen van de Backwards P Symbo…
·Hoe maak je een webpagina converteren na…
·Hoe te Overzichten in PowerPoint 2007 Af…
·Hoe Word Perfect documenten converteren …
·Hoe maak je een webcam te gebruiken zond…
·Hoe te installeren Fouten in QuickBooks …
·Hoe maak je een Trademark Superscript 
·Verschillende soorten van boekhoudsoftwa…
·Microsoft Web Design Software Systeemver…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com